günaydın kızlarr off hasta hasta işe gelmek hiç çekilmiyooo :2:
Günaudınn, çok geçmiş olsun bugün tam gün mü çalışıyorsun??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr off hasta hasta işe gelmek hiç çekilmiyooo :2:
Günaudınn, çok geçmiş olsun bugün tam gün mü çalışıyorsun??
saol canım yok yarım gün Allah' tan :2:
etrabozn uzungöle balayına gittik de bayılayım şimdikız bizde uzungöldeydik bak resim yüklüyom hemde aynı yerde :)) korktuğum için ben gidemedim eşimi çektim bak
Eki Görüntüle 520291
kız ne demek ben bayıldım vallahi.eşimde bayıldı biz 12 haziranda gittik en güzel zamanıydı cennet motelde kaldık apartta.oda harikaydı herşey süperdi.hatta biz br yere çakmak sakladık ilerde gidersek bakarız orada duruyomu diyee
cok guzel bi yer canim dimiherkes gitsin bence
![]()
günaydın dünyanın en güzel gelinleri mucuk mucuk :))) çok mutluyum dün gece kayınvalideme gittim eltim yoktu rahatladm yemek yiyip çıktık bugün annem ve kayınvalidemler bende yemektelr.sonra kayınvalidem sende kalmicam dedi şaka gibizorladım bu gece kal dedim pazar pikniğe gidelim kırılmasın diye tamam dedi.sadece bu gece kalacak oleyyyyyyyyyyyyy
trabozn uzungöle balayına gittik de bayılayım şimdikız bizde uzungöldeydik bak resim yüklüyom hemde aynı yerde :)) korktuğum için ben gidemedim eşimi çektim bak
Eki Görüntüle 520291
hadi gözün aydın.. Iyi yapmıssın ısrar etmekte gönlü olur kadının..
yok biz ankarada oturuyoruz karadeniz düşünüyorduk balayına zaten.orası denk geldi ama iyiki gitmişim ömrümün en güzel günleri orada geçtifarklı farklı zmanalarda aynı yerlerdeymişiz... Neden uzungölü tercih ettiniz, oralara yakın mı oturuyorsunuz?
Günaydın kızlaaar
deep inşaAllah hayırlısıyla evinizi alırsınız biran evvel
güzel ama biraz yorucu bi haftasonundan sonra buruk ve yorgun olarak pazartesiye başlamak zor oluyor yahu
kılar istanbul' da fiyatı uygun kaliteli bildiğiniz mobilyacı var mı? ben netten erol mobilya diye bir site gördüm ordan bi kltuk tk.beğendim ama iyi midir gerçekten bilemedim.. bi bakın bakalımAkdeniz Koltuk Takm
burayı bilyorsunuzdur belki ...
bir de buna uygun nasıl bir halı seçmeliyim (tabi nasibim olursa bu takım :) ) perde ve halı beğenirseniz bana pek memnun olurum![]()
günaydın kızlarrr :2: nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ???
biz dün satılık ev baktık çok beğendik bana dua edin kızlar inşallah o ev bizim olurr hayırlısıyla![]()
ilkaycım hayırlı uğurlu olsun hayır getirsin yeni evingünaydın kızlar nasılsınz ben adet oldum karnım patlıyo
haftasonuda yoğun geçti uykusuz halsiz ve yorgunum sizden naber
![]()