- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
sen nede kendini anlatmıyon yaa takıldım sana ben![]()
bence de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem öyle biri yerinde olsam şimdi bir mesaj atarım seni çok seviyorum üzerine geldiysem özür dilerim gibisinden yada sadece sevyrum yaz akşamda rutin yemeğini yap bence onunistediği gibi her günki gibi tatlı tatlı geçirin
Elif :)ben izmirde kendi Halinde işten eve evden işe:)arada evcil:)arada yabani:)yeni bu sene oldu herşey,şimdi evle eşle işle boğuşup gidiyorum,daha önce kpss çalştım,şimdi özelde çalşyorum,bu topiği sevdim,sizden moral alıyorum,yemek sevmem zayıfım,,benimki şişman uemek sever,dışaraa yemeği getrdtriz,kADER GİBİ GÜZEL YEMEKLER YAPMAK İSTERİM
varmı bşka eklycem:)
bence degeliyorsun gidiyorsun, tek tek isimleri yazıp merhaba diyorsun hiç ben de şuyum bunu yaparım bunu severim şöyle bi pasta tarifim var demiyorsun
![]()
Best biraz sakin ve oluruna bırak canım,çokda renkli olunca sıkılr benceama ben haksız değilim o da haklı değil sürekli ben alttan alıyorum onu tamam bundan gocunmuyorum ama bende biraz dikkatli olsun istiyorum konuşurken seçsin kelimeleri beste nası olsa yine tamam dice diye ağzına geleni söylüo kırarım üzerim umrunda değil , kendi rahatlasında yeter ona . ben dikkat edicekmişim kendime o dikkat edemezmiş . geçen günde ufak bir tartıştık ben senin dediğin gibi msj attım işe yaradı ama bu sefer işe yaramaz![]()
Elif :)ben izmirde kendi Halinde işten eve evden işe:)arada evcil:)arada yabani:)yeni bu sene oldu herşey,şimdi evle eşle işle boğuşup gidiyorum,daha önce kpss çalştım,şimdi özelde çalşyorum,bu topiği sevdim,sizden moral alıyorum,yemek sevmem zayıfım,,benimki şişman uemek sever,dışaraa yemeği getrdtriz,kADER GİBİ GÜZEL YEMEKLER YAPMAK İSTERİM
varmı bşka eklycem:)
Kader zaten mecbu öğrenmelyim:)sizden öğrenyorum,faydasını görüyorum canım,internete bakacğız öğrenceğz ne yapalım
Biri Kader mi dedi :44: Alarmım çaldı da
Eysaih, bende bilmiyordum ki yeni yeni öğreniyorum sayılır hatta
İnternetten tarif bakıp evde uyguluyorum, sende istersen yapabilirsin
Best biraz sakin ve oluruna bırak canım,çokda renkli olunca sıkılr bence
Kader zaten mecbu öğrenmelyim:)sizden öğrenyorum,faydasını görüyorum canım,internete bakacğız öğrenceğz ne yapalım
Kızlar günaydın acayip sinirliyim bugün , dün söylediğim sözleride geri alıyorum , gerçekten anlasınlar falan diye biz süpriz yapmalıyız dedim ya YAPMAMALIYIZ!!! yok arkadaş ben bugün hiçbirşey yapmıyorum evet duydunuz hiçbirşey hatta bugün ankaraya kardeşimin yanına bile gitmeyi düşünüyorum![]()
dün akşam yemekten önce ufak bir tartışma yaşadık ama o kadar saçma birşeyki ben hep şebeklik yaparım akşamlar ben yemek hazırlarken o wc gider ben laf atarım ama bağırarak o gün olanları anlatırım yine söyleniodum öle baktım bundan ses gelmio wc gittim kapıyı açmadım ama iyimisin dicektim demeden kapı açıldı bu çıktı korkmuş güya ne saçma şeler yapıomuşum olay burdan çıktı neyse karaokeye gittik orda da şarkı söyleyemedik maç varmış yarıda bitti program neyse ben gelmek istemiodum zaten beni zorluosun sen kendin gel beni rahat bırak falan diye saçmalamaya başladı (evden kalma kavganın artçıları) ,yıl dönümü içinde demesinmi benim için önemli değil ben seviomuşum böle şeleri gibi rol yaparım falan dedi , o zaman ben yormim kendimi yapmim bişiler dedim. işte 6 aralıkta değilde başka günde yapsan hoşuma gider ama bugün yapman değil falan diyede saçmaladı :S neyse biz eve arkadaşların arabası ile geldik o arkadaşı ile yürüyerek geldi. yattık ama hiç konuşma falan yok ben kitap okuyodum geldi yattı o bende biraz daha okudum sonra yattım sabah uyandı yine konuşma yok bakmak bile yok, en son çıkarken paraya ihtiyacın varmı diye sordu ben neyin var dedim hala kızgınım falan dedi, uzattı da uzattı olay biri ile yaşamaya, biri ile uyumaya hala alışamamaya , yalnız kalmakda istediğine falan geldi. zaten ne zaman tartışsak hep bunları sölüo bende sinirlendim , düzelticekmişim kendimi dikkat etcekmişim ben zaten çok rahat bi insanım onuda rahat bırakıyorum sıkmıyorum herşeyibirlikte yapmıyoruz ayrı alanlarımızda var evde hala şikayetçi beyfendi.ben ne yapim şimdi neyi hakedio bu adam???
İlkay Yemek yapmaktan nefret ederim,teknolojik engellyim,sizin gibi zeki akılı olanların arkadaşlarımın olması yeterli
dışarda çok durgunum aslında çevrmede arkadaşım yok,eşimin arkadaş çevresi çok geniş ama ben çok durgunum gerçek hayatta
Mahallenin zeki akıllı ve çalışkan Gelinleri bana müsaade işim çok görşrz.iyi ki varsınız sizler
siz olmazsanız çok yanlız kalacaktım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Mahallenin zeki akıllı ve çalışkan Gelinleri bana müsaade işim çok görşrz.iyi ki varsınız sizler
siz olmazsanız çok yanlız kalacaktım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Yine bekleriz
İstediğin tariflerden deneyebilirsin
Bi sorun olursa da sorabilirsin
Bildiğimiz kadar yardımcı oluruz
Olmadı google amcaya sorarız
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa![]()
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa![]()