- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ben hemen yaparım hacı sanada ayıptır söylemei odamda kettle var bilimum çy çeşitleri kahve herbirşeyim var koyuyorum suyu kop gel![]()
senin düzen iyiymiş geliyorum o zaman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hemen yaparım hacı sanada ayıptır söylemei odamda kettle var bilimum çy çeşitleri kahve herbirşeyim var koyuyorum suyu kop gel![]()
bence çorba yapma yoğurtlu bir soğuk salata yap rus olur makarna salatası olur havuç salatası olur![]()
ooo ayıp ettin bak ada çayı ıhlamur kuşburnu papatya siyah çay nanelimon kahve kahve kreması süt tozu sıcak çikolata ve türk kahvesi var..Sonra poğaça üçgen peynir çubuk kraker var nesfitide unutmyalımsenin düzen iyiymiş geliyorum o zaman![]()
hmm ben dereotlu, salatalıklı yoğurtlu salataya bayılırım... ayran düşünmüştüm ama bu da olur,benimki seviyosa soriim olabilir ama ayran tercih eder kesin o..![]()
best canım ya küçük şeyler büyümüş gereksizce acaba işte canını sıkan bişey oldu sana mı patladı...Sıkma canını kuzu ya bence istediği gibi hiççç bişey yapma madem onu istiyorr sende onu mutlu etmek istediğine göre normal sıradan bigün gbi yaşa bence aradan zaman geçince oda sakinleşir özr diler o zaman kutlarsınız![]()
bende buna sinir oluyorum işte o akdar ufak şeyleri büyütüyorki birde olay orda kalmıyor başka konulara sıçrıyoevet yapmıcam gerçekten içimden hiç gelmiyor bişi yapmak
![]()
ooo ayıp ettin bak ada çayı ıhlamur kuşburnu papatya siyah çay nanelimon kahve kahve kreması süt tozu sıcak çikolata ve türk kahvesi var..Sonra poğaça üçgen peynir çubuk kraker var nesfitide unutmyalım
hımmm güzel olur güzel hacı o olmasada salata normal yap bence şart![]()
best ufak bir olay ne kadar büyümüşgerginlikten kaynaklanıyor sanırım :26:
eşimde özel günlerde sürprizi hediyeyi sevmez .. bekleniliyor zaten der ... genellikle o günleri ufak bir tebrikle geçiştirmeyi, sonrasında belki bikaç ay sonra karşıma sürprizleriyle çıkmayı sever
belki seninde eşin böyle bir yapıdadır.. ama sen vazgeçme .. ben eşimle aynı fikirde değilim o yüzden doğum günleri yıl dönümü gibi şeyleri boş geçirmem .. o yapmıyor ben niye yapıyorum demiyorum .. çünkü o onun doğrusu
üzülme tatlım .. biraz sakinleştikten sonra bence sen sürprizlerini hazırlamaya devam et![]()
best ufak bir olay ne kadar büyümüşgerginlikten kaynaklanıyor sanırım :26:
eşimde özel günlerde sürprizi hediyeyi sevmez .. bekleniliyor zaten der ... genellikle o günleri ufak bir tebrikle geçiştirmeyi, sonrasında belki bikaç ay sonra karşıma sürprizleriyle çıkmayı sever
belki seninde eşin böyle bir yapıdadır.. ama sen vazgeçme .. ben eşimle aynı fikirde değilim o yüzden doğum günleri yıl dönümü gibi şeyleri boş geçirmem .. o yapmıyor ben niye yapıyorum demiyorum .. çünkü o onun doğrusu
üzülme tatlım .. biraz sakinleştikten sonra bence sen sürprizlerini hazırlamaya devam et![]()
bişey yapmamkla beraber kendinide üzme tatlı.m.kuzu sen ne kadar zamandır evlisin ve ne kadrlık maziniz var merak ettim eşin bazı şeylere alışamaktan bahsetmişye:44::44:
