hacı günaydınnnn....Bu senenin trendi bu olsun bu yzılım
Hayırlı olsun tatlım...Bak azmin elinden bişey kurtulamıyo..![]()
günaydın canımmm..

tek tek bir yoklama yapayım dedim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hacı günaydınnnn....Bu senenin trendi bu olsun bu yzılım
Hayırlı olsun tatlım...Bak azmin elinden bişey kurtulamıyo..![]()
Evet çok şükür olaysız atlattık, aslında onlara kapak bile oldu durumumuz bence
Eşim bi de gururludur direk kıskanıyorum demez
O yüzden o kadar başı ağrıyor bence
Benim düşünüp te söyleyemeceğim birşey yoktur
alakaya maydonoz ama bir şey soracağım hatunlar:
çay seti kullananlar ne kadar memnunsunuz acaba?
şuan bir sitede küçük ev aletleri indirime girmiş tefal in..bunun için hangi ürünü
önerirsiniz? bu çay setlerinde su ısıtıcı mevcut ayrıca ısıtıcı aldınız mı bir de?
bir de bir de düdüklü tencere önerisi rica edicimmm![]()
kitap sever arkadaşlar ya da farklı dekorasyondan hoşlananlar..nasıllar sizce..
Eki Görüntüle 572776 Eki Görüntüle 572777 Eki Görüntüle 572778
Biz metrobüsten indikten sonra 3 durak için otobüse biniyoruz hava yağışlı malum
Bugün bildiğin otobüs bulamadık
Hiç sevmiyorum Pazartesi günlerini bu yüzden
Zaten çoğu hafta sonu pert oluyoruz bir de sabah sabah bu karmaşayı bünyem kaldırmıyor
hmmm balık menüsüafiyet olsun tatlım
![]()
inan haftasonunu okumaktan sabah sabah gözlerim ağırdı..Yask etsinler haftasonu biz yokuz tatil olsun kkBen daha vakıf olamadım bakıyorum avanak avanak![]()
cuma girmedim, ne kadar çok konular açılmış
çeşit çeşit bi ordan bi burdan
kıskançlık,entrika, yemek, cicekler, romantizmhepsi burda
ben de cumadan pazara istanbul kaçamağı yaptım, oh çok da güzel oldu çok da iyi oldu
yine yeniden burdayız işte, başladık sabah kazıdım kendimi yataktan resmen...
ben ama en çok bunu beğendim konular içindenbayılırım lilyumlaraaa
![]()
Aynen aynen, ama eşim kıskandığını hem belli eder hem de bi ton laf söyler yani...
Bende içimde tutamam ama hemen hırçınlaşmıyorum, o biraz hırçınlaşıyor sanki...![]()
cuma girmedim, ne kadar çok konular açılmış
çeşit çeşit bi ordan bi burdan
kıskançlık,entrika, yemek, cicekler, romantizmhepsi burda
ben de cumadan pazara istanbul kaçamağı yaptım, oh çok da güzel oldu çok da iyi oldu
yine yeniden burdayız işte, başladık sabah kazıdım kendimi yataktan resmen...
ben ama en çok bunu beğendim konular içindenbayılırım lilyumlaraaa
![]()
Aynısını ben yaşadım bugün, içimden de sövdüm, dışımdan da bi ton laf ettim...
Fenalık geliyor artık içime...![]()
enişte gelmiş gözünaydın datlumgüzel ama işlevsel değil. kocaman evin olursa amenna. ben de inat ettim çatı tavanı olan kitaplık yaptırdık, ee üst kısıma doğru dürüst bir şey koyamıyoruz, süs eşyaları ancak konuluyor. işlevsel olmadı gibi :44:
günaydın canımmm..
tek tek bir yoklama yapayım dedim..![]()
güzel ama işlevsel değil. kocaman evin olursa amenna. ben de inat ettim çatı tavanı olan kitaplık yaptırdık, ee üst kısıma doğru dürüst bir şey koyamıyoruz, süs eşyaları ancak konuluyor. işlevsel olmadı gibi :44:
enişte gelmiş gözünaydın datlum
ii etmişin tabi haftasonu sevdicekle enerji depolarsan öyle kocaman uzun mesajda yazarsın bak bana sadece günaydın dicek kadar enerjim varçünkü enerji kaynağım çookk uzaklarda
![]()
Benim haftasonum normaldi kızlar tek atraksiyon kv gitmemizdi kayseri mantısı yapmış egeli ama güzel yapmış maaşallah..annem de haftaya boşnak mantısı yapacak mantılı bir haftasonuydu anlayacağınız onun dışında da yorgunluktan gayrı bir şey yok.. eşim tekrar geceye döndü pöööfff oldumm..bir de evime su girdi yepyeni yatağım şişti..
ii etmişin tabi haftasonu sevdicekle enerji depolarsan öyle kocaman uzun mesajda yazarsın bak bana sadece günaydın dicek kadar enerjim varçünkü enerji kaynağım çookk uzaklarda
![]()
![]()
eşin polis mi? yatak nasıl şişti neden şişti :44: geçmiş olsun canım![]()
Eşim otelde görevli canım..İzmiri sel aldı haftasonu maalesef![]()