ben galiba 6 ya kadar burdayım yarın yine
ooyyy geçmiş olsun souvvenir, 10 gün yemek yapma en iyisi kocan yapsın
ohh ohh maşallahh..epey meşgalen varmış evet..
hadi iyi seyirler size şimdiden.:13:
kipat siparişimi verdimannelik, öfke ve sağlıkla ilgili
uzun zaman oldu ihmal ettim bende okumayı..:26:
kuzum çokk geçmiş olsun ya nazar diyorum başka bişey demiyorum sana...Dikkat et kendine ya:26::26:kuzu hedaye hala gelmedimi gitmeden görseydim şurada
Çok teşekkür ederim canım... Sağolasın...ay okuyunca bile içim gitti :44: geçmiş olsun souvvenir
Benim annanemin 4 çocuğu nazardan vefat etmiş...
ahh canımcım yaaa..inşallah çabuk geçer..
olur olmaz mı benim gözlerim çocukken bozuldu bu yüzden..
ananemin bir çocuğu yani dayım, nazardan öldü diyorlar..Allah kötü gözlerden esirgesin canım..:26:
ben galiba 6 ya kadar burdayım yarın yine
ooyyy geçmiş olsun souvvenir, 10 gün yemek yapma en iyisi kocan yapsın
kızlar bir başlıkta görmüştüm, dün bugün ne giysem'in galası varmış ve olay kişiler derece almış. nette pek bilgi görüntü bulamadım ama, beyaz pelerinli kızı merak ettim
ilkay, haftada ortalama kaç görüşme alıyorsun ve görüşme başına mı ücret alıyorsun yoksa belli bir maaş mı var?
Enteresan birşey, dün akşam yemeklerimi bitirdikten sonra soluklandık oturuyoruz eşimle, son karelerine denk geldik programın. Tacını devretmeye gelen kız bi düşüyodu... Canlı yayın olduğu için, komik oluyor böyle aksaklıklar...
Gereksiz bir programdı bana göre, gereksiz bir tantana yaratmışlar... :106:
Ama en çok teyzenin tacı almasına sevindim...
kızlar ya bu yanlış bir şey ama, ben burda okuya okuya, nerdeyse eşimi ne zaman elinde telefonla görsem "yakaladım seni" deyip gülüyorum :44: o da "neyi yakaladın, kadınlar kulübünü çok okuyorsun" gibi şeyler söylüyorkehanet gerçek olmasın da Allah korusun.
kızlar ya bu yanlış bir şey ama, ben burda okuya okuya, nerdeyse eşimi ne zaman elinde telefonla görsem "yakaladım seni" deyip gülüyorum :44: o da "neyi yakaladın, kadınlar kulübünü çok okuyorsun" gibi şeyler söylüyorkehanet gerçek olmasın da Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?