• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Benim bey de evlilik yıldönümü için bişeyler planlıyo gizliden çözemedim çıldırcammmm:52::52:
sürprizleri sevmiyorum ben fazla yaa garip miyim neyimm..hüsran olur diye mi korkuyorum bilmiyorum

Son düzenleme:
Benim bey de evlilik yıldönümü için bişeyler planlıyo gizliden çözemedim çıldırcammmm:52::52:
sürprizleri sevmiyorum ben fazla yaa garip miyim neyimm..hüsran olur diye mi korkuyorum bilmiyorum

Merhaba Canım nasılsın :3:

İlk evlilik yıldönümü çözme zaten bırak sürpriz olsun :8:

Bizim evlilik yıl dönümü de Kasım da :1: hiç bi fikrim yok şu an :26:

oww bircan naberr???
Yaaa :27::27: içim durmuyooo :1::1::1: sabretmeye çalışıciimmm:52:

İyiyim canım sen nasılsın uğramaz oldun artık özlüyorum eski günlerimizi :16:

Bizim evlilik yıl dönümü de Kasım da :1: hiç bi fikrim yok şu an :26:

Bizim de aralıkta hiç bişi düşünmedim ilk evlilik yıl dönümü olacak ama bakalım aklımıza bişiler gelir elbet :9:

Kızlarrr ben evimin şeklinden sıkılmaya başladım ama değiştiremiyorum da hepsi öküz ölüsü gibi ağırr..Elime sprey boya alıp mobilyaları boyayasım varrr resmen.. Çok maymun iştahlıyım yaa :15:

merhabalar kızlar nasılsınız? artık eskidik sayılır:) hepinize güzel günler :42:

ah ah eski olduk artık :))) 10 haziranda 2 yıl doluyor.ama hala bebeğimiz olmadı :( tüp bebek bile tutmadı :((

Back