- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
günaydın çilekim nabersin bakim
bu arada koalaaaa o damla çikolata muhabbeti sanırım kaderin görümcesine aitti bunu nsıl yaptın diye sormuştu ya
olsuun benim aklıma yine de ayşenur geldi, herşey bana onu hatırlatıyor
günaydın datlum nabersin iş güç ii mi
günaydın kuzumtek benm kimse yok biz ev dağıldı abim bir memlekette çalışıyo kardeşim bir tarafta okuyo yalnız benm kahvaltı zevkim yoktur kuzu zaten bnm hep farklılıklar ararım ezme olsun peynir türleri kızartma falan kahvaltı fantazim ancak pazar özel bir kahvaltı sofrasında olyor
günaydın çilekim nabersin bakim
bu arada koalaaaa o damla çikolata muhabbeti sanırım kaderin görümcesine aitti bunu nsıl yaptın diye sormuştu ya
Best'den haber var mı bu arada
Günaydın bebiiim üşüyorummmm hıdııı hıdıı hıdıı:122::122:
olsuun benim aklıma yine de ayşenur geldi, herşey bana onu hatırlatıyor
eşim gelsin kıyafet alışverişine çıkmam lazım arkadaşlar. birkaç parça bir şey. nerdeyse alt kıyafetlerimin çoğu büyük geliyorsabah giyecek bir şey bulamadığımı ve hep aynı şeyleri giydiğimi farkettim. bir de terzi yolu görünüyor bana sanırım. daraltmasam diyorum, evlenince kilo alınıyor diyorlar diyorum ama hiç öyle durmuyo. ne yapsam acaba :26:
bir de, kütahya porselenin sitesinde kalpli bir tava var. evinde ondan olan var mı? hem tava hem kek kalıbı. kullanım deneyimleriniz neler? ondan almak istiyorum. sadece bir tane minicik krep tavam var kalpli.
best çalışmıyordu galiba dimi, evdeyse uyuyordur mışıl mışıl belki de
gittiğinden beri pek birşey yemedim demiştin belki de kilo vermişsindir canım .. geldikten sonra eski düzeniniz devam eder kilo alabilirsin tekrar .. bence biraz daha beklet yada hepsini daralttırma ..
best çalışmıyordu galiba dimi, evdeyse uyuyordur mışıl mışıl belki de
bir de, kütahya porselenin sitesinde kalpli bir tava var. evinde ondan olan var mı? hem tava hem kek kalıbı. kullanım deneyimleriniz neler? ondan almak istiyorum. sadece bir tane minicik krep tavam var kalpli.
kütahyanın sayfasındakini bilmem ama bende şundan var, fırında hiç kullanmadım ama omlet yapması güzel olabiliyor..
Eki Görüntüle 569870
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?