Mail girme sayfası çıkmıyo ki direkt hesabınız kilitlendi kimliğinizin fotoğrafını gönderin diye bir sayfa çıkıyor.
olmaz yaaaa o ne demek bişey yazma sakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mail girme sayfası çıkmıyo ki direkt hesabınız kilitlendi kimliğinizin fotoğrafını gönderin diye bir sayfa çıkıyor.
Tırstım yaaa :26::26:
oohh bugün yemek ellerinden öper eşinin![]()
wuuuuuuu bakalım mesaj doğru yere ulaşmış mı![]()
canım elif de demiş, ben de diyorum hani sakıncası yoksa gönderirsen çözmeye çalışalım bi de biz..
devam edince noluyo ?
büyüklük yapıp arim hal hatır sorim arayı düzeltim istedim telefonda bile bi sinirli konuştu ne yaptığımın farkına varcakmışım böyle söyledi yüzümede kapattı telefonu ben çok kötüyüm kızlar yaa![]()
kendimi bir an duygu asena gibi feminizmin öncülerinden hissettimyahu bizim gibi estetik yaratıkları vermiş Allah, kıymet bilsenize. anlamıyorum :44:
bence topiğin feministisin zaten![]()
çileklipasta hesabın kırılmış sanırım. bizim işyerindeki yöneticimizin de başına geldi. ve arkadaşlarından özel mesajla telefon numarası isteyebilirler, aldıklarını telefonla arayıp para isteyebilirler. o tüm arkadaşlarına haber verdi ulaşabileceği :26: birkaç arkadaşını kontrol et istersen bir şey yazan olmuş mu? şifren çok mu kolaydı? tek tip karakterlerden mi oluşuyordu sadece harf veya sadece rakam gibi?