• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de hep silverdin kullanırdım, ama piyasadan kalkmış mı ne :44: bir de eşim geçenlerde başka bir yanık kremi aldı, o daha etkiliydi hakikaten. ama ismini hatırlamıyorum tabi ki :9:

ben de hep silverdin kullanırdım, ama piyasadan kalkmış mı ne :44: bir de eşim geçenlerde başka bir yanık kremi aldı, o daha etkiliydi hakikaten. ama ismini hatırlamıyorum tabi ki :9:

Var canım eczanelerde :34:
Bir de evde antibakteriyel kremler var, onlardan da bulundurun.
Kesiklere vs. çok iyi geliyor... (ufak kesiklere) :34:

Mantıklı hareket ediyorsun canım, tebrik ederim... :46:

Benim eşimde seviyor saydıklarını.
Ben kurufasülye yaptım, sucuklu yapmıştım, eşim çok beğenmişti.
Daha nohut yapamadım, 2 sefer ıspanak, 2 sefer bezelye yemeği yaptım.
Onları da çok seviyor eşim...

Bu akşam ki ıspanağı ben yapmadım, kayınvalidem yapmış elimi kestim ya, yapamam belki diye yemek gönderdi sağolsun.
Sevindim, beni bir kaç gün zahmetten kurtardı...
Ben bu sene malesef dolaba birşey atamadım (Eylül gelini olunca), bir de kayınvalidem sağolsun öyle birşey düşünmemiş hani onlara saklayayım vs. diye. Ama barbunya atabildim dolaba. Aklıma gelmişken bir arada zeytinyağlı barbunyada yapayım bari... :34:

Bu konuda kayın validem ve annem sağolsun onlar hazırladılar zaten kayın validem yeni ev kuruyoruz diye bir kışlık erzak alıp eve koymuştu kilo işi alınmış kesme şeker bile var :9: yani Allah razı olsun.... Onun dışındakileri ben kendim hazırlıyorum zaten hatta evlenmeden annemin dolabına bile sigara böreği, sarma falan hazırlamıştım annem pek uğraşmaz öyle şeylerle...:)))

Ayy eve gidesim geldi..:)))

bircancım kesme şekeri sadece misafire koy, çok zararlı onu yapıştıran madde :19: ay her şeyi yasaklayan doktorlara benzedim :9:
ama insanların iyiliğini istiyorum ve en azından bilgilendirmek istiyorum :17:

bircancım kesme şekeri sadece misafire koy, çok zararlı onu yapıştıran madde :19: ay her şeyi yasaklayan doktorlara benzedim :9:

evet eşimde senin gbi eve sokmaz kesme şekeri:20: diğer zararlı bulduğu şeyleri de:1:

Bu konuda kayın validem ve annem sağolsun onlar hazırladılar zaten kayın validem yeni ev kuruyoruz diye bir kışlık erzak alıp eve koymuştu kilo işi alınmış kesme şeker bile var :9: yani Allah razı olsun.... Onun dışındakileri ben kendim hazırlıyorum zaten hatta evlenmeden annemin dolabına bile sigara böreği, sarma falan hazırlamıştım annem pek uğraşmaz öyle şeylerle...:)))

Ayy eve gidesim geldi..:)))

Maşallah canım, düşüncelilik konusunda kayınvalidenden yana şanslısın... :nazar: :nazar:
Biz evlendiğimizde kayınvalidemler çok birşey almamış.
Dolap resmen tam takırdı...
Bizim adetlere göre evlenenin ev ihtiyaçları her şekilde karşılanır.

Biz eşimle balayından dönünce alışverişe gittik, sadece markette 500 TL harcamıştık.
Diğer eksikler ile beraber 700 TL harcadık sanıyorum...

Maşallah canım, düşüncelilik konusunda kayınvalidenden yana şanslısın... :nazar: :nazar:

Biz eşimle balayından dönünce alışverişe gittik, sadece markette 500 TL harcamıştık.

benım annemde şimdiden söylüyor bana kızım buzdolabınzı doldurmak lazım gençsınız enerjıye ihtıyacınız var dıye:)
sankı güreş sahasına çıkıcaz.:60:

afferin o eşe :16: ben de öğle arası eşimle şu bol aromalı şekerli sakızları konuştum, lütfen bir daha alma dedim. içinde boya bile var ya :19:

ayy evet onları bende sevmiyorum bi de haribonun varya onlardada bişey var dedi benimki ama unuttum:1: o kadar kontrolcü bi insanki gece yatmadan musluklara bakar , tvnin fişini çeker , kapıyı güzelce kitler:1::1::1: yediklerime karışır:9::9: aama çok seviyorum onu:123:

Ben zaten şeker kullanmıyorum eşimde kesme şeker istemez o yüzden misafire çıkarıyorum :))

:nazar: Biz de de o şekilde oluyor ama biz de eşimle düğünden önce eksikleri tamamlamak için çıkmıştık temizlik malzemeleri ve abur cuburlar dahil 400TL falan harcadık...

Ben geldim :3:
Ne kaçırdım :23:

Hoş geldin canım neler kaçırdın neler akşamki menün nedir hemen bize anlat bakalım :16:

ayy evet onları bende sevmiyorum bi de haribonun varya onlardada bişey var dedi benimki ama unuttum:1: o kadar kontrolcü bi insanki gece yatmadan musluklara bakar , tvnin fişini çeker , kapıyı güzelce kitler:1::1::1: yediklerime karışır:9::9: aama çok seviyorum onu:123:

jelatinden bahsediyordur canım :18: korkunç maddeler. ben en son ne zaman haribo tarzı bir şey yedim hatırlamıyorum :44: ama küçükken kolalıları çok severdim solucan şeklinde olanları :9::9: yediklerine nasıl karışıyor? ben geçen ona ekmeği çok kaçırdın sanki dedim, ay bir tepki verdi :53: dün de o bana, tereyağını abartıyorsun dedi. ben de sağlıklı, bir şey olmaz, halis mulis trabzon tereyağı bu dedim :63: bu arada dün kepekli fındıklı ay çekirdekli ekmek yaptım ellerimle :52:

benım annemde şimdiden söylüyor bana kızım buzdolabınzı doldurmak lazım gençsınız enerjıye ihtıyacınız var dıye:)
sankı güreş sahasına çıkıcaz.:60:

:9: :9: :9:

Ay çok alemsin canım...
Ondan demiyordur o, insan hakikaten dolabı dolu olunca daha iyi oluyor.
Yemek yapmak, ani gelen misafirlere birşeyler çıkartmak açısından... :34:
Ay çok güldürdün beni.... :9: :9: :9:

Back