- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
sağol canım iyiyim bazen düşünüyorumda bu kadar hızlı gelişirmi ki olaylar daha dün ev çeyiz derdi varken şimdi nelerle uğraşıyorum sende bebiş varmı
deneriz şekerim ilk yapan biz oluruz
hmm, iyi fikir ama bu şekilde tavada yapılan waffle tarifin var mı ki
vişnelipasta, ben waffle hayatımda bir kere yedim ama midem bulandı. sanırım güzel yapamamışlardı. evde waffle nasıl yapılıyor ki? onun makinesi var diye biliyordum :44:
adacım geçmiş olsun tatlım ya zaman hızla geçiyor hepimiz herşeye ayak uyduramıyoruz işte hepsi imtihan...Üzülme hem ben düşük olunca o bebekler cennetin kapısında annesini beklermiş alıp girermiş cennete
haklısın, çok hızlı değişiyor hayat .. bende bebiş yok tatlım
Vişneli pasta mı kız allah iyiliğini vermesin çok güldüm :) makinesi var benim kayınvalidemde istersen kullan dedi ama almadım gurur yaparım çok fena :)) tarifleri var ben de hiç denemedim
teşekürler canım inşallah öyledirde görürür bebeğimi hakımızda hayırlısı olur inşallah ben bu kadar hızlı yaşamaya belki alışık olmadığım içindir böyle zorlanıyorumdur
kızlaar yine yemek konusu açıyorum ama kusura bakmayın
ben dün mercimek çorbasından mercimekli köfte yaptım.. tadı iyi gibiydi, dinlensin daha iyi olur diye düşünüyorum
akşama marul - limonla serviss... yanına da ayran...
önden çorba yapmama gerek var mı sizce ne dersiniizz :44:
Kızlar günaydın acayip sinirliyim bugün , dün söylediğim sözleride geri alıyorum , gerçekten anlasınlar falan diye biz süpriz yapmalıyız dedim ya YAPMAMALIYIZ!!! yok arkadaş ben bugün hiçbirşey yapmıyorum evet duydunuz hiçbirşey hatta bugün ankaraya kardeşimin yanına bile gitmeyi düşünüyorum
Kızlar günaydın acayip sinirliyim bugün , dün söylediğim sözleride geri alıyorum , gerçekten anlasınlar falan diye biz süpriz yapmalıyız dedim ya YAPMAMALIYIZ!!! yok arkadaş ben bugün hiçbirşey yapmıyorum evet duydunuz hiçbirşey hatta bugün ankaraya kardeşimin yanına bile gitmeyi düşünüyorum
ooof karnım acıktı, bu nesfit beni doyurmuyor yeeaa
bilemedim mercimekli köfteyi akşam menüsü olarak düşününce yanına ne gider hiç bir fikrim yokne çorbası yapabilirsin ki mesela :44:
ooof karnım acıktı, bu nesfit beni doyurmuyor yeeaa
bilemedim mercimekli köfteyi akşam menüsü olarak düşününce yanına ne gider hiç bir fikrim yokne çorbası yapabilirsin ki mesela :44:
öyle öyle cnm yaa hepimiz aynıyız takılma hiç yorma kendini bunlarla...Herkesde ani değişimler luyo sadece farklılıklar içerikler....Normal hayatına dönersin kendini hazr hissedince yeniden çalışmalara başlarsın
ne oldu ki yaaa :26:
walla canım işte ben de bilemedim de o yüzden emin olamadım... hani şehriye çorbası fln olmaz gibi, tarhana mı yapsam ki ne bileyim yaa. yada yanına bişey mi yapsam o salata gibi mi olsa :26: bi fikir verin nnüüütfeen ya :26:
walla canım işte ben de bilemedim de o yüzden emin olamadım... hani şehriye çorbası fln olmaz gibi, tarhana mı yapsam ki ne bileyim yaa. yada yanına bişey mi yapsam o salata gibi mi olsa :26: bi fikir verin nnüüütfeen ya :26:
kuzu bende doymuyom bak bu öğlen paketi açtım şimdi iş yerinde çere gibi yiyom..yanınada kayfe mi yapsam:44:
salataaaaaaaaaaaa
bende sordum ama cevap alamadım
ben hemen yaparım hacı sanada ayıptır söylemei odamda kettle var bilimum çy çeşitleri kahve herbirşeyim var koyuyorum suyu kop gelben bilemedim ama biraz düşünelim canım :26: aslında başka bişeyede gerek yok, birde çay demlersin ooohhh
yok ben sadece sabah ve öğlen nesfit yiyorumkahve açlığımı bastırıyor benim bak aklıma getirdin bi sade kahve yapayım ben
ne oldu kuzu:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?