2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet kociş var:)) onun eline vericem süpürgeyi zaten süpürsün evi, bende yemeklerimi yapim rahat rahat...

en güzeli hayat müşterek benmde bu akşam yemek yapasım yok hemen yatmayı planlıyorum bakalım bnmki ne yapcak dışardan mı sölicek yoksa kendimi bişiler hazırlıcak

az önce beni işe sokan kadın aradı evlenmişsin hayırlı olsn dedi ve ben onu evlenince aramadım mal gibi kaldm

Bana da geçen gün çok iyi bir müşteirimiz dedi, evlenmissin beni niye çağırmadın diye, nasıl mahçup oldum patronlar falan da vardı, unutmuşum dedim... Günde 5 defa konuştuğun adamı nasıl unutursun dedi, iyice yerin dibine girdim, adam haklı çünkü:))

en güzeli hayat müşterek benmde bu akşam yemek yapasım yok hemen yatmayı planlıyorum bakalım bnmki ne yapcak dışardan mı sölicek yoksa kendimi bişiler hazırlıcak

yemek işini hiç düşünmüyorum zaten, bugün ne bulursak onu yicez:)) kahvaltılık bişeyler yeriz belki..

aman ne yapalım kız aklımızamı geliyo düğün telaşesi

ay okuyunca bi güldüm herkes bana baktı

bazen bende kahvaltılık hazırlıyorum canım yemek istemiyo iyi oluyo ..[/QUOTE]

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..

evet ay of bu hafta geçseydi bi ya

GEÇ ZAMAN GEÇÇÇ

bazen bende kahvaltılık hazırlıyorum canım yemek istemiyo iyi oluyo ..

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..[/QUOTE]

ben ilk günler hazırlıyodum şimdi 5 dk uyusam kar sayıyorum ya kalkamıyorum

maşallah sana ne güzelsin öyle

GEÇ ZAMAN GEÇÇÇ

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..

ben ilk günler hazırlıyodum şimdi 5 dk uyusam kar sayıyorum ya kalkamıyorum

maşallah sana ne güzelsin öyle [/QUOTE]

Tsk ederim canim o senin guzelligin

Herkesler gitmiş sanırım, bugün burayı ben kapatacağım, sanırım, üzerime de çay döktüm, eteğim boydan boya çay oldu,( Allahtan uzun tuniğim var... iyi akşamlar kızlar yorucu bir akşam beni bekler

günaydın kızlarr off hasta hasta işe gelmek hiç çekilmiyooo :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…