sizide bekleriz arada kader hanım görüyorum başka topiklerde![]()
Arada gezmek güzeldir

Şimdi de yemeğe çıkacağız

Sonra gelirim elif hanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizide bekleriz arada kader hanım görüyorum başka topiklerde![]()
sende küs kalamayanlardan mısın :26: canım sanırım biraz geride durman gerekiyor .. akşam geldiğinde de hadi barışalım, araya soğukluk girmesin diye çaba harcama .. onu kendi haline bırak, bunu istediğini açıkça söylemiş :26: sen yine normal bi gündeki gibi yemeğini yap sofranı kur, yerse yer yemezse sen yer toplarsın .. sonrada gider oturursun onunla aynı oda da .. kendine de bi uğraş bulursun .. o konuşursa konuşur konuşmazsa konuşmazsın .. trip atmazsın ama canım aşkım falanda yapmazsınbakalım akşam ne olacak
![]()
Arada gezmek güzeldir
Şimdi de yemeğe çıkacağız
Sonra gelirim elif hanım
sende küs kalamayanlardan mısın :26: canım sanırım biraz geride durman gerekiyor .. akşam geldiğinde de hadi barışalım, araya soğukluk girmesin diye çaba harcama .. onu kendi haline bırak, bunu istediğini açıkça söylemiş :26: sen yine normal bi gündeki gibi yemeğini yap sofranı kur, yerse yer yemezse sen yer toplarsın .. sonrada gider oturursun onunla aynı oda da .. kendine de bi uğraş bulursun .. o konuşursa konuşur konuşmazsa konuşmazsın .. trip atmazsın ama canım aşkım falanda yapmazsınbakalım akşam ne olacak
![]()
canımmm yaaaasakin ol sen bırak şu satten sonra biraz o oturup düşünsün o üzülsün sen yapabileceğin herşeyi yaptın bence ondan adım bekle...Ama üzülme olur mu yaa
![]()
evet canım küs kalamıyorum bende hemen düzeltim istiyorum sorunları herşey normale dönsün diye. evet senin dediğin gibi yapacağım ama aynı odada da olmak istemiyorum biraz yalnız kalsın ne yapmak istiyorsa yapsın bakalım ne olacak
sen bilirsin canım ama oda da yalnız bıraktığında trip atıyormuşsun gibi zannedip olayı daha da uzatabilir .. oysa sen normal hayatına devam ediyor olursan aynı zamanda da onu konuşmak için, barışmak için, hadi sorunu çözelim diye sıkıştırmazsan o istediği yalnızlığı yakalamış olur bence .. ben sensiz kalmak istediğini zannetmiyorum, yani fiili bi yalnızlık istediğini düşünmüyorum .. ama tabiki eşini sen tanıyorsun, inşallah zaman içinde düzelirsiniz
inşallah canım , kızlar iyiki varsınız gerçekten biraz rahatladım sanırım
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa![]()
Üzerine gitme bir süre tatlım
evet cnm öyle yapacağım artık napalım
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa![]()
![]()
Kızlar canım sıkıldı yaa facebook um çalındı ilk kez başıma geliyor.
Kızlar canım sıkıldı yaa facebook um çalındı ilk kez başıma geliyor.
deme yaa :26: nasıl geri alınıyor acaba :26:
geçmiş olsun canım yaaa nasıl oluyor buu:26:
şikayet ettin mi?
süpermiş yaa, birden bişe oldu mutluydum ben ama![]()
Şimdi şikayet ettim ama geri dönecek mi facebook meçhul.