2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ohhh ne güzel dolu dolu geçmiş

Sizde şanslı gruptansınız demek ki... Aileye uzak olmak iki tarafında huzur için en güzeli canım

kızlar bizim de evimiz yapılıyor. site olarak yapılıyor; ama kayınvalidemler,eltiler falan aynı blokda oturucaz. hiç istemiyorum acıkcası kötü olduklarından değil de ben çok özgürüm ondan 1 seneye taşınırız biz de; ama eşimi nasıl ikna ederim bilmem...

sen istemediğini söylediğinde eşin ne diyor ?

pek anlam veremiyor; ama bence düşünüyor da içten içe. korktuğum gibi olmayacağını söylüyor. bakalım ben konusunu açmıyorum şu an pek. daha 1 sene var

eğer aynı yerde oturursanız ne sıkıntılar yaşayacağını hatta yaşayacağınızı ara ara anlat bence .. daha 1 yıl var üzerine gitmeden bazı çevrenizdeki olayları örnek göstererek anlatırsın canım

kendi ailesinin o ailelerden olmadığını ve bu problemleri yaşamayacağımızı düşünüyor eşim. yani bütün kapıları kapıyor. her şeyin çok iyi olacağına çok fazla emin. aslında eltilerimi cok seviyorum; ama kayınvalidem karışan bi tip. ve birbirlerine çok bağlılar; ben 10 gün kafa dinleyeceğim desem dinleyemem yani eşim için de iyi olmaları yeterli. ama yetmiyor işte

pek anlam veremiyor; ama bence düşünüyor da içten içe. korktuğum gibi olmayacağını söylüyor. bakalım ben konusunu açmıyorum şu an pek. daha 1 sene var

Bencede çok sık açma konusunu ters tepmesin, ama aklına sokabilirsin... Bencede zordur aynı yerde oturmak, ne kadar iyi olunursa olunsun, müdahil olunuyor,, ama daha varmış zaten o zmana kadar belki başka bir yol olur...

erkeklerin genel tavrı "ne sorun çıkacak ki, sen zaten daha oturmadan böyle düşünürsen önyargılı olursan sorun çıkar" gibi cümleleri olur .. inşallah eşin seni anlar ve oraya taşındığınızda olabilecekleri farkeder

Baya yorucu bir hafta sonundan sonra herkese selam kızlar.
günde maşallah döktürmüşsünüz:)
allah hepimize istedği evi hayırlısı ile tez zamanda verir inş.
kira ödemek çok zor ama o parayı kendi evimize versek içimiz yanmaz

sen neler yaptın haftasonu canım

sen neler yaptın haftasonu canım

Canım cumartesi malum iş vardı sonra adapazarına bir düğüne gittik gece çok geç geldik ve ppazar sabahı kahvaltıya misafirim vardı
baya yorucu oldu sabah erkenden kalk ve evi toparla kahvaltıyı hazırla ve evlendiğimden beri maşşaallah hiç misafirim eksik olmuyor
bu sabah gözlerim şişmiş bir şekilde ofise geldim :)
yeni evli olduğumuz için bu kadar misafirimiz varmış tam tersi olması gerekmiyormu bilemiyorum azıcık evimizin keyfini çıkarsak sanki daha güzel olur ama malesef olmuyor :)))

adapazarına gitmesen bu kadar yorulmazdın sanırım canım haklısın gelen giden çok oluyor .. biz bu haftasonu taşındık .. ona rağmen pazar günü sabah kahvaltıdan akşama kadar arkadaşlarımız vardı sözde yardıma geldiler ama baya misafir ağırladım aslında pek işimide göremedim o kadar kalabalıkta .. ama olsun güzel vakit geçirdim

biz ne zaman size geleceğiz diyen bi çok insan var ayrıca etrafımızda :26:

gerçekten öyle oluyor ilk başta eğlenceli oluyor ama sonra vakitsizlikten yorucu bile olabiliyor.. benimde öyle liste yapılacak kadar çağırılıcak misafirlerim vardır..

yorgunken düşününce daha çok yoruluyorum ama bir hafta msafir ağırlamayınca sanki boşlukta gibi oluyoruz hadi haftaya çağıralım oluyor bu defa da.. ne iş anlayamadım

benim de misafairlerim eksik olmuyor valla aynıyız canım

inşallah canım bunun için dua etmem gerekir fazlaca zor bir durum çünkü

Allah misafirlerimizi eksik etmesin ama bize de vakit kalsın ya

Keyifle vakit geçirdiğin kişiler olunca ,insan yorgunluğunu umursamıyor.. Benim 3 kez daha misafir ağırlamam gerek, sonrasında artık misafir ağırlamak falan yok, oturup beklicem beni çağırsınlar diye

Keyifle vakit geçirdiğin kişiler olunca ,insan yorgunluğunu umursamıyor.. Benim 3 kez daha misafir ağırlamam gerek, sonrasında artık misafir ağırlamak falan yok, oturup beklicem beni çağırsınlar diye

benim listem oldukça kabarık daha yolun başındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…