2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

elifcim hediyen hayırlı uğurlu olsun, çok romantik görünüyor, pembe çiçeklere bayılırım

kadercim, çok şirin bunlarr yaaa

çileğim yok ne defolusu aşkolsunn:26: havalar soğuk epey..bir kaç gün böyle güneş var ama genelde soğuktu..
ne kadar korunaklı olursa ol, kapıyorsun şifayı.

Teşekkür ederim Eylülcüm
Arada bana bile esiyo işte

Yok sert bişey o makasla kesilmez, kaşıkla vurup çatlatacaksın tepesini, azıcık azıcıkta su vereceksin , biraz da sevginle büyüteceksin 4,90 TL

Evet 365 tane sevgi sözcüğü var, hergün 1 tane alınmalı yüksek dozda sevgi yüklü çünkü 20.00 TL

muhasebeci ben 4e aldım bu kutuyu yeni yılda mı vercen 365 gün dedin y..Birde ben alsam dayanamam hepsini okurum

neyin hediyesini alıyorsun canım ya, anlamadım :44:
en güzel hediye sensin

Gönlünden ne hediyesi koparsa
Özel bir gün değildi
Yumurtayı öylesine hediye ettim eşime
Aşk kavanozunu da sevgililer günü için düşündüm

Kızlarda yeni yıl hediyesi filan bakıyor
Sende canın ne hediyesi isterse o zaman bakabilirsin

ben eşimdiz dışarı çık-a-mıyorum ki ama haftasonu karacada indirim varmış, ona kazak pantolon alacağız inşallah bari haftasonu supangle yapıp paketleyeyim, bebişim bak sana hediye yaptım diyeyim

çileğim yok ne defolusu aşkolsunn:26: havalar soğuk epey..bir kaç gün böyle güneş var ama genelde soğuktu..
ne kadar korunaklı olursa ol, kapıyorsun şifayı.

Bak mesela bugün sıkı giyindim ama hava düşündüğümden sıcak olunca çok terledim üstümde kurudu..böyle olursa zor geçecek şekercim

kızlar hiç bowling oynadınız mı?
vatandaş bu hata bowling oynayalım diyorda

hayır bişiy değil topla yuvarlanır mıyım acep merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…