hem kpss ,hem 2012 gelini olmak ortak özelliklerimiz nerde yaşıyosun arkaşım...yaş kaç..
ankarada yaşıyorum cnm 25 yaşındayım, 1 yıl oldu evleneli işte... sen nerede yaşıyorsn kaç yaşındsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem kpss ,hem 2012 gelini olmak ortak özelliklerimiz nerde yaşıyosun arkaşım...yaş kaç..
ankarada yaşıyorum cnm 25 yaşındayım, 1 yıl oldu evleneli işte... sen nerede yaşıyorsn kaç yaşındsn
selam canım buralar epey tenha..
aranızda bebiş bekleyeniniz var mı huuu???
cilek
Souvvenir hamileeee
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şok şok şok flaş flaş flaşşşşş :) çok sevindimm :))
İlkay ben seni bekliyorum bak kociş gelince bu konuyu düşün :))
az kaldi kusum, biz bi kendimize gelelim, bebisi de düşünüyoruz benden önce hamis olsan nolur kiiz
olmazzz sen benden önce evlendin sıramı bekliycem 2 gün kaldı bebişimmm heyecan durumu nasıll???? karşılamaya mı gideceksin o mu gelecek???
Süpermiş
Yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcak bitecek
Gözün aydın İlkay Allah hep böyle tatlı telaşlar versin inşallah
bekleme bosverrr
Cok heyecanliyim kusum kalbim duracak sanki bazen hala inanamıyorum 2 gün kaldigina
Kirklareline almaya gidecegim pazartesi günü ayagina kadar gidin alacagiz pasayi
ccceekk son 2 cok şükür tatlim bebisten baska saymayalim artik insallah
Amin inşallah
Çok iyi anlayabiliyorum şaka gibi geliyo insana cidden bu kadar az mı kaldı, 2 gün sonra burda olacak ve bi daha hiç gitmeyecek mi gibi
Çileklipasta sana da Merhaba
canım merhaba ilk kez karşılaşıyoruz senle herhalde
İşte beklenen güne çok az kaldı..Şükür kavuşturana cancazımm:) sen bu mutluluğu dibine kadar hakettin..
cok şükür kuzum, nasil bi 5 ay gecirdim bi ben biliyorum, bi Allah .. esim bile bilmiyor bi cok seyi ama bitti iste, önemli olan bu .. bundan sonra "gidecek" kaygisi olmadan evliligimiz en basindan baslayacak
cilek çekirge eskilerden bil bakalim kim