- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
eşim geçen gün itiraf etti arkadaşlar, misafir ağırlamak çok zor ve yorulduğunu görüyorum; o sebeple artık sana ısrar etmeyeceğim, zaten bir kere ağırlamıştın, dedi ve arkadaşlarından kurtulduummmm
anlayışlı kocabi gün benimki de anlar umarım .. daha yemekli misafir ağırlamadık o yüzden bilmiyor .. onu çağıralım bunu çağıralım diyor sürekli
erkekler cokheyecanlı oluyorlar ya, onları da anlıyorum. bi hizmetçim olsa ben de cok heyecanlı olurdum gercekten
erkekler cokheyecanlı oluyorlar ya, onları da anlıyorum. bi hizmetçim olsa ben de cok heyecanlı olurdum gercekten
ahh bu çok ağır oldu"hizmetçi" gibi hissettiğim anlar olmuyor değil
:))))))))
bile bile hizmetçi olduk:)))
ilkay nickinin altında 15 .05.2002 yazıyor, eşinle tanışma tarihiniz mi bu?
tanışma tarihimiz 2001 tatlım .. bu tarih birlikteliğimizin başlangıç tarihi
ne güldümbazen kendimi öyle hissetmiyorda değilim ....
Maşallah 10 yıl... Birlikte büyümüssünüz neredeyse :)) bizde 2008 yılında tanıştık eşimle..
ay ama kızlar gerçekten bacaklarıma kramp girdi geçende ya temizlik yapıp da misafir ağırlayacağım diye. evimde bir eksik olsun da istemiyorum. tek bir toz bile beni sinirlendiriyor. hizmetçi önlüğü giyerim ben yakında
evlendiğimden beri iki kere dizimden aşağısına kramp girdi gecenin bi yarısı .. yoksa bu yorgunluktan mı oluyor :26:
hizmetçi kıyafeti giy tatlım
evet canım birlikte büyüdük, büyüttük birbirimizigeçenlerde demiştim eşim daha askere gidecek diye .. işte birlikteliğimiz bu kadar yıl olduğu ve eşimin okulu (açıköğretim) bi türlü bitmediği için evlenmeye karar verdik .. okulun ne zaman biteceği belli olmaz diye .. son senesiydi ama her sınıfı 2 kez okudu .. 4. sınıfıda 2 kez okusaydı biz 3-4 yıl nişanlı kalmış olacaktık bekleseydik .. istemedik .. zaten nişanlılığı hiç sevmedik ..
ne hikmetse eşim geçtiğimiz haziranda mezun oldunormalde kasımda gidebilirdi ama biz daha yeni evli olacağız diye nisanda gitmesine karar verdik, bakalım zor günler bizi bekliyor
bence yorgunluktandır canım.
hepimiz giyeceğiz galiba o kıyafeti yemekti temizlikti derken geçiyor zaman
Nişanlılık gerçekten zor bir dönem,, asker bekleyeceksin , zor ama özlem dolu , bende asker beklemiştim benimkide kısa dönemdi çok şükür ama hakkarideydi( özlem ve endişeli bir bekleyişti ama elhamdülillah geride kaldı o günler...
evet canım birlikte büyüdük, büyüttük birbirimizigeçenlerde demiştim eşim daha askere gidecek diye .. işte birlikteliğimiz bu kadar yıl olduğu ve eşimin okulu (açıköğretim) bi türlü bitmediği için evlenmeye karar verdik .. okulun ne zaman biteceği belli olmaz diye .. son senesiydi ama her sınıfı 2 kez okudu .. 4. sınıfıda 2 kez okusaydı biz 3-4 yıl nişanlı kalmış olacaktık bekleseydik .. istemedik .. zaten nişanlılığı hiç sevmedik ..
ne hikmetse eşim geçtiğimiz haziranda mezun oldunormalde kasımda gidebilirdi ama biz daha yeni evli olacağız diye nisanda gitmesine karar verdik, bakalım zor günler bizi bekliyor
o günler geldiğinde zaten üzüleceğimşimdiden düşünmeyelim bunları diye eşim sürekli tembihliyor .. ama bazen aklıma düştüğünde zor yutkunuyorum ben ..
evlendiğimden beri iki kere dizimden aşağısına kramp girdi gecenin bi yarısı .. yoksa bu yorgunluktan mı oluyor :26:
hizmetçi kıyafeti giy tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?