- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
ne kadan güzel geliyo kulağa değil mi ilkaycım.
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
canım yaklaşık altı yedi aydır büyük geliyor bana onlar. işe başladıktan sonra kilo verdim sanırım. ben kıyafet alışverişi yapmayı pek sevmiyorum. yine de biraz beklesem iyi olacak. en azından iki ay. kilo alacağımı düşünüyorum hakikaten çünkü. 1 seneyi aşkın süredir tek başıma yaşadım ve yemek alışkanlığım olmadı, fast food da pek yemediğimden kilom düştü. tekrar alırım sanırım, gerçi almasam iyi de :)
bu arada yarının sonuna kadar inşallah topik 1000. sayfaya gelir :) benim bugün pek yazasım yok ama sizlere güveniyorum bu konuda
hoşgeldin adaben iyiyim sen nasılsın
[/FONT][/B]
ewet balloşelif yoksa bir abin bir erkek kardeşin mi var
oyyy kuzum gel sarılayım sana..Şalımıda veririm sıcacık oluverirsinGünaydın bebiiim üşüyorummmm hıdııı hıdıı hıdıı:122::122:
selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
iiyiz adacım sen ne yapıyorsun nasılsın
hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum nasıl gidiyor neler yapıyorsun
ewet balloş..Senin
kütahyadaki de bu, ne kadara almıştın? kütahya 15 e satıyordu galiba
şu an evde olsaydım; günlerdir askıda toplanmayı bekleyen çamaşırları toplar, bir güzel temizlik yapar sonra da kendime bir meyve tabağı hazırlayıp ayaklarımı uzatıp tv izlerdim
Bununla waffle da olur bence pek beğendim..bulursam alayım ben de
kütahyanın sayfasındakini bilmem ama bende şundan var, fırında hiç kullanmadım ama omlet yapması güzel olabiliyor..
Eki Görüntüle 569870
şu an evde olsaydım; günlerdir askıda toplanmayı bekleyen çamaşırları toplar, bir güzel temizlik yapar sonra da kendime bir meyve tabağı hazırlayıp ayaklarımı uzatıp tv izlerdim
taaa taaammmiyi olmaya çalışıyorum canım kendi mi buraya attım sitresten
iyi olmaya çalışıyorum mu :26: neyin var :26:
ben aynı, çalışıyorum .. yoğun değilim burada kızlarla sohbet ediyorum
benimdeeeeetek kızım ve ortancayım bende
Bununla waffle da olur bence pek beğendim..bulursam alayım ben de
ne kadar cici, sıcak hayaller..ben de uzanır, yanıma cips-mısr bişeyler alır, yüklediğim yabancı dizilerin dibine vururdum
iyi olmaya çalışıyorum mu :26: neyin var :26:
ben aynı, çalışıyorum .. yoğun değilim burada kızlarla sohbet ediyorum
:[/FONT][/B]
annemmmm.....Ya rebbim benim ruh ikizim misin sen aynı düşünüp aynı yaşamak..Beynimin bir oyunumu bu..İlkay kız sen gerçekmisin
evet canım iyi olmaya çalışıyorum bu son bir yıldır hayatı okadar hızlı yaşıyorum ki ne yapacağı şaşırdım birde üstüne çabuk hamile kalıp daha hamileliği anlamaya çalışırken birde düşük yapınnca alak bulak oldum onun için toparlanmaya çalışıyorum
bende senin gibi yoğun olmayınca buraya gireyimde biraz sakinleşeyim dedim
yaaaaa :26: yatak odamızın duvarını süslemek için malzemeler almıştım, onu yapardım meyvelerimi yedikten sonra
sen iş yapma derdindesin ben tembellik peşinde
ooyy kıyamam .. geçmiş olsun tatlım yaa .. neler olmuş konuşmayalı :26: şimdi nasılsın peki iyisindir inşallah
olsun bende yapardım ki tembellikama önce temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?