2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sen nede kendini anlatmıyon yaa takıldım sana ben

Elif :)ben izmirde kendi Halinde işten eve evden işe:)arada evcil:)arada yabani:)yeni bu sene oldu herşey,şimdi evle eşle işle boğuşup gidiyorum,daha önce kpss çalştım,şimdi özelde çalşyorum,bu topiği sevdim,sizden moral alıyorum,yemek sevmem zayıfım,,benimki şişman uemek sever,dışaraa yemeği getrdtriz,kADER GİBİ GÜZEL YEMEKLER YAPMAK İSTERİM
varmı bşka eklycem:)

ama ben haksız değilim o da haklı değil sürekli ben alttan alıyorum onu tamam bundan gocunmuyorum ama bende biraz dikkatli olsun istiyorum konuşurken seçsin kelimeleri beste nası olsa yine tamam dice diye ağzına geleni söylüo kırarım üzerim umrunda değil , kendi rahatlasında yeter ona . ben dikkat edicekmişim kendime o dikkat edemezmiş . geçen günde ufak bir tartıştık ben senin dediğin gibi msj attım işe yaradı ama bu sefer işe yaramaz

hergün dışardan mı yiyorsunuz, ben anlamadım

bence de geliyorsun gidiyorsun, tek tek isimleri yazıp merhaba diyorsun hiç ben de şuyum bunu yaparım bunu severim şöyle bi pasta tarifim var demiyorsun

İlkay Yemek yapmaktan nefret ederim,teknolojik engellyim,sizin gibi zeki akılı olanların arkadaşlarımın olması yeterli
dışarda çok durgunum aslında çevrmede arkadaşım yok,eşimin arkadaş çevresi çok geniş ama ben çok durgunum gerçek hayatta

Best biraz sakin ve oluruna bırak canım,çokda renkli olunca sıkılr bence

Biri Kader mi dedi :44: Alarmım çaldı da

Eysaih, bende bilmiyordum ki yeni yeni öğreniyorum sayılır hatta

İnternetten tarif bakıp evde uyguluyorum, sende istersen yapabilirsin

Biri Kader mi dedi :44: Alarmım çaldı da

Eysaih, bende bilmiyordum ki yeni yeni öğreniyorum sayılır hatta

İnternetten tarif bakıp evde uyguluyorum, sende istersen yapabilirsin
Kader zaten mecbu öğrenmelyim:)sizden öğrenyorum,faydasını görüyorum canım,internete bakacğız öğrenceğz ne yapalım

Canım bence çıkma yıldönümünü kutlamanıza gerek yok evlilik yıldönümünüzü kutlayın yeter..elbette bugün çıkma günümüz hey gidi günler denip anılabilir ama bunun için kutlamaya gerek yok bence..eşin haklı demiyorum asla ama sende bu kadar hevesli olma bence üzülen sen olursun.. kocan da seni üzdüğünü anlayıp harekete geçer bence.. üzme kendini

bana sanki öyle durgun olmayı kendin seçmişin gbi geliyor istesen gayet lezzetli şeyler yaparsın ama tabiii sevmediğim şeyi yapmam diyorsan ayrı kuzu....Bu kadarıda yeter en azından bir fikrimiz var senle alakalı topu mesaj yzan hatun dışında

eşinin arkadaş çevresine sende dahil oluyorsundur, toplandığınızda bol bol konuş açılırsın

Mahallenin zeki akıllı ve çalışkan Gelinleri bana müsaade işim çok görşrz.iyi ki varsınız sizler
siz olmazsanız çok yanlız kalacaktım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Mahallenin zeki akıllı ve çalışkan Gelinleri bana müsaade işim çok görşrz.iyi ki varsınız sizler
siz olmazsanız çok yanlız kalacaktım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Yine bekleriz
İstediğin tariflerden deneyebilirsin
Bi sorun olursa da sorabilirsin
Bildiğimiz kadar yardımcı oluruz
Olmadı google amcaya sorarız

büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa

canımmm yaaaasakin ol sen bırak şu satten sonra biraz o oturup düşünsün o üzülsün sen yapabileceğin herşeyi yaptın bence ondan adım bekle...Ama üzülme olur mu yaa

sende küs kalamayanlardan mısın :26: canım sanırım biraz geride durman gerekiyor .. akşam geldiğinde de hadi barışalım, araya soğukluk girmesin diye çaba harcama .. onu kendi haline bırak, bunu istediğini açıkça söylemiş :26: sen yine normal bi gündeki gibi yemeğini yap sofranı kur, yerse yer yemezse sen yer toplarsın .. sonrada gider oturursun onunla aynı oda da .. kendine de bi uğraş bulursun .. o konuşursa konuşur konuşmazsa konuşmazsın .. trip atmazsın ama canım aşkım falanda yapmazsın bakalım akşam ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…