2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

olsun canım ne güzel işte.. Hep iki kişi olunca evcilik oynuyor gibi oluyoruz, evine gelenin gidenin olunca anlıyor insan artık aile olduğunu:))

haklısın gelip gitsinler tabi ama ben çok acemiyim mutfakta o yüzden biraz korkuyorum :18:

haklısın gelip gitsinler tabi ama ben çok acemiyim mutfakta o yüzden biraz korkuyorum :18:

Bende acemiyim , bekarken mutfağa hiç girmezdim, ilk annemleri çağırdım yemeğe , onlar yemeği yerken öyle heyecanlandım ki, beğenicekler mi diye:)) Ama şimdi daha iyiyim, insan bişeyler yaptıkça kendine güveniyor çünkü...

bende zamanla daha iyi olacağımı düşünüyorum, bakalım göreceğiz hep beraber

bende zamanla daha iyi olacağımı düşünüyorum, bakalım göreceğiz hep beraber

evet giderek elimizde alışıyor pratik olmayı öğreniyoruz galiba:)
misafiri eksik etmesin allahım ama çalışırken hele birde hafta içi oldumu tam işlkence kendine göre plan yapamıyorsun:)

kızlar naber acemi gelinler sanırım en çok ben misafir ağırladım evimde.tüm sülale geldi hatta bu cumartesi pazar kayınvalidem annem eltim kaynım herkes bende kaldı.palamut yapım cumartesi.pazar kahvaltıya sucuklu yumurta.birde akşama doğru kısır börek kek hepside idare ederdi.kekimin üstü yandı ama kayınvalidem hiç önemsemedi.böreği kayınvalidme yaptırdım süperdi çok şükür bu bana 3 ay gider 3 ay kmse gelmez evime zaten kış geliyo oley bitti sıkıntılarım

evet giderek elimizde alışıyor pratik olmayı öğreniyoruz galiba:)
misafiri eksik etmesin allahım ama çalışırken hele birde hafta içi oldumu tam işlkence kendine göre plan yapamıyorsun:)

çalışırken zor hazırlık yapmak .. bi akşam öncesinden hazırlanmak gerek :26:

Oh ne güzel canım, yemekler güzel ve sorunsuz olunca insa çok mutlu oluyor:)) öle deme kız kayınvaliden gelir heralde ne de olsa oğluşunun evi:))

çalışırken zor hazırlık yapmak .. bi akşam öncesinden hazırlanmak gerek :26:

Ben iki gün öncesinden başlıyorum hazırlıklara temizlik ve yemeği anca hallediyorum,, eşim de dalga geçiyor benle, sen misafir falan çağırma kendini paralıyorsun hazırlık yapıcam diye diyor... oysa çalıştığım için akşamları hazırlık yapmak zorundayım , ben gece gece temizlik , yemek yapınca şaşıyor oda..

onlar için herşey rahat misafir gelsin ne var bunda diyorlar .. bana da eşim abartıyorsun diyor

Kızlar akşama menüleriniz nedir...

Ben akşamdan patatesli patlıcan yemeği yaptım
yanına da şehriye pilavı yapacağım yanına da yoğurt yeter de artar bile:))

Kızlar akşama menüleriniz nedir...

Ben akşamdan patatesli patlıcan yemeği yaptım
yanına da şehriye pilavı yapacağım yanına da yoğurt yeter de artar bile:))

bence de yeterde arta bile akşam eşim maça gidecek stada .. saat 10 da gelecekmiş .. ben yalnız yemek yemem heralde bişeyler atıştırırım .. ama bu akşam yarın için et kavurma yapsam yarın işten gelince ısıtıveririm yanına da pilav yaparım diye düşünüyorum

bi de akşam ıslak kurabiye yapmak istiyorum

Kesinlikle akşamdan yapmanı tavsiye ederim.. okadar rahat oluyor ki, işten eve gidince yemeği hazır buluyorsun, ıslak kurabiyeyi duymuştum bende şerbetin içine atılıyor piştikten sonra sanırım yanlış mı hatırlıyorum??
,

Sorma ben masayı özene bezene hazırlıyorum 1 gece önceden dalga geçiyor benle, sanki kleopatra geliyor yemeğe diye

eşim geçen gün itiraf etti arkadaşlar, misafir ağırlamak çok zor ve yorulduğunu görüyorum; o sebeple artık sana ısrar etmeyeceğim, zaten bir kere ağırlamıştın, dedi ve arkadaşlarından kurtulduummmm

evet tatlım o bu forumda görmüştüm 2 hafta önce yapmıştım aceleye gelmişti o zaman ama güzel olmuştu akşam evde yalnızım rahat rahat yaparım eti kavururken

Şu gelmesini istemediğin eşinin kız arkadaşları falan da vardı onlar mı bu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…