• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ben de stresten acayip kilo veen bi insanım ama veremedim ya resmen. ramazanda da cok az verdim. :30:

ne stresten ne de mutluluktan kilo verebilirim, ben sadece açlıktan kilo verebilirim :9: ancak aç uyumayı başarabildiğimde ve bunu sürdürebildiğimde kilo veriyorum :37:

ne stresten ne de mutluluktan kilo verebilirim, ben sadece açlıktan kilo verebilirim :9: ancak aç uyumayı başarabildiğimde ve bunu sürdürebildiğimde kilo veriyorum :37:

ben rejime başlıcam galiba kızlar. 54 falan olsam ne güzel olur. eski günlerdeki gibi :9: 6 kg inanamıyorummm :30:

hadi başlayalım yarınn İlkayyy! ne dersiniz kilo vermek isteyen bayanlar? :16:

başlayalım tatlım ama ben bugün şunu yedim şu kadar gram peynir yedim diyemem :9:

ben ekmeği (ve hamur işlerini) ve tatlıyı keseceğim .. birde günde 2,5 lt su içeçeğim birde o bahsettiğim çayı alıp içeceğim .. eğer o çayı bulamazsam elma sirkesi,bal,su karışımını içeceğim :6: :8: ekmeği sadece kahvaltıda yerim ve tam tahıllı ekmek alırım diye düşündüm :31:

sen nasıl vermeyi düşündün canımcım :31:

ya bende vermek istiyorumm o zamannn :)

ama yarın başlayalım

bugün öğlen yemeği hiç affedilecek gibi değil :1::1::1::1:

o kadar da koşturuyoruz evde iş güç

nasıl kilo alıyoruz o da garip geliyor bana :1:

evet ya bende anlamıyorum .. eşim yemekten sonra çerez yer kola falan içer ben kendimi tutuyorum ama çerezin ucunda az biraz yiyorum :1:

o kilo almadı da ben nasıl aldım ya :9:

başlayalım tatlım ama ben bugün şunu yedim şu kadar gram peynir yedim diyemem :9:

ben ekmeği (ve hamur işlerini) ve tatlıyı keseceğim .. birde günde 2,5 lt su içeçeğim birde o bahsettiğim çayı alıp içeceğim .. eğer o çayı bulamazsam elma sirkesi,bal,su karışımını içeceğim :6: :8: ekmeği sadece kahvaltıda yerim ve tam tahıllı ekmek alırım diye düşündüm :31:

sen nasıl vermeyi düşündün canımcım :31:

ben de ekmeği keserim ve öğlenleri çorba salata hafif yemek şeklinde olur. akşam da sebze yemeği yerim. ayriyetten o çayı ben de isityorum. hamur işi falan da yemem :34:

bence büyük kısıtlamalar yapmayalım .. çünkü rejimi bıraktığımızda kilo alırız ..

tamam o zaman ben ekmeği keserim suyu 2 lt içerim bide yemekleri sebze ağırlıklı yaparım

bide eşime teklif edicem akşamları çıkıp 20 dakika da olsa yürüyüş yapalım

geçen gün akşam çıkıp yürüyelimmi demişti kesin kabul eder :1::1:

heee bide meyve günde en az 1 porsiyon

Son düzenleme:
tamam o zaman ben ekmeği keserim suyu 2 lt içerim bide yemekleri sebze ağırlıklı yaparım

bide eşime teklif edicem akşamları çıkıp 20 dakika da olsa yürüyüş yapalım

geçen gün akşam çıkıp yürüyelimmi demişti kesin kabul eder :1::1:

heee bide meyve günde en az 1 porsiyon

evet meyve de önemli canım ben 1 elma yiyeceğim diğerlerinin kalorileri fazla bildiğim kadarıyla :31:
o zaman yarın başlıyoruz kızlar kendinizi hazırlayın :46:

ben de ekmeği keserim ve öğlenleri çorba salata hafif yemek şeklinde olur. akşam da sebze yemeği yerim. ayriyetten o çayı ben de isityorum. hamur işi falan da yemem :34:

çay için çarşıya inmem lazım hemen başlayamayabilirim çaya ..sen inceledin mi o başlığı?

Back