• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

slm canımcıklarım.haziran ayında evlendim.çalışan bi bayanım.iki haftaya 2 ayrı şehirde 2 kına gecesi ve 2 düğün sığdırdım.tatılim yetmediği için balayına gidemedım.çalışan bi insan için evlilik çok zor.hem ev hem iş aynı anda gıtmıyo hafta bır gun ızınlıyım ve evde işyerınden daha fazla yoruluyorum.hayat şartları çalışmamız gerekiyor.allah yardımcımız olsun

slm canımcıklarım.haziran ayında evlendim.çalışan bi bayanım.iki haftaya 2 ayrı şehirde 2 kına gecesi ve 2 düğün sığdırdım.tatılim yetmediği için balayına gidemedım.çalışan bi insan için evlilik çok zor.hem ev hem iş aynı anda gıtmıyo hafta bır gun ızınlıyım ve evde işyerınden daha fazla yoruluyorum.hayat şartları çalışmamız gerekiyor.allah yardımcımız olsun

merhaba canım hoşgeldin :3: yazının başlığı da çok tatlı "taze yorgun" :9: bizde aynı senin gibiyiz burda, birbirimize destek oluyoruz :31:

canım burda değildim görmedim yazdığını :26: yemekteydim :9: gel tabi beraber kilo verelim :31:

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

çay burdaki çay tatlım bir hayli içen var yanında rejim ve spor yapanda var sadece bu çayı içende var .. ben spor yapamıyorum vaktim yok .. şimdi sınırları zorlayıp çılgınca spor yapsam bile daha sonra yapmayacağım için yine kilo alırım diye düşünüyorum .. bence yapacağımız beslenmemizi değiştirmek .. bunu ömür boyu da bu şekilde devam ettirmek .. devam ettiremeyeceğimiz şeyleri yapmadının uzun vadede bi kazancı olmayacağı düşüncesindeyim ..

afiyet olsun tatlım bende bir 5 kg versem ii olur valla :) ben iş yerinde yemek yiyorum nasıl yapsam ki

anladım canımda benm iş yerim şehirden çok uzak buranın yemek hanesinden yemek zorundayım ekmeksiz mi yesem ne yapsaam:26:

ekmeksiz ye canım bende genellikle iş yerinde yiyorum bazende hiç yemiyorum kek yiyip geçiyorum ama artık düzene sokmam lazım .. ne varsa onu yiyeceğim ama ekmeksiz yiyeceğim pilav makarna porsiyonlarımı da azaltacağım :31:

anladım canımda benm iş yerim şehirden çok uzak buranın yemek hanesinden yemek zorundayım ekmeksiz mi yesem ne yapsaam:26:

ben de yemekhanede yediğim zamanlarda ekmek yemicem, börek yemicem, zaten tatlı sevmiyorum, pilav falan yemicem. çorba salata zeytinyağlı ağırlıklı beslenicem cicim. yemekhanenizde düzeniniz nasıl bilmiyorum; ama bizim bi zeytinyağlılar-salatalar bölümümüz var. oraya hücum ederim artık :9:

teşekkürler :42: çayı mı nasıl yapsam diye düşünüyorsun tatlım :26: yoksa yemeği mi :26:

ya yemeği diyorum tatlım iş yerim çok uzak merkeze yemek hanede yiyorum yemekler salçalı tuzlu maşllahı var mönününde nasıl yapsam bilemedim bak mesela önmüzdeki haftanın mönüsü:
pzrtesi:arpaşehriyeli yoğurt çor-türlü-makarna-yoğurt
salı:tarhana-piyaz-kıymalı börek-komposto
çrşmb: etdöner-pilav-ayran
perşm:şakşuka-ızgara köfte-mercimkli bulgur pilv
cuma:pat.kızartmalı tas kebab-pilav-kadayıf
herzaman her yemekte et pilav makarna nasıl yapabilirimki ekmek yemeyim desem zaten sabah kahvaltı yapmıyorum ya nesfit yerim ya 1tane poğaça

teşekkürler :42: çayı mı nasıl yapsam diye düşünüyorsun tatlım :26: yoksa yemeği mi :26:

ya yemeği diyorum tatlım iş yerim çok uzak merkeze yemek hanede yiyorum yemekler salçalı tuzlu maşllahı var mönününde nasıl yapsam bilemedim bak mesela önmüzdeki haftanın mönüsü:
herzaman her yemekte et pilav makarna nasıl yapabilirimki ekmek yemeyim desem zaten sabah kahvaltı yapmıyorum ya nesfit yerim ya 1tane poğaça:ssz:

herzaman her yemekte et pilav makarna nasıl yapabilirimki ekmek yemeyim desem zaten sabah kahvaltı yapmıyorum ya nesfit yerim ya 1tane poğaça:ssz:

wuhuuu menülere bak :9:
tatlım bence ekmek yemezsin makarnayı istersen az al yada hiç alma .. et yiyebilirsin ondan sıkıntı olacağını sanmıyorum diğer yemeklerdende yersin .. sonuçta çok fazlamız yok .. sabahları nesfit yersin .. ben eşimle kahvaltı yapmasam bende yemek istiyorum nesfiti :31:

sanırım genel olarak 5 kilo vermek istiyoruz .. herkesin bünyesi farklı ama inşallah bu ay en az 2-3 kilo verebiliriz :31:

Back