kimse cevap vermedi kendimi istenmeyen çocuk gibi hissettim![]()
biz ayda bir kilolarımızı birbirimize söylicez ve kendi hayat şartlarımıza göre rejim yapıcaz canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse cevap vermedi kendimi istenmeyen çocuk gibi hissettim![]()
kocam akşamları yürüyüş fikrine tabii ki gideriz dedii. kocişlerimiz de destek oluyor bizee![]()
ya deli gibi yapmayız, kısarız yediklerimizi. belli başlı şeylere dikkat ederiz bence canım. 20 kilo verecek değiliz hoşhaftada bir çiğköfte yemenin bir zararı olmaz herhalde
![]()
hmmmm çiğköfte mi![]()
valla ya 4-5 kilo versek yeter bize
![]()
slm canımcıklarım.haziran ayında evlendim.çalışan bi bayanım.iki haftaya 2 ayrı şehirde 2 kına gecesi ve 2 düğün sığdırdım.tatılim yetmediği için balayına gidemedım.çalışan bi insan için evlilik çok zor.hem ev hem iş aynı anda gıtmıyo hafta bır gun ızınlıyım ve evde işyerınden daha fazla yoruluyorum.hayat şartları çalışmamız gerekiyor.allah yardımcımız olsun
4-5 kilo 2 ayda verilir ya bence![]()
canım burda değildim görmedim yazdığını :26: yemekteydimgel tabi beraber kilo verelim
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
çay burdaki çay tatlım bir hayli içen var yanında rejim ve spor yapanda var sadece bu çayı içende var .. ben spor yapamıyorum vaktim yok .. şimdi sınırları zorlayıp çılgınca spor yapsam bile daha sonra yapmayacağım için yine kilo alırım diye düşünüyorum .. bence yapacağımız beslenmemizi değiştirmek .. bunu ömür boyu da bu şekilde devam ettirmek .. devam ettiremeyeceğimiz şeyleri yapmadının uzun vadede bi kazancı olmayacağı düşüncesindeyim ..
bugün iş yerinde tartıldım 55 olmuşum5 kilo vermem lazım bakalım ne kadar sürede vereceğim
![]()
afiyet olsun tatlım bende bir 5 kg versem ii olur valla :) ben iş yerinde yemek yiyorum nasıl yapsam ki
biz ayda bir kilolarımızı birbirimize söylicez ve kendi hayat şartlarımıza göre rejim yapıcaz canım![]()
haha ben 55 olsam şükrederim60 varımdır belki de 61
![]()
ama benim 1.55 boyum var bit kadarım unuttun mubide 55 kilo olmuşum tam balık etli hatun oldum off
![]()
anladım canımda benm iş yerim şehirden çok uzak buranın yemek hanesinden yemek zorundayım ekmeksiz mi yesem ne yapsaam:26:
haha ben 55 olsam şükrederim60 varımdır belki de 61
![]()
anladım canımda benm iş yerim şehirden çok uzak buranın yemek hanesinden yemek zorundayım ekmeksiz mi yesem ne yapsaam:26:
bende 61kgağlamak istiyorum valla ya 55 olmak istiyorummmmmm
teşekkürlerçayı mı nasıl yapsam diye düşünüyorsun tatlım :26: yoksa yemeği mi :26:
teşekkürlerçayı mı nasıl yapsam diye düşünüyorsun tatlım :26: yoksa yemeği mi :26:
ya yemeği diyorum tatlım iş yerim çok uzak merkeze yemek hanede yiyorum yemekler salçalı tuzlu maşllahı var mönününde nasıl yapsam bilemedim bak mesela önmüzdeki haftanın mönüsü:
pzrtesi:arpaşehriyeli yoğurt çor-türlü-makarna-yoğurt
salı:tarhana-piyaz-kıymalı börek-komposto
çrşmb: etdöner-pilav-ayran
perşm:şakşuka-ızgara köfte-mercimkli bulgur pilv
cumaat.kızartmalı tas kebab-pilav-kadayıf
herzaman her yemekte et pilav makarna nasıl yapabilirimki ekmek yemeyim desem zaten sabah kahvaltı yapmıyorum ya nesfit yerim ya 1tane poğaça![]()