Mail girme sayfası çıkmıyo ki direkt hesabınız kilitlendi kimliğinizin fotoğrafını gönderin diye bir sayfa çıkıyor.
Tırstım yaaa :26::26:
Mail girme sayfası çıkmıyo ki direkt hesabınız kilitlendi kimliğinizin fotoğrafını gönderin diye bir sayfa çıkıyor.
oohh bugün yemek ellerinden öper eşinin
wuuuuuuu bakalım mesaj doğru yere ulaşmış mı
canım elif de demiş, ben de diyorum hani sakıncası yoksa gönderirsen çözmeye çalışalım bi de biz..
devam edince noluyo ?
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa
kendimi bir an duygu asena gibi feminizmin öncülerinden hissettimyahu bizim gibi estetik yaratıkları vermiş Allah, kıymet bilsenize. anlamıyorum :44:
bence topiğin feministisin zaten
çileklipasta hesabın kırılmış sanırım. bizim işyerindeki yöneticimizin de başına geldi. ve arkadaşlarından özel mesajla telefon numarası isteyebilirler, aldıklarını telefonla arayıp para isteyebilirler. o tüm arkadaşlarına haber verdi ulaşabileceği :26: birkaç arkadaşını kontrol et istersen bir şey yazan olmuş mu? şifren çok mu kolaydı? tek tip karakterlerden mi oluşuyordu sadece harf veya sadece rakam gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?