hem kpss ,hem 2012 gelini olmak ortak özelliklerimiznerde yaşıyosun arkaşım...yaş kaç..
ankarada yaşıyorum cnm 25 yaşındayım, 1 yıl oldu evleneli işte... sen nerede yaşıyorsn kaç yaşındsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem kpss ,hem 2012 gelini olmak ortak özelliklerimiznerde yaşıyosun arkaşım...yaş kaç..
ankarada yaşıyorum cnm 25 yaşındayım, 1 yıl oldu evleneli işte... sen nerede yaşıyorsn kaç yaşındsn
selam canım buralar epey tenha..
aranızda bebiş bekleyeniniz var mı huuu???
cilek
Souvvenir hamileeee![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şok şok şok flaş flaş flaşşşşş :) çok sevindimm :))
İlkay ben seni bekliyorum bak kociş gelince bu konuyu düşün :))
az kaldi kusum, biz bi kendimize gelelim, bebisi de düşünüyoruzbenden önce hamis olsan nolur kiiz
![]()
olmazzz sen benden önce evlendin sıramı bekliycem2 gün kaldı bebişimmm heyecan durumu nasıll???? karşılamaya mı gideceksin o mu gelecek???
Süpermiş
Yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcak bitecek
Gözün aydın İlkay Allah hep böyle tatlı telaşlar versin inşallah![]()
bekleme bosverrr
Cok heyecanliyim kusumkalbim duracak sanki
bazen hala inanamıyorum 2 gün kaldigina
Kirklareline almaya gidecegim pazartesi günüayagina kadar gidin alacagiz pasayi
![]()
ccceekkson 2
cok şükür tatlim
bebisten baska saymayalim artik insallah
![]()
Amin inşallah
Çok iyi anlayabiliyorum şaka gibi geliyo insana cidden bu kadar az mı kaldı, 2 gün sonra burda olacak ve bi daha hiç gitmeyecek mi gibi
Çileklipasta sana da Merhaba![]()
canım merhaba ilk kez karşılaşıyoruz senle herhalde
İşte beklenen güne çok az kaldı..Şükür kavuşturana cancazımm:) sen bu mutluluğu dibine kadar hakettin..
cok şükür kuzum, nasil bi 5 ay gecirdim bi ben biliyorum, bi Allah .. esim bile bilmiyor bi cok seyiama bitti iste, önemli olan bu .. bundan sonra "gidecek" kaygisi olmadan evliligimiz en basindan baslayacak
![]()
cilek çekirge eskilerdenbil bakalim kim
![]()