- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ben de yılbaşında kim uğrar ki diyordum :44: demek ki yeni başlangıç yapmak isteyen ve bunun için yılbaşını bekleyen çok insan varmış
çok şükür güzeldi hemşommbir tek dün yaptım ama onu da demeye utanıyorum yaa:26:
ilkaycığımı düşününce..inşallah o da bir gün gönlündeki gibi bir işe sahip olacak, yeni yıldaki O nunla
ilgili en güzel dileklerimden biri o olsun..
İnşallah canım İlkay'ın memur olması için bol bol dua edelim...
Günaydın kızlar...
Çok kalamayacağım bugün, işlerim yoğun yine... Onları toparlamam gerekecek...
Elif gelmedi hala tabi...
ben de ilkay'a psikologların değer gördükleri bir kurumda çalışmasını diliyorum. memur olmakla sorunlar çözülmüyor, değersiz görülmek kötü. hoş ben değersiz görülmüyorum ama gereksiz görülüyor gibiyim:44: o kurum hangi kurum bilmiyorum ama adliye olabilir :119:
haa bu arada krizsavarcım, yeni yıl başlangıcı olduğu için kitabevlerinde sayım yada buna benzer bi çalışma olacağından gönderimlerde gecikmeler olacaktır yazmıştı kitapyurdunda geçen hafta.. bilgin olsun, yoksa iyidir oranın kargosu..
yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diyeoynatmaya az kaldı.
yahu soyadım değişti, yurtiçi kargoyla başım dertte!!! adamlar getirmiyorlar, o adda birini bulamadık diyeoynatmaya az kaldı.
ben değişmesem olmaz mı soyadımı
Ben değişmedim , kendi soyadımın yanına eşimin soyadını da ekledim :13:
yok Kadercim , istemiyor bizim ki..
nişanlısı ne zaman gidecekti ki:44:
Ben değişmedim , kendi soyadımın yanına eşimin soyadını da ekledim :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?