2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Neler oluyor hayatta yahuu ben kendi yapımda kavrulan bir yeni gelin hatunuummm :)

Son düzenleme:
Çok üzüldüm Çilek, şaşırdım da..
Bence de yükleme kimliğini filan, saçma..
Ben haberlerde okudum bugün, PKK ya adam bile toplanıyormuş face ten..

Bilmiyorum ya face ten tırstım tüm resimlerimi silesim geldi
Ama şu an giremem zaten burda engelli

evet bencede yapma sakın, google a facebook hesap kitlenmesi yaz bak orda bazı çözümler çıkıyor onları dene hiç olmadı

canım kusura bakma ama çok taze bir odunla karşı karşıya olduğumuzu düşündüm bir an. onu yontman gerekecek kadın arıyor tatlı dille, sen hala aynı olaydasın. bir de yüzüne kapatıyor, çıkma yıldönümünde! hiç hoşlanmadım

kendimi bir an duygu asena gibi feminizmin öncülerinden hissettim yahu bizim gibi estetik yaratıkları vermiş Allah, kıymet bilsenize. anlamıyorum :44:

çileklipasta hesabın kırılmış sanırım. bizim işyerindeki yöneticimizin de başına geldi. ve arkadaşlarından özel mesajla telefon numarası isteyebilirler, aldıklarını telefonla arayıp para isteyebilirler. o tüm arkadaşlarına haber verdi ulaşabileceği :26: birkaç arkadaşını kontrol et istersen bir şey yazan olmuş mu? şifren çok mu kolaydı? tek tip karakterlerden mi oluşuyordu sadece harf veya sadece rakam gibi?

bence topiğin feministisin zaten

ya normalde feministliğin kıyısından köşesinden geçmem ama şurda okuduklarımı görünce erkekleri anlamakta zorlandığımı düşünüyorum. ne demek biriyle uyumaya alışamamış? yanında sevdiceğin var ya, yalnız uyumak çok mu keyifli bir şey, nasıl bir zevk anlamıyorum :44: ben eşim olsa da sarılsam diyorum, adamın uyurken çektiğim fotosuna bakıyorum. şunun düşündüğüne bak. best bence oturup konuşmalısın, onu anlamaya çalışmalısın. ben oturup sorardım herhalde, nasıl bir şey birisiyle uyumaya alışmamak veya yalnız uyumaktan zevk almak, zorlandığın noktalar neler diye. hem sana benim eşimin bir keresinde yaptığı gibi, "benimle danışanlarınla konuştuğun gibi konuşmaya başladığını düşünüyorum" da diyemez

kolay değildi yaa gayet zordu..nasıl arıyolar yaa..poofff korku sardı..ya foto dışında fazla bişey yok benm profilimde aslında birinin işine yarayabilecek napmaya çalışıyolar anlamadım

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum. kalbinizin, beynininizin ve bedeninizin hep genç kalması dileğiyle. hepinizi seviyorum. hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…