- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
selam hanımlar nasılsınız ? bu arada tebrik ederim İlkaycım çiçeklerine kavuşmuşsun![]()
teşekkürler tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar nasılsınız ? bu arada tebrik ederim İlkaycım çiçeklerine kavuşmuşsun![]()
teşekkürler tatlımodam mis gibi lilyum kokuyor
![]()
çok sevindim gerçekten senin adına , ben bugün biraz geç kaldım kimsecikler kalmamış ben gelene kadar. sende işten çıkacaksın anladığım kadarı ile
bebişlerrrrr
görüşmelerim vardı anca gelebildim![]()
bugün pek kimse olmuyor zaten tatlım, kızların geneli cumartesi çalışmıyor .. bende en erken 3 te çıkabiliyorum ama çoğu zaman son dakika golü yiyorum 5'e 6'a kadar kalmak zorunda oluyorum![]()
Hoşgeldin bebişşş sana misss kokulu bir gün diliyorum lilyumlar gibi
Günaydın pamuk hatunlar :))) facebook hesabımı an itibari ile geri aldım :)
Dün izin günümdü ama temizlik yapmaktan izin yapmaya vakit kalmadı :)
O zaman umarım bugün uzamaz da erken çıkarsın işten canımcımben şanslıyım o zaman çalışmıyorum bu sene, yüksek lisansa başladım 2 gün dersim var onun haricinde hep boşum vala baya canımda sıkılıyor bu duruma
Poff nee güzel yaa..Var ya ben de bazen diyorum kii çalışmasam keşke..ama yaşam şartları geleceği düşünme vs. vazgeçiyorum hemen.O zaman umarım bugün uzamaz da erken çıkarsın işten canımcımben şanslıyım o zaman çalışmıyorum bu sene, yüksek lisansa başladım 2 gün dersim var onun haricinde hep boşum vala baya canımda sıkılıyor bu duruma
canımm seninde gözün aydın nasıl başarıdn bakalım ??![]()
üniversitede mi kalmak istiyorsun yani öğretim görevlisi mi olacaksın? yoksa yüksek lisanstan sonra dışarıda mı çalışacaksın canım? bazen keşke evde olsam diyorum .. uzun süre evde olmaya da dayanamayacağımı biliyorum .. yine de akşam eve girdiğimde resmen evimi özlediğimi hissediyorum :26:
Poff nee güzel yaa..Var ya ben de bazen diyorum kii çalışmasam keşke..ama yaşam şartları geleceği düşünme vs. vazgeçiyorum hemen.
Ya güzel ama sıkılma kısmı olmasa birde arkadaşım yok fazla yapacak birşeyde yok
Valla nasıl başardım anlatayım; facebook yetkililerine şikayette bulundum incelemeye aldıklarına dair mail attılar ertesi gün de açtılar..şifre değiştirdim vs. şu an güvende ama tedirginim.
öğretim görevlisi olmak amacım ama yolum biraz uzun doktora var , kadro açık bulmak kabul edilmek var bakalım hayırlısı hakkımda diyorum. çok sıkılıyorsun sizler olmasanız zaten baya bunalırdım gerçekten.
peki yüksek lisans yaparken çalışma fırsatın yok mu :44: tabi evde olmak bir yere kadar güzel .. sonra sıkılırım heralde .. öğrenciyken yaz tatillerinde olduğu gibi![]()
ya küçük bir şehirde yaşıyorum ben o nedenle pek iş imkanı yok burada ama tez döneminde ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum
sen istanbulda değilmiydin tatlım :26: evet tez döneminde çalışabilirsin![]()
ailem orda sık sık gidip geliyorum bu nedenle buluşma İstanbulda olsun dedim. Ben Kırklarelinde yaşıyorum trakya üc beşçi oldum![]()
saat 3 oldu .. ben başıma bi iş gelmeden kaçayım kızlarpazartesi görüşürüz :79: