2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kriz bu topikte benden çok bir derdim var bölümüne giren yoktur
Ama ben etkilenmiyorum, sen etkileniyorsan girme bence

Bir derdim var bölümüne mutlu çiftler yazmıyor tabi, derdi olanlar yazıyor
Yani herkes öyle değil her evlilik öyle değil
Allah kimseye de yaşatmasın

Katılıyorum Kader'e.
Amin, Allah kimseye yaşatmasın gerçekten...
Güven zedelendiği zaman, tamiratı zor birşey..
:31:

ama ben esprisine yapıyorum zaten :44: yine de hatalı buluyorum bu davranışımı :31: ben nişan olana kadar hep açık bulmaya çalıştım, yol yakınken dönmek için de yok bulamadım. ne kadar üzdüm çocukcağızı, yazık :25:

Canım o biraz karşılıklı güven ve saygıyla alakalı diye düşünüyorum.
Ben bugüne kadar ne sevgiliyken, ne nişanlıyken ne de evliliğimde eşimin hiç bir şeyini karıştırmamışımdır.
Güvenim, itimadım şu anda tam...

Hiç birşeyin garantisi yok, yarın öbür gün yapar mı yapmaz mı bilemem...
Allah şaşırtmasın zaten... :31:

ben her zaman derim,Allah ne bizi ne karşımızdakini şaşırtsın zaten..düşmez kalkmaz şaşmaz bir O var.
ben de s evmiyorum özel şeylerin didik didik edilmesini, sağolsun o da duyarlı..

burada her şey ne kadar doğru nereden biliyoruz ki hem? tek taraflı anlatılanlar.( tanıdıklarımızın konularını tenzih ederek söyledim.)

ben her zaman derim,Allah ne bizi ne karşımızdakini şaşırtsın zaten..düşmez kalkmaz şaşmaz bir O var.
ben de s evmiyorum özel şeylerin didik didik edilmesini, sağolsun o da duyarlı..

burada her şey ne kadar doğru nereden biliyoruz ki hem? tek taraflı anlatılanlar.( tanıdıklarımızın konularını tenzih ederek söyledim.)

Doğru söylüyorsun canım, tek taraflı bir çok şey.
Neyin tam anlamıyla doğru, neyin tam anlamıyla yanlış olduğunu bilemeyiz.
Ben aldatma konusunda kendi payıma düşeni almış bir insanım.
Babam annemi aldattı mesela, nasıl kötü birşey olduğunu, ailenin bütün fertlerini nasıl etkilediğini çok iyi biliyorum.
Allah kimseye yaşatmasın inşallah.
Eşimle de bir birimize asla yalan söylemedik, zaten yalandan doğuyor herşey bana göre.

Doğru söylüyorsun canım, tek taraflı bir çok şey.
Neyin tam anlamıyla doğru, neyin tam anlamıyla yanlış olduğunu bilemeyiz.
Ben aldatma konusunda kendi payıma düşeni almış bir insanım.
Babam annemi aldattı mesela, nasıl kötü birşey olduğunu, ailenin bütün fertlerini nasıl etkilediğini çok iyi biliyorum.
Allah kimseye yaşatmasın inşallah.
Eşimle de bir birimize asla yalan söylemedik, zaten yalandan doğuyor herşey bana göre.

Allah ım yaşatmasın canım..zordur elbet, okuyorum ve tanıdıklara rast geliyorum burada..içi onları dışı bizi yakar.
kolay değil, ihtimali şusu busu..krizcim ben bunun şakasından dahi hoşlanmam mesela..

sadece yalan konuşmak değil, gizlim saklım olmaz..annem hep der , benim babandan gizli işim olmadı hiç diye.
kalbim o konuda da çok rahat, sonuçta ortak bir yaşam varsa arada,olacaksa gizli saklı, yalan yanlış olmaması gerekiyor ki
en ufak şüphe dahi olmasın..

Allah ım yaşatmasın canım..zordur elbet, okuyorum ve tanıdıklara rast geliyorum burada..içi onları dışı bizi yakar.
kolay değil, ihtimali şusu busu..krizcim ben bunun şakasından dahi hoşlanmam mesela..

sadece yalan konuşmak değil, gizlim saklım olmaz..annem hep der , benim babandan gizli işim olmadı hiç diye.
kalbim o konuda da çok rahat, sonuçta ortak bir yaşam varsa arada,olacaksa gizli saklı, yalan yanlış olmaması gerekiyor ki
en ufak şüphe dahi olmasın..

