senin boyun kaç elif
161cmminyonum bende ama göbişte biraz kabalık var basen ve biras kollarda kalınlaşma daha saymayım utandım ben birde pilates yapacağım işten sonra kızlar çok acayip etkili ramazanda denedim nişandan önce bayağı farketti
wuhuuu menülere bak
tatlım bence ekmek yemezsin makarnayı istersen az al yada hiç alma .. et yiyebilirsin ondan sıkıntı olacağını sanmıyorum diğer yemeklerdende yersin .. sonuçta çok fazlamız yok .. sabahları nesfit yersin .. ben eşimle kahvaltı yapmasam bende yemek istiyorum nesfiti
sanırım genel olarak 5 kilo vermek istiyoruz .. herkesin bünyesi farklı ama inşallah bu ay en az 2-3 kilo verebiliriz
vereceğiz tatlım bu 5 kiloyu
plates yapmayı bende çok isterdim ama bekarken bile yapamadığım sporu evlendikten sonra ki tempomda hiç yapamam
ama seni destekliyorum
evet öylede işte yağlı tuzlu olunca sıkıntı sanki inşallah olur yada 1 dilim kepek mi yesem bayanlara özel kepek ekmeği koyuyorlar yemekhanede akşamdea nesfit olur mu dayanabilirmiyim bu arada bu çaya yakın bir çay kullanmıştım ben biberiye funda yaprağı mate kekikden oluşan süper işe yaradı heyyyy gidi 56 olmuştum bu tarz çayları 15gün içip 3 gün ara vermek lazım bn kesintisiz içtimde son zamanlar ağzıma küçük bişey koysam çıkartıyordum yemek sıfıra indi vücudum dirençsiz kaldı hasta oldum falan bigün baktım annem tümünü çöpe atmış öylece o serüvende bitti
sen yemekhanede ne çıkıyorsa ye canım öyle yağlı tuzlu diye kafan karışmasın bence .. sadece ekmek, makarna ve pilav yeme .. tatlıda canın isterse tadımlık alırsın .. sabah ve akşam nesift yersen nesfit diyet programını da uygulamış olursunama ben nesfiti çok sevmeme rağmen hem sabah hem akşam yiyemiyorum onu ..
ben bu 9'lu çayı deneyeceğim .. orada kızlar çayın enerji verdiğini falan yazmışlar .. kilo veremesem bile bana enerji verirse içerim ben o çayı
bende sabah akşm hiç denemedim açıkcası yeni olacak şimdik..yA MAKARNAYI PİLAVI TATLIYI İPTAL EDİNCE TEK YEMEK KALACAK DOYMAM SANKİ EKMEĞE YÜKLENİRİM:))))) PORSİYONLAR ÇOK DOLU OLMUYOR DA:)
Bende geldim kizlarrbende evleneli 1 ay oldu tam 3 kilo aldim :'(
Bende geldim kizlarrbende evleneli 1 ay oldu tam 3 kilo aldim :'(
hoşgeldin canım 2012'nin kilo almış taze gelinleri topiğine
ahhh ahhh kilo almak için 2012 gelini olamaya gerek yok sanırsam banada yaradı bu 2012 nişanlılığı
sende 2012'nin taze nişanlılısısınmalesef kilo kadınların genel problemi ..
ewet çyle bugün bir güzellik uzmanı geldi iş yerindeki bayanlarla tanıtım yaptı yosun masaj falan incelttiğini söylüyor seansı 150tl bilmiyorumki gitsemmi işe yararmı
hiç bilgimin olduğu bi alan değil tatlım masaj :26: kaç seans yaptırman gerekli acaba? pahalı geldi bana ama önce iş yerinden birileri gitsin sen ona göre gidersin yada gitmezsinsen şimdi çaktırmadan iş yerindeki kızlardan en az birini masaja gitmesi için ikna et
ooooo bak bu hiç aklıma gelmemişti:) walla bende gidersem ilkkez gideceğim diyet eşliğinde yapmanız gerekiyor diyor kadın sen istediğin bedene sahip olana kadar geleceksin diyo aslında bi kez gidip denemek istyorum hiç yoktan bir masaj yaptırıp rahatlarım kilo verdirmesede rahatlarım
o zaman feda et 150 liranı neymiş bu yosun masajı bi bak tatlım sonra burda anlatırsın
düzenli olarak yosun sabunuyla kese yapıldığında selülitlere iyi geldiğini okumuştumfaydası olabilir belki incelmede :26:
bugünden su içmeye çalışıorum normalde doğru düzgün su içmeyen biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?