- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
iyi gidiyor alışmaya çalışıyorum gerçi epey alıştım ama. ben evdeyim çalışmıyorum
evdeysen daha hızlı alışırsın
olacak canım az kalmış bak, bence baya ilerlemişsin, bu akşam bu iş biter bence :13:
yani öyle oyledir heraldesen çalışıyor musun?
ahhh innşallaaaaaah ( nasıl içten söyledim bilemezsin )
çalışıyorum canım, 6 gün akşam 6 ya kadar çalışıyorum ama eğer şanslı günümdeysen cumartesileri 3'ten sonra çıkabiliyorum, değilsem o günde 6 ya kadar
tahmin edebiliyorum canımsenin nasıldı haftasonun? bugün herkes haftasonunu anlattı
ne güzel kolay gelsin sana
Cumartesi evdeydim temizlik yaptım pinekledim biraz.Pazar planımız vardı ama iptal ettik, harika bir yağmur vardı dışarda evde oturup koltuğa battaniye altında film izledik oyun oynadık eşimle güzel geç
pekte güzel değil, kendime zaman ayıramıyorum kineyse bu konuda isyan etmeyeceğim, mutlaka kendime vakit ayırmanın yolları vardır
sen neler yapıyorsun evde, günün nasıl geçiyor
pekte güzel değil, kendime zaman ayıramıyorum kineyse bu konuda isyan etmeyeceğim, mutlaka kendime vakit ayırmanın yolları vardır
sen neler yapıyorsun evde, günün nasıl geçiyor
pozitif şey seniiinşallah her şey gönlünce olsun canım...
aylar hatta belkide yıllar gçtiktçe burada yazdıklarımız günlük havasında okunacak bizim tarafımızdan yine..
oooh ne güzel
tabiki de isyan etme isyen edecek biri varsa o da benimvalla ev işleri yemek internet genellikle böyle geçiyor zamanım, eşim zaten 3 gibi geliyor eve çok uzun süre yalnız kalmıyorum yani. senin mesleğin nedir, ne iş yapıyorsun?
sevdim bunu , bu arada birşey soracağım hani iletilerin altında kızlar oluşturmuş ya şu kadar zamandır sevdiğimle berberim diye , mesela kile verenlerde yapmış onu ama ben bi türlü beceremedim hata veriyor sinir oldum sen biliyor musun?
sevdim bunu , bu arada birşey soracağım hani iletilerin altında kızlar oluşturmuş ya şu kadar zamandır sevdiğimle berberim diye , mesela kile verenlerde yapmış onu ama ben bi türlü beceremedim hata veriyor sinir oldum sen biliyor musun?
vaay 3 gibi mi geliyor, iyiymişne iş yapıyor, bende istiyorum öyle iş ben psikologum, özelde çalışıyorum o yüzden oldukça esnek çalışma saatlerim var .. daha esnekti akşam 8 e kadar çalıştığımda oluyordu ama evlendikten sonra ben biraz resti çektim
kilo mu vereceksin, yoksa sevdiğimle birlikteliğini mi görselleştireceksinona göre anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?