2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

huuuu kızlar nasılsınız... 2013 gelinleri bizi bastırmak üzere:))

ne var ne yok hayatınızda?? değişiklikler var mı? işe başlayan , işten ayrılan, eğitim alan, spora giden, kilo alan, hamile kalan:)))

evlilik yıldönümü kutlayan var mı peki?

ben iyim 8 aylık evliyim. her şey aynı. biraz iş yoğunluğu var. kışın geçmesini bekliyorum. bir kaç kilo aldım(( öle işte.

öptm

dün misafir ağırladım ve çok yoruldum akşam çok geç gittiler, şimdi işteyim her yerim dökülüyor

ben evlendikten sonra kilo aldım kızlar(( 5 kilo fazlam var ama eski pantolonlarımın içine giremiyom( ayın onunda da nikahımız kıyılalı 1 yıl olcak

günaydın,
yaz gelmeden yemene içmene dikkat et biraz. bol su iç ama düzenli olarak:) belki faydası olur.
yıldönümünü kutlayacakmısınız

nikahımız nisanda düğünümüz haziranda oldu bakalım birşeyler düşünüyoruz ama kısmet artık:)) bol su içmek istiyorum da olmuor yürüyüşlere başladık eşimle kilo vermemm lasımm:26:

Ben de kilo aldımmm
Henüz hamile değilim.
Çalışıyorum.
Yıldönümümüze 5 ay var, kısmetse o gün geldiğinde bi güzellik düşüneceğim
Durumumu ne güzel özetledim di mi

konumuz pasifleşmiş , herkes dağılmış ilkay ayşenur, paytak koala neerdesini kızlar... ben iyiyim, artık yeni hayatımıza iyice alıştık adapte olduk... arada gelirseniz yazın birbirimizden haberdar olalım...

ah ah haziranın onunda 1 yılımız olacak.nasıl geçmiş ya ((

merhaba hati , evet benimde haziranın 10 unda elilik yıldönünüm,, nasılsın sen? var mı hayatında değişiklikler , en son bebek düşünüyorsun sanırım...

merhaba hati , evet benimde haziranın 10 unda elilik yıldönünüm,, nasılsın sen? var mı hayatında değişiklikler , en son bebek düşünüyorsun sanırım...

canım çok şükür ben iyiyim sen nasılsın ?? evet bebek düşünüyoruz hala ama çikolata kistim varmış ameliyat oldum.daha bebek olmadı sabırla bekliyoruz.sende değişiklik varmı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…