bilirim seni bilirim...
düğünde yaza o zaman kısmetse desene
eh tabi daha önceden orada olursunuz enişte abarmış bir haftalık arayla..
anammm ne güzell..nişan görmeyeli epey oldu beaa
Kızlar çingene soyundan gelmek ne demek ?
Bi tane konuda gördüm
Herşey karşılıklı
Kayınvalidem yaza olsun diyor, görümcem biraz daha maddi anlamda damadın toparlanması açısından Ekim istiyor
Nasip artık , hayırlısı olsunda
Dünürlerimiz Konya'lı ?
Bi hafta olsa keşkeGeçen Pazar bi akrabaları ev görmeye geliyor diye kayınvalidemleri çağırmıştım ya o zamandan beri daha görüşmedik.. Normalde hadi neyse de, şu an nişan gibi bi durum söz konusu.. Bence görüşülmesi yardıma ihtiyaç var mı diye sorulması lazım..
roman olmuyor mu onlar?
her eve senden lazım canım, maşallah..bayılıyorum bu olgunluğuna..gerçi yiğit yüzüne karşı övülmezmiş ama dayanamadım.
sorulmalı tabi..konyalıları çooook severim..geçen yıl bende düğün merasimi için gittim.çok yakın bir dostum evlendi.
ne çok isterim mustakbel görümcem de evlensin..uzağız ama yine bir şeyler yapmak isterdim onun için..
hayırlısı olsun da ekim olsun..yazın çok sıcak oluyor hele ki güney..biz de o yüzden sonbahar istedik..
Allah hayırlısıyla ev kurmayı nasip etsin tüm isteyenlere..
çingene soyu ne demek bilmiyorum ama türlü türlü söylentiler var bununla ilgili..bizim Roman diye bildiklerimiz için böyle söylenir.
bir tür aşağılama vs durumu söz konusu bana kalırsa...inan hiç sevmediğim bir olay..hepsi insan evladı..:26:konuyu görmedim bakayım..
Bilmiyorum ki
7 yıldır süren bir ilişkim var ve aileleri yeni tanıştırdık. Herkes halinden memnundu ama onlar gidince dedem bunlar çingene soyundan dedi. Ailemde hemen araştırmaya koyuldu ve maalesef gerçek çıktı.. Aman Allah'ım inanamıyorum bu nasıl olur.. 7 yıldır evlerine girdim çıktım birşey anlamadım. Şimdi bu sebepten ailem kesinlikle bu iş olmaz diyor.
Yazmış konu sahibi
Onlar birbirlerinin soyundan olanlarla evlenmek zorunda diye bir kaide var diye biliyorum ama hurafe de olabilir.
Teşekkür ederim, ben ailemden gördüklerimi uyguluyorum sadece.
Eşimde ailesi de şaşırıyo onlar bu tarz şeylere alışık değil ama seviniyorlar görünce.
Benimde eski işyerinden benden 10 yaş büyük olsada kafa olarak çok uyuştuğum bi arkadaşım vardı Konyalı , severim kendisini hala daha görüşürüz.
Bende şaşırdım.. Dedesini filan geçtim yaşlılığına veririm belki ama konu sahibi de dünyası başına yıkılmış gibi konuşuyor ' Aman Allah'ım gerçekten öylelermiş bu nasıl olur ' diye.. Sankim teröristler
Hadi ya
Ben onu bilmiyordum
Ama öyle bile olsa, damat tarafı kızın kendi soylarından olmadığının farkında olup tanışmaya gelmişler
Burda tam tersi bi durum var, rahatsızlık duyan kız tarafı..
evet , ben de ailene veriyorum tabi ki ama yine de bir yerden sonra kişi kendini yetiştiriyor.
bu zaman da ailelenin onaylamaması..hayır sevmeyebilirler ama o bizim ailemize uygun değil gibi laflar
çok komik geliyor gerçekten..eğer bir kişi ailesine ( belli bir yaştan sonra ) bir şeyleri izah edemiyorsa
ben onun sevgisine inanamıyorum açıkçası..ya korkuyordur tek başına kalmaya ya da ailesinden maddi bir çıkarı vardır, olanaklarının kaybolmasını istemez.
onun dışında babadır,annedir, saygı duyulur ama nereye kadar hayata müdehale edilebilir ki?
Teşekkür ederim
Evet.. Hem sevgi bakımından hemde kendisinin de aslında tam emin olmadığından şüphelenirim ben..
Yeterince sevmemiş ve yeterince güvenmiyor gibi şeyler düşünürüm..
Yoksa sen ısrar ettikten sonra ailende öyle ya da böyle ikna olur..
günaydın hanımlar özellikle cumartesi çalışan hanımlar :))
vardır çilekçim mutlaka...burada sadece madolyanın görünen kısmı mevcut!
Kader haklısın..eskidenmiş o karışmalar falan..şimdi dışarı çıkmana bile laf edemiyor aileler
ona bile nasıl karşı çıkılıyor..hemen isyan bayrakları kalkıyor..kaldı ki bir ömür geçirmeyi düşünüp
her daim dillendirdiğin insanla yaşamana hayır deyince mi elden bişiy gelmiyor oluyor..
ikna edemeyenlerin bir menfaati söz konusu bu noktada işte ya çekindikleri bir durum..
günaydınnn..
az kaldı çıkmaya kii:124::124::124:
Kıskanırım kiii
Keşke sadece işlerine geldiklerini değil de her zaman düşünseler aileyi çevreyi vs.
O zaman daha temiz bir toplum olurduk her anlamda
Soy insanın kendi tercihi değil..
Ama aldatmalar vs. hür irade ile yapılmış birşey..
Son moda iki evli insanın başkalarının eşleri ile birbirini aldatması mesela.. Çok yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?