2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sabah sabah aklıma doğuşun bi şarkısı geldi nerden geldiyse klibini izliyorum şimdi çok komik

sevda yüklü trenler, boş raylarda inerler, sevenleri üzenler, hep o yolda giderler

bende iyiyim çok şükür :)

kızlaaar o ses türkiyeyi izleyenler var mı bu hafta ?

orada burcu diye bi kız çıkmıştı

demir attım yanlızlığa şarkısını söylemişti

kızın sesine bayıldım onu dinliyorum bende

ben izlemiyorum hiç tv tatlım kayınvalide gitsin artık akşamları evimizde oturacağız sonunda o zaman izlerim ama benim kociş izlemez o ses türkiyeyi .. biz leyla ile mecnun ve seksenleri seviyoruz bi de kociş behzat ç izliyor ben sevmiyorum ama kaba saba konuşuyorlar bizimkinin de ağzına yapışabiliyor bazen

kızlar ya evlendikten sonra kilo alan var mı benim gibi

ben 1 kiloyu kesin aldım da 1 kilo daha alıp alıpmamakta gidip geliyorum

günaydın kızlaaarrr nasılsınızz

ayşecim ben düğün stresinden baya bi kilo verdim ramazanda gelince üstüne ve hala alamadım 49 kiloyum hala hiç bukadar düşmemiştim

günaydın kızlaaarrr nasılsınızz

ayşecim ben düğün stresinden baya bi kilo verdim ramazanda gelince üstüne ve hala alamadım 49 kiloyum hala hiç bukadar düşmemiştim

ne güzel ya bende 49 olmak istiyorum biraz zayıflama topiklerinde dolaşayım bari

ama ben diyet yapamıyorum ki

ne güzel ya bende 49 olmak istiyorum biraz zayıflama topiklerinde dolaşayım bari

ama ben diyet yapamıyorum ki

canım ya okadar iyi değil zayıf olmak benim boyumda var 1.70 boyundayım bu kilo yakışmıyo bana 00 beden oldum benim ideal kilom 55,58 arası

canım ya okadar iyi değil zayıf olmak benim boyumda var 1.70 boyundayım bu kilo yakışmıyo bana 00 beden oldum benim ideal kilom 55,58 arası

sende çok zayıfmışsın hakikaten kilo al bence bir an önce benim boyum zaten 1.55 (kendi tabirimle bit kadarım) kilomda 54 olmuş :26: acil kilo vermeliyim ben

owww 55 kilo olsan çok ii olur

bende 1,73 boyundayım ama senden 20 kilo fazlayım ama Allahtan kemikliyim kemikli olduğum için anlaşılmıyo kilom :)))

sende çok zayıfmışsın hakikaten kilo al bence bir an önce benim boyum zaten 1.55 (kendi tabirimle bit kadarım) kilomda 54 olmuş :26: acil kilo vermeliyim ben

aynen canım zayıflık yakışmıyo evet sen 49 klo olsan daha yakışır galiba ben bildiğin safinazım şu durumda

owww 55 kilo olsan çok ii olur

bende 1,73 boyundayım ama senden 20 kilo fazlayım ama Allahtan kemikliyim kemikli olduğum için anlaşılmıyo kilom :)))

aynen canım ama olamıyorum bi türlü nedense sennde boyun uzunmuş baya bende kemikliyim gecen bi elbise giydim kemiklerimin hepsi çıktı meydana afrikalı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…