2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

bu da ömrünü işyerlerinde rutin işlri yaparak geçiren tüm kaderdaşlarıma gelsin

güzeldi, her zaman yaptığımız şeylerdi..
senin nasıl geçti.. misafirler falan vardı

Bizimde güzeldi gündüz şehri gezdirdik biraz onlara ilk defa geliyorlardı buraya, akşam üstüde eve geldik evde takıldık sohbet, oyun derken yeni yıla girmişiz bir baktık ki Hastaydı arkadaşlardan biri 40 dereceye falan çıktı ateşi azcık onla uğraştık ama ona rağmen güzeldi

ben geldim hatunlar nasılsınız görüşmeyeli ???

Hoşgeldin canım İyiyiz sen nasılsın? Hediyenin fotosonu çektin mi mrak ettim ne olduğunu?

Çilekkkk senin hediyen geldi mi? Eysaih'le çıkmıştın değil mi? o da bayadır gelmedi çok yoğun galiba....

Ne yapacağıma karar verdim kızlar, akşama ıspanak yemeğim var zaten.
Kremalı Domates Çorbası yapıcam, ıspanağım olduğu için de makarna yapıcam, soya soslu yapabilirim, sebzeli makarnalardan renkli renkli...

Bir sonraki güne de yemek yapmam lazım, fırında tavuk yapayım diyorum...
Şöyle birşey:

Yanına pilav, kayısı hoşafı, zeytinyağlı brokoli...

Bu butlardan evde 4 tane var, bir tanesini ayırayım diyorum kalsın...
Onunla daha sonra tavuk çorbası yaparım... Zaten 2 kişiyiz, bana yarım but bile yetebilir...

ohh ohh maşallah canım çok güzel görünüyor..her gün 3 çeşit mi peki?

Hoşgeldin canım İyiyiz sen nasılsın? Hediyenin fotosonu çektin mi mrak ettim ne olduğunu?

bana 2 hediye almış eylülcüm biri kolye biride küpe ama harika şeylerdi , bayıldım hatta kolyeyi hemen taktım o gün , akşamda çıkardım başucuma koymuştum sabah otobüse yetişmeye çalışırkene unutmuşum İstanbul'da nası üzüldüm varya

tavukların kokusu geldi sankıi
afıyetle yıyın canım bız bayanların işi zor.
bu arada tavuklar güzel görünüyor bırbırlerıne sarılmışlar sevgı dolu

ohh ohh maşallah canım çok güzel görünüyor..her gün 3 çeşit mi peki?

Evet canım, çorba, ana yemek, pilav/makarna olması gerekiyor.
Hem o öyle alışkın, hem de benim için iyi oluyor, 2 gün gidiyor yemekler.
Zeytinyağlı da bulundurmaya çalışıyorum, eşim evinde öyle alışmış...
Yapamadığım zamanlarda oluyor, ses çıkartmaz "niye yok" demez.
ama ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum...

Keşke ev hanımı olsam diyorum bazen...

sanırım benimki o kadar yiyemez:26: iki lokma şeyle doyuyor..ama şunu yap bunu yap demekten de geri kalmıyor

Bu butlardan evde 4 tane var, bir tanesini ayırayım diyorum kalsın...
Onunla daha sonra tavuk çorbası yaparım... Zaten 2 kişiyiz, bana yarım but bile yetebilir...

Benimde kalan yemeklerim var azar azar bu akşam onlar bitecek yarın akşam yemek yapacağım öyle anlaştık eşimle :))) Yemek dökmek istemiyorum o yüzden onlar bitmeden yapmadım hem pazartesi yedik dün akşam evde değildik zaten

Mercimek çorbam var :)
fırında tavuk var
Nohut ve Pilav var
Bir de Yaprak sarmam var

Güle güle kullan canım:))

sanırım benimki o kadar yiyemez:26: iki lokma şeyle doyuyor..ama şunu yap bunu yap demekten de geri kalmıyor

Yok benimki çabuk doyamayanlardan...
yemek onu mutlu ediyor, biz normalde yaşamak için yiyoruz fakat eşim yemek için yaşıyor resmen...

Tatlıda çok sever sağolsun, geçen akşam incir tatlısı yaptım...
Çok güzel oldu...

Oh maşallah canım, baya yemeğin varmış...
Yaprak sarmasını sen mi yaptın??
Bir ara bende yapmak istiyorum da, parmağım iyileşsin önce...

Aa fotosunu çekmiştim parmağımın, paylaşayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…