2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

psikolog değilim kanka ama bak olaya sen gibi yaklaşmışım

evet canım küs kalamıyorum bende hemen düzeltim istiyorum sorunları herşey normale dönsün diye. evet senin dediğin gibi yapacağım ama aynı odada da olmak istemiyorum biraz yalnız kalsın ne yapmak istiyorsa yapsın bakalım ne olacak

canımmm yaaaasakin ol sen bırak şu satten sonra biraz o oturup düşünsün o üzülsün sen yapabileceğin herşeyi yaptın bence ondan adım bekle...Ama üzülme olur mu yaa

evet artık bende bişi yapmıcam son adımımı attım bu kadar uzatıyorsa belkide başka sorun vardır bilmiyorum , bilmiyorum , bilmiyorum

sen bilirsin canım ama oda da yalnız bıraktığında trip atıyormuşsun gibi zannedip olayı daha da uzatabilir .. oysa sen normal hayatına devam ediyor olursan aynı zamanda da onu konuşmak için, barışmak için, hadi sorunu çözelim diye sıkıştırmazsan o istediği yalnızlığı yakalamış olur bence .. ben sensiz kalmak istediğini zannetmiyorum, yani fiili bi yalnızlık istediğini düşünmüyorum .. ama tabiki eşini sen tanıyorsun, inşallah zaman içinde düzelirsiniz

inşallah canım , kızlar iyiki varsınız gerçekten biraz rahatladım sanırım

inşallah canım , kızlar iyiki varsınız gerçekten biraz rahatladım sanırım

daha sakin olmana sevindim canım akşama kadar biraz daha rahatlarsın .. o trip yapsa da ona takılma .. o şuan kendini haklı görüyor ve tavır almaya devam edecektir .. sen sakin kal .. oda sakinleşip aranız düzeldiğinde de ona ne kadar kırıldığını söylersin .. şimdi söylemenin bir getirisi olmayacağı gibi daha da tartışmanıza yol açacaktır ..

Üzerine gitme bir süre tatlım

Kızlar canım sıkıldı yaa facebook um çalındı ilk kez başıma geliyor.

canım sen ilkayı dinle, ben de yaşadım zamanında topiktekiler bilir.. en çok da ilkayla ayşenur bilirler..
bu taktiği uyguladım, çok da işe yaradı...
biraz bırak.. uzatma. git normal bi gün gibi yemeği yap,hazırla koy. eğer yemicem derse ısrar etme, otur kendin ye.. ona bağımlı olduğun hissini kaldır..
sonra baktın devam ediyo, mesela ben çay koymuştum, sonra ütü masasını getirdim, hem çay içtim, hem ütü yaptım tvye baka baka.. onunla da muhatap olmadım.. sen de öyle yap, yüzüne bakma, konuşman gerekirse konuş.. yemek fln hazırla yani ama ısrar etme.. üzerine düşme..
bide çilekcim demiş sanırım, bugünü çok çok da özel addetme, evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız, çıkmay başlamak da özel bigündür elbette ama kendini bu kadar üzme.. günlerdir hazırlanıyosun farkındayım,ama sakinleştiğinde eşine burada yazdıklarından oluşan bişey hazırla.. ekran görüntülerni al, tarihleri fln işaretle.. ne kadar hazırlanmaya çalıştığını ama onun hissizliğini göster.. ama sakinleşince,düzelince...

size benden bi karikatür gelsin, ben çok seviyorum

Eki Görüntüle 570040

süpermiş yaa, birden bişe oldu mutluydum ben ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…