2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

anlayışlı koca bi gün benimki de anlar umarım .. daha yemekli misafir ağırlamadık o yüzden bilmiyor .. onu çağıralım bunu çağıralım diyor sürekli

anlayışlı koca bi gün benimki de anlar umarım .. daha yemekli misafir ağırlamadık o yüzden bilmiyor .. onu çağıralım bunu çağıralım diyor sürekli

erkekler cokheyecanlı oluyorlar ya, onları da anlıyorum. bi hizmetçim olsa ben de cok heyecanlı olurdum gercekten

ne güldüm bazen kendimi öyle hissetmiyorda değilim ....

ay ama kızlar gerçekten bacaklarıma kramp girdi geçende ya temizlik yapıp da misafir ağırlayacağım diye. evimde bir eksik olsun da istemiyorum. tek bir toz bile beni sinirlendiriyor. hizmetçi önlüğü giyerim ben yakında

Maşallah 10 yıl... Birlikte büyümüssünüz neredeyse :)) bizde 2008 yılında tanıştık eşimle..

evet canım birlikte büyüdük, büyüttük birbirimizi geçenlerde demiştim eşim daha askere gidecek diye .. işte birlikteliğimiz bu kadar yıl olduğu ve eşimin okulu (açıköğretim) bi türlü bitmediği için evlenmeye karar verdik .. okulun ne zaman biteceği belli olmaz diye .. son senesiydi ama her sınıfı 2 kez okudu .. 4. sınıfıda 2 kez okusaydı biz 3-4 yıl nişanlı kalmış olacaktık bekleseydik .. istemedik .. zaten nişanlılığı hiç sevmedik ..

ne hikmetse eşim geçtiğimiz haziranda mezun oldu normalde kasımda gidebilirdi ama biz daha yeni evli olacağız diye nisanda gitmesine karar verdik, bakalım zor günler bizi bekliyor

evlendiğimden beri iki kere dizimden aşağısına kramp girdi gecenin bi yarısı .. yoksa bu yorgunluktan mı oluyor :26:

hizmetçi kıyafeti giy tatlım

evlendiğimden beri iki kere dizimden aşağısına kramp girdi gecenin bi yarısı .. yoksa bu yorgunluktan mı oluyor :26:

hizmetçi kıyafeti giy tatlım

bence yorgunluktandır canım.
hepimiz giyeceğiz galiba o kıyafeti yemekti temizlikti derken geçiyor zaman

Nişanlılık gerçekten zor bir dönem,, asker bekleyeceksin , zor ama özlem dolu , bende asker beklemiştim benimkide kısa dönemdi çok şükür ama hakkarideydi( özlem ve endişeli bir bekleyişti ama elhamdülillah geride kaldı o günler...

o günler geldiğinde zaten üzüleceğim şimdiden düşünmeyelim bunları diye eşim sürekli tembihliyor .. ama bazen aklıma düştüğünde zor yutkunuyorum ben ..

benim eşim de gitmedi askere canım ama daha 2. sınıfta, en az 2-3 senesi var

kızlaaar ben geldim..

misafir demeyin banada anneciğim geldi çok güzeldi ama çok yoruldum.. anneciğim saolsun yardım ediyor ama sürekli bir koşuşturma oluyor

sanki doyamıyorum gibi... yoruluyorum birde onlar gidiyor bana hüzün çöküyor

o günler geldiğinde zaten üzüleceğim şimdiden düşünmeyelim bunları diye eşim sürekli tembihliyor .. ama bazen aklıma düştüğünde zor yutkunuyorum ben ..

Doğru canını sıkmaya gerek yok şimdiden,, 10 yılda kimbilir neler atlatmıssınızdır, bunu da atlatırsınız elbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…