2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kira zor yaw bizde şimdi kiradayız bakalım eşimin ailesinin 2-b den çıkmasını beklediğimiz bir tapu var

oradan ufak da olsa bir ümidimiz var ama

biz yaşlanmadan çıkar mı acep

bekliyorum bakalım nolcak ama ümidim yok benimde hayırlısı olmazsa da başka zaman olur daha zamanım var yaşımda büyür ozaman bende kendi haline bırakıcam zamanı gelince elbet olur
bide ev işi girdi olaya bebek olursa ikisi zor olur galiba bakalım hakkımızda hayırlısı

kira zor yaw bizde şimdi kiradayız bakalım eşimin ailesinin 2-b den çıkmasını beklediğimiz bir tapu var

zor tabi canım hiç bitmicek bi borç öde Allah öde ay başı hemen geliyo ..Rabbim herkese nasip etsin inşallah ..

Bizimde eşimin ailesinin fındıkları var ama henüz ufaklar... Onlar büyüyecekte fındık verecekte bize faydası olacak onu beklemekteyiz, baya da bekleyeceğiz gibi görünüyor... her ay 600 tl veriyoruz, içim gidiyor resmen ama mecburuz..(

fındık zamanına var daha canım yani yeni bitti sayılır zaten fındık toplama siz önümüzdeki yazı bekliceksiniz sanırım

Aminn kirada oturuyorsan hayata 1-0 yenik başlıyorsun, çünkü, birikim yapmanda zorlaşıyor,

aynen canım ne birikimi iki kişi çalışıyoruz öyle eşya borcumuz flanda yok sadece ufak bi iki taksit haricinde ama gel görki kenara para gercekten koyulmuyo

kız herkes eve girmiş biz kirada kalcaz yıllarca valla neyse herşey nasip sıkıntı etme boşver.bebek olmazsa olmasın eşim yeter bana onu çok seviyorum çok şükür.severek evlenmedim ama çok seviyorum artık

aynen ya bizimde her ay 800'ü buluyo aidat felan derken .. kendi evin olsa 1000 de 1500 de dokunmaz .. en azından benim olacak birgün dersin ama böyle.. bir ay çalış sonra paralar havaya resmen:44:

fındık zamanına var daha canım yani yeni bitti sayılır zaten fındık toplama siz önümüzdeki yazı bekliceksiniz sanırım

Fındıkların büyümesinden kastım, ağaçların büyümesi( bizim baya bi beklememiz gerekiyor yani( yani şimdi verdikleri fındık miktarı, bize destek olunabilecek cinsten değil(

aynen ya bizimde her ay 800'ü buluyo aidat felan derken .. kendi evin olsa 1000 de 1500 de dokunmaz .. en azından benim olacak birgün dersin ama böyle.. bir ay çalış sonra paralar havaya resmen:44:

oy oy sizin baya bi fazlaymış istanbulda mıydın sen??

evet canım istanbuldayım .. burada kiralar malum ..

işte beklememiz gereken durumlar var ondan bekliyoruz yoksa biranevvel bi eve girmeyi bizde çok istiyoruz

gençken bir de çocuk yokken ne yaparsak o .. sonra sonra daha da zorlaşıyor imkanlar...

bizim kiramızı eşimin babası ödüyor .. o yüzden sıkıntı çekmeyiz ama sonuçta eşim babasıyla birlikte çalışıyor ve o para aynı işten çıkıyor aslında bakıldığında :44:

ama şuda var .. kayınpederimin evleri var ama hepsi onların oturduğu apartmanda .. bende kayınvalideyle aynı apartmanda oturmamak için kirada oturmak istedim .. sonuç aynı yere varıyor .. orada otursak kiradan olacaklar .. onun yerine o kirayı bize veriyorlar .. hatta onlar daha karlı çıkıyor .. bizim kiramız o evin kirasından daha düşük ..

ama benim evim daha güzel

canım biz araştırıyoruz işte bayadır uygun ev .. inş herkese nasip olur .. ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bende çok seviyorum kocamı severek evlendik bizimkisi bildiğin aşk hikayesi 2 sene ayrıkaldık sonra yine yolumuz birleşti çok şükür çok mutluyum

Fındıkların büyümesinden kastım, ağaçların büyümesi( bizim baya bi beklememiz gerekiyor yani( yani şimdi verdikleri fındık miktarı, bize destek olunabilecek cinsten değil(

oyy canım yaa Allah yardımcınız olsun üzülme Allah bi kapı acar elbet ..

ne güzel maşallah.öğle oldu yazarm öğleden sonra mucuk mucuk

oyy canım yaa Allah yardımcınız olsun üzülme Allah bi kapı acar elbet ..[/QUOTE]

Amin inşallah, bizde öyle diyoruz.. Bİr kapı açılır elbet...

ne güzel maşallah.öğle oldu yazarm öğleden sonra mucuk mucuk

Evet şuana kadar vakit güzel geçti, inş sonrasıda çabuk geçer, eve gidip dinlenmek istiyorum, haftasonun çok yorucuydu, ama güzeldi:)) cumartesi arakdaşım geldi eşiyle çokg üzel vakit geçirdik,pazarda gezdik kocişle modaya gittik akşamda annemlerdeydik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…