2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar Dün ne neler olmuş mahallede neler:)oku bitmyor.Romantizm aşk müthiş olmuş:)
Elif:)krizsavar:)çİLEK:) rOMANTİZMİN Kitabı yazsanız alrımı kitabınızı:)
Akşamdan ne giysem hazrlarım,sabah zor olyur kızlar
Acıbadem:)hoşgeldin
Best sen başaracaksın haberin olsun:)

tabisi anacığım yapıyorda diyorum ya sanırım akşam karnım doyunca yarını düşünmez oluyorum ama yarın iş yerinde bir arkimizin doğum günü pasta alcez herkes evden bişeyler yapıp getircez yarın misafirhanee partimiz var

günaydın kızlar :80:
ben de sabah yüzümü yıkarken(!) düşünüyorum ne giysem diye akşamdan onları düşünecek ayarlayacak bir vaktim olmuyor .. sabah şöyle ütülü ne var bakıyorum ve giyiyorum bazen ütülü bişey kalmayadabiliyor o zaman mecbur bi triko bi pantolon ütülüyorum ..

yavrıı sen gene hazırla..poğaça öle her gün her gün omazzz
hem kilo vermek istiyon hem poğaça yiyon.. alt tarafı alcan hazır yemeği koycan o kadar..hem servisle gidiyormuşsun bak..
ben sabah akşam kaç saaat gittiğimi hemide otobüslerde yazmıyım istersen..:26: elimde de yemek poşetim, kimi zaman sırt çantam..

sana katılıyorum..bizim parçamız çok bir kere..Giysiyi uyumlu giymekle başlıyor uzun yolculuk sonra takısı abartı olmadan şık bişey ayrla sonra ayakkabısı çantası kabanı şalı bilmem osu busu zmanda akıyor zaten...Offf yazarken darlandım hergün bu senaryoyu yaşıyorum bir düşün:18: ben bu konuda dağınığım eşimde dağınık ne yapaceğiz bilmiyorum aynı evinn içindeyken ona örnek olmam lazım ki onu eleştirme hakkım olsun..Gerçi şimdiden bir değınıklığı olunca çağırıyorum odaya canım bunu neden böle bıraktın böyle yapma falanda filan diyorum bir sonrakine dikkat ediyo çok şükür bakalım aynı eve girince durum ne olacak:18::18:

eysaih canım dikkatimi çekiyor hep toplu mesajlar yazıyorsun birazda kendini anlatsan şöyle toplu halde bizde seni zıcık tanısak fena olmas sanırım

günaydın canımm

sabah gözümü zor açıyorum ben de bu soğuklar geldi geleli..:26:

elif bence de madem annenlerlesin daha ne yavrucum.. hergün poğaça olmaz ki hadi sabah olsa da öğlen de olmaz..
bi düzeni oturtsan çok rahat olursun..

kanks şaka gibi ama gerçek yemek haneyi bırakınca ve poğaça yiyince kilo verdim..KIz zaten minnak minnak şeyler yemekhanenin 4 çeşit yağlı mönüsünden daha ii emin ol..Yemek mevzuna gelince haklısın sağlıksız daha dikkate derim bundan sonra inşallah

oooppppsss al benden bir tane dahaİlkay senn farklı bişey yapmanı beklemiyordum zati benle aynı olma zorunluluğun var biliyon demiben ütülü bişe kalmayınca kot giyiyorum daireye şaka gibiyim ya

bence seçenek çok olunca seçimde zorlaşıyor elif bacım sen biraz alımı durdur dolabına

günaydın arkadaşlar...
elif evde sabah erken kalkan tek kişi sen misin yoksa evdekiler seninle birlikte kalkıyorlar mı? kimse kalkmıyorsa kahvaltı hevesin gidiyor olabilir. dağınıklık konusunda da eşin dağınıksa no problem, değilse de bir zaman sonra sen de düzgün olmaya çalışıyorsun. ki çoğu zaman bunlara gerek kalmıyor. kendi evin olduğu için daha bir özen gösteriyorsun.

Son düzenleme:
günaydın kızlarr! napıyorsunuz bakiyim?

günaydın datlum nabersin iş güç ii mi
günaydın kuzumtek benm kimse yok biz ev dağıldı abim bir memlekette çalışıyo kardeşim bir tarafta okuyo yalnız benm kahvaltı zevkim yoktur kuzu zaten bnm hep farklılıklar ararım ezme olsun peynir türleri kızartma falan kahvaltı fantazim ancak pazar özel bir kahvaltı sofrasında olyor
Günaydın ballı lokma tatlılarıııııı

günaydın çilekim nabersin bakim
bu arada koalaaaa o damla çikolata muhabbeti sanırım kaderin görümcesine aitti bunu nsıl yaptın diye sormuştu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…