2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kanks evlennce mi şimdi mi pek anlayamadım
elif ve krizsavar, nerden aklınıza geliyor bu kadar sürpriz bebişler ya, maşallah eşleriniz şanslı

walla hacı benmki yavaştan kendine benzetiyor beni sanki eskiden olsa gelişine bir ay kala başlardım bişelre şimdi bişey düşünmedim bile

hmm iyiymiş bak gelmiş düğününe Allah daim etsin mutluluğunuzu

kanks evlennce mi şimdi mi pek anlayamadım

walla hacı benmki yavaştan kendine benzetiyor beni sanki eskiden olsa gelişine bir ay kala başlardım bişelre şimdi bişey düşünmedim bile

hayır elif, bence senin bugün enerjin düşük bebeğim, geldiğinden beri öyle hissediyorum çünkü :26:

kızlar şu bankadaki altın hesabı mevunda ne düşünüyorsunuz ben yaptırmayı düşünüyorum ama pek bilemedim:44::44:

kızlar şu bankadaki altın hesabı mevunda ne düşünüyorsunuz ben yaptırmayı düşünüyorum ama pek bilemedim:44::44:

ayşenur söylemişti sanırım,altın veriyosun bankadan kar alıyorsun verdiğin altına göre.. faiz durumunu düşünüyorsan katılımlarda yaptırırsın ama ne kadar değişir bilmiyorum... yani zarar etme durumun da kar durumun da var diyorlar,ama hç zarar etmiyo diyodu ayşenur...

duymamıştım :44:ben pek anlamıyorum bu gibi işlerden .. kocişe sormak lazım

merhaba kızlar bende geldim aranıza 1,5 aylık evli, sevdiğimin kocamın yanında ama ailemden memleketimden uzakta biryerlerdeyim

merhaba kızlar bende geldim aranıza 1,5 aylık evli, sevdiğimin kocamın yanında ama ailemden memleketimden uzakta biryerlerdeyim

merhaba yeni gelin hayırlı olsun öncelikle aileden ayrı kalmak üzücü olsa gerek .. ama sonuçta kocanla birliktesin

Herkese merhaba biricik değerli hanımlar.
Dün gece yatağa yatınca farkettimde birden hayatı paylaşır olmuşuz küçücük bir web sayfasında. Uzaklardan bizleri birbirimize bağlayan bir kaynak. Kiminiz işte, kiminiz evde, kiminiz okulda belki buraya yazarken.
eysaih , krizsavar ,ilkay10, cileklipasta,EYlul_BAsak,paytak_paytak_kosan_koala,engineerelif...
daha aramıza katılamayan daha niceleri iyiki varsınız gerçekten sizleri özler oluyorum konuşamadığımızda.

ne güzel böyle düşünmen canım özelimizi paylaştığımız için sanırım bi bağ oluşuyor
sanırım sende ilerlemeler vaaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…