2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın bebiiim üşüyorummmm hıdııı hıdıı hıdıı:122::122:

eşim gelsin kıyafet alışverişine çıkmam lazım arkadaşlar. birkaç parça bir şey. nerdeyse alt kıyafetlerimin çoğu büyük geliyor sabah giyecek bir şey bulamadığımı ve hep aynı şeyleri giydiğimi farkettim. bir de terzi yolu görünüyor bana sanırım. daraltmasam diyorum, evlenince kilo alınıyor diyorlar diyorum ama hiç öyle durmuyo. ne yapsam acaba :26:

best çalışmıyordu galiba dimi, evdeyse uyuyordur mışıl mışıl belki de

bir de, kütahya porselenin sitesinde kalpli bir tava var. evinde ondan olan var mı? hem tava hem kek kalıbı. kullanım deneyimleriniz neler? ondan almak istiyorum. sadece bir tane minicik krep tavam var kalpli.

gittiğinden beri pek birşey yemedim demiştin belki de kilo vermişsindir canım .. geldikten sonra eski düzeniniz devam eder kilo alabilirsin tekrar .. bence biraz daha beklet yada hepsini daralttırma ..

gittiğinden beri pek birşey yemedim demiştin belki de kilo vermişsindir canım .. geldikten sonra eski düzeniniz devam eder kilo alabilirsin tekrar .. bence biraz daha beklet yada hepsini daralttırma ..

canım yaklaşık altı yedi aydır büyük geliyor bana onlar. işe başladıktan sonra kilo verdim sanırım. ben kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmiyorum. yine de biraz beklesem iyi olacak. en azından iki ay. kilo alacağımı düşünüyorum hakikaten çünkü. 1 seneyi aşkın süredir tek başıma yaşadım ve yemek alışkanlığım olmadı, fast food da pek yemediğimden kilom düştü. tekrar alırım sanırım, gerçi almasam iyi de :)

bu arada yarının sonuna kadar inşallah topik 1000. sayfaya gelir :) benim bugün pek yazasım yok ama sizlere güveniyorum bu konuda

bir de, kütahya porselenin sitesinde kalpli bir tava var. evinde ondan olan var mı? hem tava hem kek kalıbı. kullanım deneyimleriniz neler? ondan almak istiyorum. sadece bir tane minicik krep tavam var kalpli.

kütahyanın sayfasındakini bilmem ama bende şundan var, fırında hiç kullanmadım ama omlet yapması güzel olabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…