2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

tamam o zaman yarın sabah domates salatalık peynir şekersiz çay ile başlıyorum

birde kahvaltı için aktardan ıhlamur alacağım sabahları için

akşama kayınvalidemdeyiz balık var yemektede ...

balıkla açılış yapıyorum akşamdan

proteine de ihtiyacımız var et yemeklerini tamamen çıkarmayalım ızgara yada fırında yiyebiliriz hadi bakalım

sabahları yumurta haşlarım

akşamları da fırında yaparım bazı sebze yemeklerini

olur heralde

tamamdır herkes kendi yaşam şartlarına göre, alışkın olduğu bi düzene göre rejime başlasın yarın 4 ekim, 4 kasımda herkes kaçtan kaça düştü söyler

kızlar inanamıyorum resmen kilo vericezzz. ben öğle yemeğinde son defa Burger King'e gittimmm olleyy yarınn rejiimm

bir burger delisi olaraktannn :))

arasıra kendimizi ödüllendirsek haftada bir mesela

daha rejime başlamadan kaytarmanın yollarını arıyorum

bir burger delisi olaraktannn :))

arasıra kendimizi ödüllendirsek haftada bir mesela

daha rejime başlamadan kaytarmanın yollarını arıyorum

ya deli gibi yapmayız, kısarız yediklerimizi. belli başlı şeylere dikkat ederiz bence canım. 20 kilo verecek değiliz hoş haftada bir çiğköfte yemenin bir zararı olmaz herhalde

kızlaaarrrr ben 2012 gelini değilim ama kilo vermek istiyorum beni de alın aranıza

canım burda değildim görmedim yazdığını :26: yemekteydim gel tabi beraber kilo verelim

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

çay burdaki çay tatlım bir hayli içen var yanında rejim ve spor yapanda var sadece bu çayı içende var .. ben spor yapamıyorum vaktim yok .. şimdi sınırları zorlayıp çılgınca spor yapsam bile daha sonra yapmayacağım için yine kilo alırım diye düşünüyorum .. bence yapacağımız beslenmemizi değiştirmek .. bunu ömür boyu da bu şekilde devam ettirmek .. devam ettiremeyeceğimiz şeyleri yapmadının uzun vadede bi kazancı olmayacağı düşüncesindeyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…