2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de stresten acayip kilo veen bi insanım ama veremedim ya resmen. ramazanda da cok az verdim.

ne stresten ne de mutluluktan kilo verebilirim, ben sadece açlıktan kilo verebilirim ancak aç uyumayı başarabildiğimde ve bunu sürdürebildiğimde kilo veriyorum

ne stresten ne de mutluluktan kilo verebilirim, ben sadece açlıktan kilo verebilirim ancak aç uyumayı başarabildiğimde ve bunu sürdürebildiğimde kilo veriyorum

ben rejime başlıcam galiba kızlar. 54 falan olsam ne güzel olur. eski günlerdeki gibi 6 kg inanamıyorummm

hadi başlayalım yarınn İlkayyy! ne dersiniz kilo vermek isteyen bayanlar?

başlayalım tatlım ama ben bugün şunu yedim şu kadar gram peynir yedim diyemem

ben ekmeği (ve hamur işlerini) ve tatlıyı keseceğim .. birde günde 2,5 lt su içeçeğim birde o bahsettiğim çayı alıp içeceğim .. eğer o çayı bulamazsam elma sirkesi,bal,su karışımını içeceğim ekmeği sadece kahvaltıda yerim ve tam tahıllı ekmek alırım diye düşündüm

sen nasıl vermeyi düşündün canımcım

ya bende vermek istiyorumm o zamannn :)

ama yarın başlayalım

bugün öğlen yemeği hiç affedilecek gibi değil

o kadar da koşturuyoruz evde iş güç

nasıl kilo alıyoruz o da garip geliyor bana

evet ya bende anlamıyorum .. eşim yemekten sonra çerez yer kola falan içer ben kendimi tutuyorum ama çerezin ucunda az biraz yiyorum

o kilo almadı da ben nasıl aldım ya

ben de ekmeği keserim ve öğlenleri çorba salata hafif yemek şeklinde olur. akşam da sebze yemeği yerim. ayriyetten o çayı ben de isityorum. hamur işi falan da yemem

bence büyük kısıtlamalar yapmayalım .. çünkü rejimi bıraktığımızda kilo alırız ..

tamam o zaman ben ekmeği keserim suyu 2 lt içerim bide yemekleri sebze ağırlıklı yaparım

bide eşime teklif edicem akşamları çıkıp 20 dakika da olsa yürüyüş yapalım

geçen gün akşam çıkıp yürüyelimmi demişti kesin kabul eder

heee bide meyve günde en az 1 porsiyon

Son düzenleme:

evet meyve de önemli canım ben 1 elma yiyeceğim diğerlerinin kalorileri fazla bildiğim kadarıyla
o zaman yarın başlıyoruz kızlar kendinizi hazırlayın

ben de ekmeği keserim ve öğlenleri çorba salata hafif yemek şeklinde olur. akşam da sebze yemeği yerim. ayriyetten o çayı ben de isityorum. hamur işi falan da yemem

çay için çarşıya inmem lazım hemen başlayamayabilirim çaya ..sen inceledin mi o başlığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…