2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ilkaycım hayırlı uğurlu olsun hayır getirsin yeni evin günaydın kızlar nasılsınz ben adet oldum karnım patlıyo haftasonuda yoğun geçti uykusuz halsiz ve yorgunum sizden naber

evin hayırlı olsun güzel günlerde oturrr sevdiceğinle ilkaycım :)

teşekkürler kızlar

hati benimde haftasonum yoğundu malum ama kendimi iyi hissediyorum

teşekkürler kızlar

hati benimde haftasonum yoğundu malum ama kendimi iyi hissediyorum

bnde kendimi iyi hissediyorum cumartesi kaynanam ve kaynım yemeğe geldi.gece gittiler sonra pazar sabahı 9 da kahvaltıya geldiler sonra pikniğe gittik akşam 7de gittiler bnde çamaşır ütü yemek temizlik yaptm sonra uyuya kalmışım.ama bu haftasonu sadece benm olacak kimseye gitmicem öldüm valla

evet geldi canımm, sizin için foto çektim ama işyerindeki pc'den atamıyorum bütün haftasonu cep telefonumdan da KK'ya giremedim yeni evin de hayır olsun bu arada cicimm

avcı böreği, mayalı hamurdan patatesli bi poğaça, kısır, amerikan salatası, kırmızı biber salatası( közlenmiş), çikolata parçaçıklı kurabişleeeerr menüm buydu canım

teşekkürler tatlım menü harikaymış

Günaydın kızlaaar

deep inşaAllah hayırlısıyla evinizi alırsınız biran evvel

güzel ama biraz yorucu bi haftasonundan sonra buruk ve yorgun olarak pazartesiye başlamak zor oluyor yahu

saol kuzum inşallahh .. evet ya pazartesilere alışamadım bir türlü

canım güzel bi takımmış

inşallah tatlım o ev sizin olur çok beğenmişsin belli ki ne güzel daha yeni evlisiniz ve eviniz alacaksınız

evet canım çok beğendim sıfır daire zaten konumuda güzel Rabbim nasip edeerse olcak inşallah baştan ne yaptık yaptık sonra zor olur die yeniyken lalalım diyoruz sonra rahat ederiz ..

ilkaycım hayırlı uğurlu olsun hayır getirsin yeni evin günaydın kızlar nasılsınz ben adet oldum karnım patlıyo haftasonuda yoğun geçti uykusuz halsiz ve yorgunum sizden naber

günaydın hatimm adet mi oldun hayırlısı kuzum bence benmde tutmucak bende olcam adet gibime geliyo nasip artık ..

şimdiden eşinle anlaş kimseye söz vermesin canım

günaydın hatimm adet mi oldun hayırlısı kuzum bence benmde tutmucak bende olcam adet gibime geliyo nasip artık ..

günaydın bitanem.canım bende biliyorsun büyük 2 tane çikolata kisti var.bebeğin tutmama sebebi o.eğer sende ve eşinde sorun yoksa ovulasyon testiyle devam et bakalm doktora gitcem bu ay

günaydın bitanem.canım bende biliyorsun büyük 2 tane çikolata kisti var.bebeğin tutmama sebebi o.eğer sende ve eşinde sorun yoksa ovulasyon testiyle devam et bakalm doktora gitcem bu ay

evet canım biliyorum ama nebilim ben ovu testinden bişi anlamadım ya c.ertesi yaptım yine koyulaşmaya başladı dün yaptım oda braz koyuydu testlerimde bitti artık ama 11. gün gibi değillerdi ona yakın bi koyulukları vardı anlamadım bende boyna çalışmamaı yapcaz yahu hergün mü yumurtluyorum napuyorum anlamadım ki

tatlım iki çizgi eşit koyulukta olduğu zaman yumurtluyosundur diğerleri siliktir koyu değil dimi

tatlım iki çizgi eşit koyulukta olduğu zaman yumurtluyosundur diğerleri siliktir koyu değil dimi

canım bak şöle izah edim sana 11. gün bildiğin koyuydu ikinci çizgi git gide silikleşti yokmuş gibi oldu c.ertesi yaptım yine silik ve koyu arasındaydı dün yine yaptım yine aynı silik ve koyu arasında ama belli bi koyuluktalardı bugün yapamıyorum maalesef testim bitti

[SUB][/SUB]
testin bitmese köküne kadar yapacakmışsın iyiki bitmiş alemisn valla çok güldüm testinde sana dayanamamış önüne geleni göstermiş inşallah değerlendirmişsindir bu günleri bakalım bat ne zaman senin

haha vala aynen öyle ama napim 15. gündü dün bi bakim dedim ama değerlwendirdim tabi dünü ama c.ertesi annemde kaldım ogün boşa gitti
benim bat 15 ekiml ama düzensizliğim var belli olmaz artık o yüzden bu sefer acele etmicem ayın 20,25 ini beklicem

Son düzenleme:

hiç stres yapma sabırla bekle tamammı. Kız ben bu ay hiç önemsemedim aman dedim geçtim yinede olmadı demekki kist hakikaten engelmiş.sen inşallah hayırlı haberler verirsin.ben bu ay ovu testide kullanmicam başka şeyde kullanmicam

günaydın kızlarrr :2: nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ???

biz dün satılık ev baktık çok beğendik bana dua edin kızlar inşallah o ev bizim olurr hayırlısıyla

Günaydın kızlar... Ne güzel çok sevindim,, en iyisini yapıyorsunuz, insanın kendi evi gibisi varmıdır ya.. Biz malesef uzun zaman kirada oturmak zorunda kalacağız..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…