dün akşam yemekten önce ufak bir tartışma yaşadık ama o kadar saçma birşeyki ben hep şebeklik yaparım akşamlar ben yemek hazırlarken o wc gider ben laf atarım ama bağırarak o gün olanları anlatırım yine söyleniodum öle baktım bundan ses gelmio wc gittim kapıyı açmadım ama iyimisin dicektim demeden kapı açıldı bu çıktı korkmuş güya ne saçma şeler yapıomuşum olay burdan çıktı neyse karaokeye gittik orda da şarkı söyleyemedik maç varmış yarıda bitti program neyse ben gelmek istemiodum zaten beni zorluosun sen kendin gel beni rahat bırak falan diye saçmalamaya başladı (evden kalma kavganın artçıları) ,yıl dönümü içinde demesinmi benim için önemli değil ben seviomuşum böle şeleri gibi rol yaparım falan dedi , o zaman ben yormim kendimi yapmim bişiler dedim. işte 6 aralıkta değilde başka günde yapsan hoşuma gider ama bugün yapman değil falan diyede saçmaladı :S neyse biz eve arkadaşların arabası ile geldik o arkadaşı ile yürüyerek geldi. yattık ama hiç konuşma falan yok ben kitap okuyodum geldi yattı o bende biraz daha okudum sonra yattım sabah uyandı yine konuşma yok bakmak bile yok, en son çıkarken paraya ihtiyacın varmı diye sordu ben neyin var dedim hala kızgınım falan dedi, uzattı da uzattı olay biri ile yaşamaya, biri ile uyumaya hala alışamamaya , yalnız kalmakda istediğine falan geldi. zaten ne zaman tartışsak hep bunları sölüo bende sinirlendim , düzelticekmişim kendimi dikkat etcekmişim ben zaten çok rahat bi insanım onuda rahat bırakıyorum sıkmıyorum herşeyibirlikte yapmıyoruz ayrı alanlarımızda var evde hala şikayetçi beyfendi.ben ne yapim şimdi neyi hakedio bu adam???
ooo ayıp ettin bak ada çayı ıhlamur kuşburnu papatya siyah çay nanelimon kahve kahve kreması süt tozu sıcak çikolata ve türk kahvesi var..Sonra poğaça üçgen peynir çubuk kraker var nesfitide unutmyalım![]()
3 aylık evliyiz canım , bugünde çıkmaya başlayalı 2 sene oluyor . benim eşim ailesinden uzakta tek başına yaşam sürüyordu kastettiği bu hep yalnızlığa alışmış biri ile evlenmeyi falanda düşünmüyormuş tek gece ilişkiler yaşayan tüm zamanını film izleyerek geçiren biri
bergamotlu çay yok mu, bak ben onu seviyorum yoksa sen sevmiyormusun![]()
evet senin eşine biraz benziyor aynı kafa yapısındalar. ama sinirim geçicek gibi değil artık hazırlık için yeterli zamanımda yok
hımmm bn hala üstün gidipt böyle aşırı yükleme yapma diyorum şahsi fikrim benm...Eğer o gün özel bişey istemiyorsa hoşlanmıyorsa sen yapınca neden utansınkli..Sana sevmediğimi söylemiştim der bence...Umarım herşey ii gider canım bu bir alışma süreci bayağı değişik şartlardan bayağı değişik şartlara geçiş yapmış eşin..İkiniz içinde alışma süreci bence yine söylüyorum hoşlanmadığını söylüyorsa üstüne gitme...umarım herşey gönlünce olur![]()
olsun sen yinede güzel bir yemek hazırla tatlım .. ortam soğuk olmaya devam edecek gibi olursa mum yakmazsın .. diğer yapacaklarını da sonra yaparsın artık ..
zaten onunda bugün sakinleşeceğini sanmıyorum yine bir karış suratla gelir akşam biliyorum öyle görüncede keşke yapmasaydım, dediğim gibi içimdende gelmiyor zaten tüm hevesimi kırdı
eşim gelsin kıyafet alışverişine çıkmam lazım arkadaşlar. birkaç parça bir şey. nerdeyse alt kıyafetlerimin çoğu büyük geliyorsabah giyecek bir şey bulamadığımı ve hep aynı şeyleri giydiğimi farkettim. bir de terzi yolu görünüyor bana sanırım. daraltmasam diyorum, evlenince kilo alınıyor diyorlar diyorum ama hiç öyle durmuyo. ne yapsam acaba :26:
Haklısn Canım senin onun gelişini kutlman için çok kıyafet almalısn:)