- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ilkaycım hayırlı uğurlu olsun hayır getirsin yeni evingünaydın kızlar nasılsınz ben adet oldum karnım patlıyo haftasonuda yoğun geçti uykusuz halsiz ve yorgunum sizden naber
evin hayırlı olsun güzel günlerde oturrr sevdiceğinle ilkaycım :)
haftasonu gerçekten cok yogundu hiç dinlenemedim adam gibi. temizlik misafir derkenher hafta bi misafir
arkadaşların geldi mi tatlım ? neler hazırladın
arkadaşların geldi mi tatlım ? neler hazırladın
haftasonu gerçekten cok yogundu hiç dinlenemedim adam gibi. temizlik misafir derkenher hafta bi misafir
teşekkürler kızlar
hati benimde haftasonum yoğundu malumama kendimi iyi hissediyorum
evet geldi canımm, sizin için foto çektimama işyerindeki pc'den atamıyorum bütün haftasonu cep telefonumdan da KK'ya giremedim yeni evin de hayır olsun bu arada cicimm
avcı böreği, mayalı hamurdan patatesli bi poğaça, kısır, amerikan salatası, kırmızı biber salatası( közlenmiş), çikolata parçaçıklı kurabişleeeerrmenüm buydu canım
Günaydın kızlaaar
deep inşaAllah hayırlısıyla evinizi alırsınız biran evvel
güzel ama biraz yorucu bi haftasonundan sonra buruk ve yorgun olarak pazartesiye başlamak zor oluyor yahu
canım güzel bi takımmış
inşallah tatlım o ev sizin olur çok beğenmişsin belli kine güzel daha yeni evlisiniz ve eviniz alacaksınız
ilkaycım hayırlı uğurlu olsun hayır getirsin yeni evingünaydın kızlar nasılsınz ben adet oldum karnım patlıyo haftasonuda yoğun geçti uykusuz halsiz ve yorgunum sizden naber
bnde kendimi iyi hissediyorum cumartesi kaynanam ve kaynım yemeğe geldi.gece gittiler sonra pazar sabahı 9 da kahvaltıya geldilersonra pikniğe gittik akşam 7de gittiler bnde çamaşır ütü yemek temizlik yaptm sonra uyuya kalmışım.ama bu haftasonu sadece benm olacak kimseye gitmicem öldüm valla
günaydın hatimm adet mi oldun hayırlısı kuzum bence benmde tutmucak bende olcam adet gibime geliyo nasip artık ..
günaydın bitanem.canım bende biliyorsun büyük 2 tane çikolata kisti var.bebeğin tutmama sebebi o.eğer sende ve eşinde sorun yoksa ovulasyon testiyle devam etbakalm doktora gitcem bu ay
evet canım biliyorum ama nebilim ben ovu testinden bişi anlamadım ya c.ertesi yaptım yine koyulaşmaya başladı dün yaptım oda braz koyuydu testlerimde bitti artık ama 11. gün gibi değillerdi ona yakın bi koyulukları vardı anlamadım bende boyna çalışmamaı yapcaz yahuhergün mü yumurtluyorum napuyorum anlamadım ki
günaydın kızlar
evimi taşıdım ve çok mutluyum, çok sevdim yeni evimi
tatlım iki çizgi eşit koyulukta olduğu zaman yumurtluyosundur diğerleri siliktir koyu değil dimi
canım bak şöle izah edim sana 11. gün bildiğin koyuydu ikinci çizgi git gide silikleşti yokmuş gibi oldu c.ertesi yaptım yine silik ve koyu arasındaydı dün yine yaptım yine aynı silik ve koyu arasında ama belli bi koyuluktalardı bugün yapamıyorum maalesef testim bitti
[SUB][/SUB]
testin bitmese köküne kadar yapacakmışsın iyiki bitmiş alemisn valla çok güldüm testinde sana dayanamamış önüne geleni göstermiş inşallah değerlendirmişsindir bu günleri bakalım bat ne zaman senin
haha vala aynen öyle ama napim 15. Gündü dün bi bakim dedim ama değerlwendirdim tabi dünü ama c.ertesi annemde kaldım ogün boşa gitti
Benim bat 15 ekiml ama düzensizliğim var belli olmaz artık o yüzden bu sefer acele etmicem ayın 20,25 ini beklicem
günaydın kızlarrr :2: nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ???
biz dün satılık ev baktık çok beğendik bana dua edin kızlar inşallah o ev bizim olurr hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?