aynı gün evlenmişiz ne güzell. bizimkini de herkes konuşuyor, çok şirin olmuşuz öyle diyorlar. arabamız da pembiştiinsan ne kadar mutlu oluyor değil mii
fotolarımızı koysaydık ama benim iş pc'sinden yapamıyorum ya
fotolarımızı koysaydık ama benim iş pc'sinden yapamıyorum ya
Olmazmi ya yillardir o gunun hayalini kuruyorsun sonrada yasiyorsun ama keske iki gun olsa dugun kinamda oldu ama dugnum mukemmldi gece 1 de bitti ama doyamadimbir dk oturmadim ama doyulmuyor isteevlilik yildonumumz ayni ayyy bn cok heyecnliyim ya hala dugun cd sini izlerkn klbim duracak boyle pc nin icine dusuyorum simdide kocişime yemek yapiyorum
sen ev hanımısın belli
Malesefkociş izin vermiyor calismama (
akşam olsada evimize gitsek kızlar yaa :2: zaman geçmiyo işte geçmiyooo
bence çok da üzülmebaksana hepimiz ev hanımı olmaya çalışıyoruz
saat daha 5 yaaa 5 bile değil haklısın
Aslnda fazlada uzulmuuorum cunku yemek yapmayi boyle degisik degisik salatalar yemekler ypmak bnm hobim esim hem oglen hemde aksam yemegine eve geliyor o yuzdenona calisiyorum gun boyuinternetten degisik yemek tarifleri pastalar bulup yapiyorum oda bunu istiyor ztn sen evde otur bana yemek yap ben gelince benmle ilgilen diyor eger calisirsan sende yorgun olcan bnde bu sefer hic birbirimizle ilgileniycez diyor bnde tmm diyorum
evet canm ya off bitsin artık şu günn
en güzeli canım otur evinde boşverhem ev hem iş gerçekten zor bnm eşim karışmaz sen blirsin diyo ama hedeflerim var onları gerçekleştirmem için çalışmam gerekiyo ..
3 tane balkon muu aboww nasıl yetişiyon kısss benim btane var oda küçük zaten
oh ne ala memleket bizim yerimizede eğlen bende kaynanamda kös kös oturayım eltim ve kaynımlakızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem
eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn
canım hoşgeldn aramıza hayırlı uğurlu olsun hepimiz mutluyuz çok şükür.öelene kadara sürsün mutluluğumzzzzzzzzz...kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi yaAyyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yaniayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN
çok şükür işlerimi bitirdim ama öyle yoruldumki... Akşamda eve gidip yarınki misafirim için hazırlık yapıcam ve bide temizlik off offf bide ütü( eve gitmek istemiyorum ya (
ben 1 sene kadar çalışmak zorundayım kızlar eşime yardımcı olmam gerekiyorsonra ben de ev hanımı olcam inşallah böyle diyorum ama olmaya da bilirim
çok şükür işlerimi bitirdim ama öyle yoruldumki... Akşamda eve gidip yarınki misafirim için hazırlık yapıcam ve bide temizlik off offf bide ütü( eve gitmek istemiyorum ya (
hiç sorma kız zor yıkıyom
oh ne ala memleket bizim yerimizede eğlen bende kaynanamda kös kös oturayım eltim ve kaynımla
canım hoşgeldn aramıza hayırlı uğurlu olsun hepimiz mutluyuz çok şükür.öelene kadara sürsün mutluluğumzzzzzzzzz...kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi ya
oyy kıyamam yardıma gelek
ay kızlarrr buradaya takılmışım genel müdür yardımcımızın toplantısı vardı. toplantı odasında bir sürü insan var. gmy dedi ki kimse geldi mi ben de hayır dedimtoplantı odası tıklım tıklım ay rezil oldum yaa ama dediğini anlamadım bi an ondan hayır dedim :26::26::26::26:
az önce beni işe sokan kadın aradı evlenmişsin hayırlı olsn dedi ve ben onu evlenince aramadım mal gibi kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?