2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben galiba 6 ya kadar burdayım yarın yine

ooyyy geçmiş olsun souvvenir, 10 gün yemek yapma en iyisi kocan yapsın

Geçer ilkayım geçer bu da geçer..ne zor zamanlar atlattım da şimdi yine şükrediyorum..
her doğumun öncesi sancılı oluyor..güzel olacak inşallah sonrası.

görünmeyen bir çiviyle bir yere mıhlanmak gıcık ediyor insanı. neyse şükredelim işimiz var :44:

ilkay, haftada ortalama kaç görüşme alıyorsun ve görüşme başına mı ücret alıyorsun yoksa belli bir maaş mı var?

kızlar bir başlıkta görmüştüm, dün bugün ne giysem'in galası varmış ve olay kişiler derece almış. nette pek bilgi görüntü bulamadım ama, beyaz pelerinli kızı merak ettim

uzun zaman oldu ihmal ettim bende okumayı..:26:

ben de alıyorum ama eskisi gibi okuyamıyorum canım ya, üni başkaydı bu konuda... belki de kaynaşmamıza ve evlenmemize en büyük sebep kitaplardı. eşim bunu kendisi söylemişti evlendiğimiz ilk günlerde.. belki senin kitap sevgin ve ilgin, edebi yönün olmasa ben sende bu kadar ısrar etmeyecektim ve evlenmeyecektik demişti. çünkü benim eşim öyle bir kızın peşinden koşacak, onu etkilemeye çalışacak biri değil, başkası yüz vermese "ne sanıyor ki bu kendini" der, kapatırdı konuyu ben flört istemediğim halde çok ilgilendi, hiç pes etmedi ikna edene kadar, gönlümü kazanana kadar. e şu durumda kitaplara nankörlük yaptığımı düşünüyordum :44: yine de göz atıp, alabileceğim bilgiyi almaya çalışıyorum

kuzum çokk geçmiş olsun ya nazar diyorum başka bişey demiyorum sana...Dikkat et kendine ya:26::26:kuzu hedaye hala gelmedimi gitmeden görseydim şurada

Yok canım ge lmedi daha malesef.
Gelince muhakkak paylacağım inşallah...
Bir an önce gelsin inşallahhh...

ay okuyunca bile içim gitti :44: geçmiş olsun souvvenir
Çok teşekkür ederim canım... Sağolasın...

Benim annanemin 4 çocuğu nazardan vefat etmiş...
Annemler normalde 7 kardeş olacaklarmış, fakat 3 kardeşler.
Annem ile teyzem arasında 3 tane vefat etmiş, hepsi nazardan.
Son nefeslerine yetişmiş annanem hep, anlatır bazen..
O yüzden nazara inanırım... Bol bol dua okumakta fayda var..
Sağolasın canım, ben en iyisi bir annanemi arayayım da bir nazarcık okusun bana.
:26:

ben galiba 6 ya kadar burdayım yarın yine

ooyyy geçmiş olsun souvvenir, 10 gün yemek yapma en iyisi kocan yapsın

Teşekkür ederim canım, ay yok nerdeee. Ben bırakamıyorum ki içim rahat etmiyor...
Akşam hastaneden geldik eve, kaldığım yerden devam... Kereviz yemeğimi yaptım, pilavımı yaptım...

kızlar bir başlıkta görmüştüm, dün bugün ne giysem'in galası varmış ve olay kişiler derece almış. nette pek bilgi görüntü bulamadım ama, beyaz pelerinli kızı merak ettim

Ben dün azcık ona baktım
Ama ben bi yerde duramam kanal değiştirip duruyordum
Bi daha onu açtım
Bi kız yeni düşmüş ve ben kaçırmışım tüh dedim eşime, en heyecanlı yerinde kanal değiştirmişim

ilkay, haftada ortalama kaç görüşme alıyorsun ve görüşme başına mı ücret alıyorsun yoksa belli bir maaş mı var?

şimdilik belli bi maaşım var .. görüşme sayım belirledikleri rakamdan artarsa prim usulü alacağım .. ama çuan öyle bir durum yok .. haftalık görüşmelerimin sayısı belli değil

Kader , youtubedan izlersin artık, canlının keyfi olmaz ama idare edeceksin mecbur
anladım ilkaycım

Enteresan birşey, dün akşam yemeklerimi bitirdikten sonra soluklandık oturuyoruz eşimle, son karelerine denk geldik programın. Tacını devretmeye gelen kız bi düşüyodu... Canlı yayın olduğu için, komik oluyor böyle aksaklıklar...
Gereksiz bir programdı bana göre, gereksiz bir tantana yaratmışlar... :106:
Ama en çok teyzenin tacı almasına sevindim...

Evet bana da çok gereksiz geldi
En başta Ivana bi şarkı söyleyip dans ediyordu ya o çok komikti.. Söyleyebilse gam yemeyecem

O yüzden değiştim işte..

Şimdi haberlerden baktım evet 80 yaşında bi teyze birinci olmuş..

kızlar ya bu yanlış bir şey ama, ben burda okuya okuya, nerdeyse eşimi ne zaman elinde telefonla görsem "yakaladım seni" deyip gülüyorum :44: o da "neyi yakaladın, kadınlar kulübünü çok okuyorsun" gibi şeyler söylüyor kehanet gerçek olmasın da Allah korusun.

ama bir sürü güzel ve güzel giyimli kız gördüm youtubeda, neden teyzeyi seçmişler ilginç :44: bence gizli bir amaç var, ama ne olduğunu anlamadım. ne mesaj verilmiş galiba ya da sadece program daha çok haber yapsın diye seçildi, sonuçta çok da beklenen bir sonuç değil

Kriz bu topikte benden çok bir derdim var bölümüne giren yoktur
Ama ben etkilenmiyorum, sen etkileniyorsan girme bence

Bir derdim var bölümüne mutlu çiftler yazmıyor tabi, derdi olanlar yazıyor
Yani herkes öyle değil her evlilik öyle değil
Allah kimseye de yaşatmasın

Canım o biraz karşılıklı güven ve saygıyla alakalı diye düşünüyorum.
Ben bugüne kadar ne sevgiliyken, ne nişanlıyken ne de evliliğimde eşimin hiç bir şeyini karıştırmamışımdır.
Güvenim, itimadım şu anda tam...

Hiç birşeyin garantisi yok, yarın öbür gün yapar mı yapmaz mı bilemem...
Allah şaşırtmasın zaten...

gereksiz vesvese krizcim.. kendini de onu da sıkıyorun..çok tekrarlama bence.:26:
ben bir kere farklı bir şey söyledim, bazen konuları paylaşırdım da okuma orayı nasıl bir yer diyor adam..
o bile tuhaf geliyor.gerçi karışmaz etmez,hesap şifre istemez. bdv ye çok takılmıyorum o yüzden..kafa dağıtmak en güzeli..
zaten işler karmaşık olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…