- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
- 118
kızlar en şişko benimm boyum 1.58 kilom 60 falan![]()
haha iyimişş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar en şişko benimm boyum 1.58 kilom 60 falan![]()
haha bencede herkes benle dalga geçiyo zaten yürüyen tahta diye![]()
ne güzel ya bende 49 olmak istiyorumbiraz zayıflama topiklerinde dolaşayım bari
![]()
ama ben diyet yapamıyorum ki![]()
ben de stresten acayip kilo veen bi insanım ama veremedim ya resmen. ramazanda da cok az verdim.![]()
ne stresten ne de mutluluktan kilo verebilirim, ben sadece açlıktan kilo verebilirimancak aç uyumayı başarabildiğimde ve bunu sürdürebildiğimde kilo veriyorum
![]()
ben rejime başlıcam galiba kızlar. 54 falan olsam ne güzel olur. eski günlerdeki gibi6 kg inanamıyorummm
![]()
birlikte başlayalım mı kızlar? bi ay sonra bakalım ne kadar kilo vermişiz![]()
hadi başlayalım yarınn İlkayyy! ne dersiniz kilo vermek isteyen bayanlar?![]()
o kadar da koşturuyoruz evde iş güç
nasıl kilo alıyoruz o da garip geliyor bana![]()
başlayalım tatlım ama ben bugün şunu yedim şu kadar gram peynir yedim diyemem![]()
ben ekmeği (ve hamur işlerini) ve tatlıyı keseceğim .. birde günde 2,5 lt su içeçeğim birde o bahsettiğim çayı alıp içeceğim .. eğer o çayı bulamazsam elma sirkesi,bal,su karışımını içeceğim![]()
ekmeği sadece kahvaltıda yerim ve tam tahıllı ekmek alırım diye düşündüm
sen nasıl vermeyi düşündün canımcım![]()
tamam o zaman ben ekmeği keserim suyu 2 lt içerim bide yemekleri sebze ağırlıklı yaparım
bide eşime teklif edicem akşamları çıkıp 20 dakika da olsa yürüyüş yapalım
geçen gün akşam çıkıp yürüyelimmi demişti kesin kabul eder
heee bide meyve günde en az 1 porsiyon
ben de ekmeği keserim ve öğlenleri çorba salata hafif yemek şeklinde olur. akşam da sebze yemeği yerim. ayriyetten o çayı ben de isityorum. hamur işi falan da yemem![]()