Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim burada yemek de serbest..
artık kalabalık olduğumuz için yemek yapmıyorum burda,yaptırmıyorum..hem zaman kaybı hem de
dağılıyor etraf..
ben genelde akşam evde ne piştiyse onları küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum..hem sağlıklı besleniyorum,
hem çeşit oluyor..annen illaki bir şeyler yapıyordur canım..
kıyafet işine gelirsek, bir haftalık bir program hazırlayıp onun üzerinde çalışabilirsin..![]()
tabisi anacığım yapıyorda diyorum ya sanırım akşam karnım doyunca yarını düşünmez oluyorumama yarın iş yerinde bir arkimizin doğum günü pasta alcez herkes evden bişeyler yapıp getircez yarın misafirhanee partimiz var
![]()
sana katılıyorum..bizim parçamız çok bir kere..Giysiyi uyumlu giymekle başlıyor uzun yolculuk sonra takısı abartı olmadan şık bişey ayrla sonra ayakkabısı çantası kabanı şalı bilmem osu busu zmanda akıyor zaten...Offf yazarken darlandım hergün bu senaryoyu yaşıyorum bir düşün:18: ben bu konuda dağınığım eşimde dağınık ne yapaceğiz bilmiyorum aynı evinn içindeyken ona örnek olmam lazım ki onu eleştirme hakkım olsun..Gerçi şimdiden bir değınıklığı olunca çağırıyorum odaya canım bunu neden böle bıraktın böyle yapma falanda filan diyorum bir sonrakine dikkat ediyo çok şükür bakalım aynı eve girince durum ne olacak:18::18:
Ben uyanır uyanmaz yüzümü yıkarken düşünüyorum ne giysem diye, rahat olabileceğim birşeyleri tercih ediyorum genelde..
Gidip hemen onu alıyorum, arkalardaysa bende dağıtıyorum tabive geç kalmamak adına tıkıştırıyorum
Ama eşim başak burcu onun tarafa jilet gibi, hepsi aynı nizamda duruyor
Çok utanıyorum bazen
Tabi erkeklerin bizim kadar kıyafeti olmuyor, gömlek pantolon tişört o kadarcık..
Kızlar Dün ne neler olmuş mahallede neler:)oku bitmyor.Romantizm aşk müthiş olmuş:)
Elif:)krizsavar:)çİLEK:) rOMANTİZMİN Kitabı yazsanız alrımı kitabınızı:)
Akşamdan ne giysem hazrlarım,sabah zor olyur kızlar
Acıbadem:)hoşgeldin
Best sen başaracaksın haberin olsun:)
günaydın kızlar :80:
ben de sabah yüzümü yıkarken(!) düşünüyorum ne giysem diyeakşamdan onları düşünecek ayarlayacak bir vaktim olmuyor .. sabah şöyle ütülü ne var bakıyorum ve giyiyorum bazen ütülü bişey kalmayadabiliyor
o zaman mecbur bi triko bi pantolon ütülüyorum ..
kanks şaka gibi ama gerçek yemek haneyi bırakınca ve poğaça yiyince kilo verdim..KIz zaten minnak minnak şeyler yemekhanenin 4 çeşit yağlı mönüsünden daha ii emin ol..Yemek mevzuna gelince haklısın sağlıksız
yavrıı sen gene hazırla..poğaça öle her gün her gün omazzz
hem kilo vermek istiyon hem poğaça yiyon..alt tarafı alcan hazır yemeği koycan o kadar..hem servisle gidiyormuşsun bak..
ben sabah akşam kaç saaat gittiğimi hemide otobüslerde yazmıyım istersen..:26: elimde de yemek poşetim, kimi zaman sırt çantam..![]()
günaydın kızlar :80:
ben de sabah yüzümü yıkarken(!) düşünüyorum ne giysem diyeakşamdan onları düşünecek ayarlayacak bir vaktim olmuyor .. sabah şöyle ütülü ne var bakıyorum ve giyiyorum bazen ütülü bişey kalmayadabiliyor
o zaman mecbur bi triko bi pantolon ütülüyorum ..
bence seçenek çok olunca seçimde zorlaşıyorelif bacım sen biraz alımı durdur dolabına
![]()
günaydın kızlarr! napıyorsunuz bakiyim?![]()
ben de aynısını düşünmüştüm
oy datlum iyiyiz idare ediyoruz sen napıyosuunn??
keki damla çikolatalı yapmıştım,sen geldin aklıma hani bu çikolataları nası yaptın olayı![]()
günaydınngünaydın kızlar![]()
elif bence de madem annenlerlesin daha ne yavrucum.. hergün poğaça olmaz ki hadi sabah olsa da öğlen de olmaz..
bi düzeni oturtsan çok rahat olursun..
bu çikolataları nasıl mı yaptın olayı? hehe ben hatırlamadım bacım![]()
günaydın kuzumgünaydın arkadaşlar...
elif evde sabah erken kalkan tek kişi sen misin yoksa evdekiler seninle birlikte kalkıyorlar mı? kimse kalkmıyorsa kahvaltı hevesin gidiyor olabilir. dağınıklık konusunda da eşin dağınıksa no problem, değilse de bir zaman sonra sen de düzgün olmaya çalışıyorsun. ki çoğu zaman bunlara gerek kalmıyor. kendi evin olduğu için daha bir özen gösteriyorsun.
Günaydın ballı lokma tatlılarıııııı![]()