Sanırım biraz ailevi yaşantılarla da ilgili canım... İnsan ne gördüyse onu yapar ya...
Her durum için geçerli değil tabii ki, fakat genel anlamda bu böyle.

Kızlar benim işler bugün felaket... Müsadenizle ben çıkıyorum...
tekrar arada gelir bakarım, öpüyorum sizleri... :54:

Sanırım biraz ailevi yaşantılarla da ilgili canım... İnsan ne gördüyse onu yapar ya...
Her durum için geçerli değil tabii ki, fakat genel anlamda bu böyle.

Kızlar benim işler bugün felaket... Müsadenizle ben çıkıyorum...
tekrar arada gelir bakarım, öpüyorum sizleri... :54:

oo ben çok bile kaldım...Kaaaaaderrrr BA BS ler bitti senin galibaaa:27:

ben çıkıp ilgileneyim bir iki aksilik beni bekliyor zira.:10: sorular bitmedi bugün..:50:

kolay gelsin canım, kolay gelsin kızlar hepinize...:16:

oo ben çok bile kaldım...Kaaaaaderrrr BA BS ler bitti senin galibaaa:27:

ben çıkıp ilgileneyim bir iki aksilik beni bekliyor zira.:10: sorular bitmedi bugün..:50:

kolay gelsin canım, kolay gelsin kızlar hepinize...:16:

Yok bitemedi ama o dediğim programı faaliyete geçirdim
Maili olanlara mail attım, dönen döner dönmeyen kendi bilir :27: olmayanları da aramıyorum sıkıldım, o dediğim arkadaş arar ararsa :8:
Millette bi garip dönüş bile yapmıyo

bugün ben de yoğunum. ah ah, sorumluluklarını yerine getirmeyip, izin alarak işini başkalarına yükleyen iş arkadaşlarının olması ne kötü :20:

selam millet nabersiniz hanımlar?
dün-bugün okuyamadım hiç keyfim yoktu..
geçmişi de okuyamcam şimdi :1: var mı önemli bişeyler, özet geçiverin :33:

Son düzenleme:
bugün ben de yoğunum. ah ah, sorumluluklarını yerine getirmeyip, izin alarak işini başkalarına yükleyen iş arkadaşlarının olması ne kötü :20:

selam millet nabersiniz hanımlar?
dün-bugün okuyamadım hiç keyfim yoktu..
geçmişi de okuyamcam şimdi :1: var mı önemli bişeyler, özet geçiverin :33:

Hazır kimsecikler yokken işlerime gömüldüm
1 tane bile çek kalmadı :1: hepsi bitti yuppy :8:

ve zafer benim oldu :72: saçlarımı kestirdim :9:

herkes bi telden çalıyo yaa :119::118:
:1::1::1::1:

Günaydın kızlar... :3:
Kötü bir akşam geçirdim... Kereviz yaparken elimi kestim, sonuç: 3 dikiş... :50:

Çok geçmiş olsun canım:(((

ve zafer benim oldu :72: saçlarımı kestirdim :9:

Ben de kestirdim :9: çok mutlu oldum tebrik ediyorum seniiiii

koala iyiyiz canım pek bir gelişme olmadı yemeklerden konuştuk bir de sağlıklı yiyeceklerden sen nasılsın eskisi kadar sık gelmiyorsun artık...

Bugün kimse yok herkes işlerine daldır sanırım benimde işlerim yeni bitti çok şükür ve bugün 16:30 da çıkacağım şirketimiz pasta kesecek ve izin verecek bize veee 4 gün tstilimiz var 2 Ocak da iş başı yapıyoruz tekrar o zamana kadar kendinize çookk iyi bakın iyi seneler herkese dilerim çok güzel geçer yeni seneniz sizleri tanıdığıma çok mutlu oldum... Şimdilik çıkıyorum görüşmek üzere Hoşçakalınnn.....

:98::98::98::98::98::98::98::98::98:

sanatkaar ruhlu seniii :27::27:
seni yiyeeeaariimmm :1: :1:

koala iyiyiz canım pek bir gelişme olmadı yemeklerden konuştuk bir de sağlıklı yiyeceklerden sen nasılsın eskisi kadar sık gelmiyorsun artık...

bikaç gündür bu moddayım da canım :113::113::113: :40::40:
o yüzden pek keyfim yoktu.. girerim yine ama ptessi -salı tatil.. sonrasıında artık inşallah :55:

Back