• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Yemeğimi yedim geldim kızlar :56:
Eşimin bizim eve yakın bi şube de işi varmış, oraya gdecek ve dönüşte de eve gidecek
Erken gitmişken birşeyler yaparsın artık hani dedim, şöyle etrafı toparlamak yemek hazırlamak gibi :27:

Eşimin bizim eve yakın bi şube de işi varmış, oraya gdecek ve dönüşte de eve gidecek
Erken gitmişken birşeyler yaparsın artık hani dedim, şöyle etrafı toparlamak yemek hazırlamak gibi :27:

oohh bugün yemek ellerinden öper eşinin :9:

wuuuuuuu bakalım mesaj doğru yere ulaşmış mı:27::27:

canım sen ilkayı dinle, ben de yaşadım zamanında topiktekiler bilir.. en çok da ilkayla ayşenur bilirler..
bu taktiği uyguladım, çok da işe yaradı...
biraz bırak.. uzatma. git normal bi gün gibi yemeği yap,hazırla koy. eğer yemicem derse ısrar etme, otur kendin ye.. ona bağımlı olduğun hissini kaldır..
sonra baktın devam ediyo, mesela ben çay koymuştum, sonra ütü masasını getirdim, hem çay içtim, hem ütü yaptım tvye baka baka.. onunla da muhatap olmadım.. sen de öyle yap, yüzüne bakma, konuşman gerekirse konuş.. yemek fln hazırla yani ama ısrar etme.. üzerine düşme..
bide çilekcim demiş sanırım, bugünü çok çok da özel addetme, evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız, çıkmay başlamak da özel bigündür elbette ama kendini bu kadar üzme.. günlerdir hazırlanıyosun farkındayım,ama sakinleştiğinde eşine burada yazdıklarından oluşan bişey hazırla.. ekran görüntülerni al, tarihleri fln işaretle.. ne kadar hazırlanmaya çalıştığını ama onun hissizliğini göster.. ama sakinleşince,düzelince...

evet canım çok haklısın bende aynen böyle yapacağım düşününce mantıklı geldi banada , kendi halimde takılırım onlada muhattap olmam işte istediği yalnızlığı yaşasın bende film delisiyim oturur film izlerim hiç olmadı :31::31:

Valla eski nişanlım var ama kendisi benden ayrılmıştı neden kurcalasın ki diye düşünmeden edemiyorum onun dışında yok kimse öyle şüphe edilecek

canım nereden anladın ki bu olayı.:44::44:.Aklına kötü şeyler getirme bence.:29::29:..Özelliklerini ver bir robot resim çıkarıp facede fişleyelim:27::27::27::27::27:

canım inşallah sorun en kısa zamanda çözülür..
Umarım canım insan tedirgin oluyo yaa evime hırsız girmiş gibi hissediyorum resmen
canım nereden anladın ki bu olayı.:44::44:.Aklına kötü şeyler getirme bence.:29::29:..Özelliklerini ver bir robot resim çıkarıp facede fişleyelim:27::27::27::27::27:

Valla kim yaptı bi bulursam onu gerçek robota çevircem :22::22:

Mail geldi bilinmeyen bir bilgisayardan hesabınıza girildi ve şifreniz değiştirildi diye

kuzu bnm face yok ama mantıken şifreni değiştirebilmesi için senn kullandığın şifreyi bilmesi lazım yaaa eşin olabilir mi bu ???kaldı ki sende girmeye çalış şifremi unuttum de sonra mailin dışında yazdığın mail adresin varsa falan açar yeniden değişirsin halledersin tatlım..Dont worryy:8::8::8:

kuzu bnm face yok ama mantıken şifreni değiştirebilmesi için senn kullandığın şifreyi bilmesi lazım yaaa eşin olabilir mi bu ???kaldı ki sende girmeye çalış şifremi unuttum de sonra mailin dışında yazdığın mail adresin varsa falan açar yeniden değişirsin halledersin tatlım..Dont worryy:8::8::8:

Yok eşim biliyo zaten şifremi bebeğimm istediği zaman giriyo bakıyo o yapmaz..kilitlendi şimdi hesabım hiçbişekilde açılmıyo..hesabınız kilitlendi yazıyo..

Yok eşim biliyo zaten şifremi bebeğimm istediği zaman giriyo bakıyo o yapmaz..kilitlendi şimdi hesabım hiçbişekilde açılmıyo..hesabınız kilitlendi yazıyo..

ya canım facedeki mail adresini versene sakıncası yoksa, ben bi deneyim eğer yapamadınsa şifremi unuttum diye.. o zaman mailin ile giriş yapıp tekrar şifre belirliyosun..

Back
X