günaydın kızlar
evimi taşıdım ve çok mutluyum, çok sevdim yeni evimi![]()
Hayırlı olsun yeni evin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
evimi taşıdım ve çok mutluyum, çok sevdim yeni evimi![]()
hiç stres yapma sabırla bekle tamammı. Kız ben bu ay hiç önemsemedim aman dedim geçtim yinede olmadı demekki kist hakikaten engelmiş.sen inşallah hayırlı haberler verirsin.ben bu ay ovu testide kullanmicam başka şeyde kullanmicam![]()
kira zor yaw bizde şimdi kiradayız bakalım eşimin ailesinin 2-b den çıkmasını beklediğimiz bir tapu var
oradan ufak da olsa bir ümidimiz var ama
biz yaşlanmadan çıkar mı acep![]()
kira zor yaw bizde şimdi kiradayız bakalım eşimin ailesinin 2-b den çıkmasını beklediğimiz bir tapu var
oradan ufak da olsa bir ümidimiz var ama
biz yaşlanmadan çıkar mı acep![]()
zor tabi canım hiç bitmicek bi borç öde Allah öde ay başı hemen geliyo ..Rabbim herkese nasip etsin inşallah ..
Bizimde eşimin ailesinin fındıkları var ama henüz ufaklar... Onlar büyüyecekte fındık verecekte bize faydası olacakonu beklemekteyiz, baya da bekleyeceğiz gibi görünüyor... her ay 600 tl veriyoruz, içim gidiyor resmen ama mecburuz..
(
Aminn kirada oturuyorsan hayata 1-0 yenik başlıyorsun, çünkü, birikim yapmanda zorlaşıyor,
bekliyorum bakalım nolcak ama ümidim yok benimde hayırlısı olmazsa da başka zaman olur daha zamanım var yaşımda büyür ozamanbende kendi haline bırakıcam zamanı gelince elbet olur
![]()
bide ev işi girdi olaya bebek olursa ikisi zor olur galiba bakalım hakkımızda hayırlısı![]()
Bizimde eşimin ailesinin fındıkları var ama henüz ufaklar... Onlar büyüyecekte fındık verecekte bize faydası olacakonu beklemekteyiz, baya da bekleyeceğiz gibi görünüyor... her ay 600 tl veriyoruz, içim gidiyor resmen ama mecburuz..
(
fındık zamanına var daha canım yani yeni bitti sayılır zaten fındık toplama siz önümüzdeki yazı bekliceksiniz sanırım
aynen ya bizimde her ay 800'ü buluyo aidat felan derken .. kendi evin olsa 1000 de 1500 de dokunmaz .. en azından benim olacak birgün dersin ama böyle.. bir ay çalış sonra paralar havaya resmen:44:
kız herkes eve girmiş biz kirada kalcaz yıllarca vallaneyse herşey nasip sıkıntı etme boşver.bebek olmazsa olmasın eşim yeter bana onu çok seviyorum çok şükür.severek evlenmedim ama çok seviyorum artık
![]()
Fındıkların büyümesinden kastım, ağaçların büyümesi( bizim baya bi beklememiz gerekiyor yani
( yani şimdi verdikleri fındık miktarı, bize destek olunabilecek cinsten değil
(
canım biz araştırıyoruz işte bayadır uygun ev .. inş herkese nasip olur .. ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin bende çok seviyorum kocamı severek evlendik bizimkisi bildiğin aşk hikayesi 2 sene ayrıkaldık sonra yine yolumuz birleşti çok şükür çok mutluyum![]()
![]()
ne güzel maşallah.öğle oldu yazarm öğleden sonra mucuk mucuk![]()