• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

aynı gün evlenmişiz ne güzell. bizimkini de herkes konuşuyor, çok şirin olmuşuz öyle diyorlar. arabamız da pembişti :9: insan ne kadar mutlu oluyor değil mii :16:

Olmazmi ya yillardir o gunun hayalini kuruyorsun sonrada yasiyorsun ama keske iki gun olsa dugun kinamda oldu ama dugnum mukemmldi gece 1 de bitti ama doyamadimbir dk oturmadim ama doyulmuyor iste :-) evlilik yildonumumz ayni ayyy :-) bn cok heyecnliyim ya hala dugun cd sini izlerkn klbim duracak boyle pc nin icine dusuyorum :-):-) simdide kocişime yemek yapiyorum :-):-)

Olmazmi ya yillardir o gunun hayalini kuruyorsun sonrada yasiyorsun ama keske iki gun olsa dugun kinamda oldu ama dugnum mukemmldi gece 1 de bitti ama doyamadimbir dk oturmadim ama doyulmuyor iste :-) evlilik yildonumumz ayni ayyy :-) bn cok heyecnliyim ya hala dugun cd sini izlerkn klbim duracak boyle pc nin icine dusuyorum :-):-) simdide kocişime yemek yapiyorum :-):-)

sen ev hanımısın belli :9:

akşam olsada evimize gitsek kızlar yaa :2: zaman geçmiyo işte geçmiyooo :43:

bence çok da üzülme :9: baksana hepimiz ev hanımı olmaya çalışıyoruz :9:

Aslnda fazlada uzulmuuorum cunku yemek yapmayi boyle degisik degisik salatalar yemekler ypmak bnm hobim esim hem oglen hemde aksam yemegine eve geliyor o yuzdenona calisiyorum gun boyu :-) internetten degisik yemek tarifleri pastalar bulup yapiyorum oda bunu istiyor ztn sen evde otur bana yemek yap ben gelince benmle ilgilen diyor eger calisirsan sende yorgun olcan bnde bu sefer hic birbirimizle ilgileniycez diyor bnde tmm diyorum :-)

saat daha 5 yaaa 5 bile değil haklısın :(:(:( :14::14::14:

evet canm ya off bitsin artık şu günn :43:

Aslnda fazlada uzulmuuorum cunku yemek yapmayi boyle degisik degisik salatalar yemekler ypmak bnm hobim esim hem oglen hemde aksam yemegine eve geliyor o yuzdenona calisiyorum gun boyu :-) internetten degisik yemek tarifleri pastalar bulup yapiyorum oda bunu istiyor ztn sen evde otur bana yemek yap ben gelince benmle ilgilen diyor eger calisirsan sende yorgun olcan bnde bu sefer hic birbirimizle ilgileniycez diyor bnde tmm diyorum :-)

en güzeli canım otur evinde boşver :1: hem ev hem iş gerçekten zor bnm eşim karışmaz sen blirsin diyo ama hedeflerim var onları gerçekleştirmem için çalışmam gerekiyo ..

evet canm ya off bitsin artık şu günn :43:

en güzeli canım otur evinde boşver :1: hem ev hem iş gerçekten zor bnm eşim karışmaz sen blirsin diyo ama hedeflerim var onları gerçekleştirmem için çalışmam gerekiyo ..

ben 1 sene kadar çalışmak zorundayım kızlar eşime yardımcı olmam gerekiyor :16: sonra ben de ev hanımı olcam inşallah :9::9: böyle diyorum ama olmaya da bilirim :9::9:

çok şükür işlerimi bitirdim ama öyle yoruldumki... Akşamda eve gidip yarınki misafirim için hazırlık yapıcam ve bide temizlik off offf bide ütü:(( eve gitmek istemiyorum ya:((

3 tane balkon muu aboww nasıl yetişiyon kısss benim btane var oda küçük zaten :1:

hiç sorma kız zor yıkıyom :1:
kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem

eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn :16::16:
oh ne ala memleket bizim yerimizede eğlen bende kaynanamda kös kös oturayım eltim ve kaynımla :9:
Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yani :-) ayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani :-) canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum:-) bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN :-):-)
canım hoşgeldn aramıza hayırlı uğurlu olsun hepimiz mutluyuz çok şükür.öelene kadara sürsün mutluluğumzzzzzzzzz...kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi ya :9:

çok şükür işlerimi bitirdim ama öyle yoruldumki... Akşamda eve gidip yarınki misafirim için hazırlık yapıcam ve bide temizlik off offf bide ütü:(( eve gitmek istemiyorum ya:((

aynı dert bndede var temizlik ütü yarın misafir :41:

ay kızlarrr buradaya takılmışım genel müdür yardımcımızın toplantısı vardı. toplantı odasında bir sürü insan var. gmy dedi ki kimse geldi mi ben de hayır dedim :9::9::9::9: toplantı odası tıklım tıklım ay rezil oldum yaa :9: ama dediğini anlamadım bi an ondan hayır dedim :26::26::26::26:

ben 1 sene kadar çalışmak zorundayım kızlar eşime yardımcı olmam gerekiyor :16: sonra ben de ev hanımı olcam inşallah :9::9: böyle diyorum ama olmaya da bilirim :9::9:

bi kere başladımı çalışmaya emekli olana kadar gidiyo şu olsun buda olsun derken :1:

ayy evet yaa gitmesekte olmazki kocişlerimiz bekler bnde yarın temizlik yapıcam ama öğlene kadar çalışıyorum akşamda nişan var pöfff :50:

hiç sorma kız zor yıkıyom :1:

oh ne ala memleket bizim yerimizede eğlen bende kaynanamda kös kös oturayım eltim ve kaynımla :9:

canım hoşgeldn aramıza hayırlı uğurlu olsun hepimiz mutluyuz çok şükür.öelene kadara sürsün mutluluğumzzzzzzzzz...kızlar ne çok yazmışsınız oku oku bitmedi ya :9:

oyy kıyamam yardıma gelek :1:

ay kızlarrr buradaya takılmışım genel müdür yardımcımızın toplantısı vardı. toplantı odasında bir sürü insan var. gmy dedi ki kimse geldi mi ben de hayır dedim :9::9::9::9: toplantı odası tıklım tıklım ay rezil oldum yaa :9: ama dediğini anlamadım bi an ondan hayır dedim :26::26::26::26:

banada çok oluyo bu :1:

az önce beni işe sokan kadın aradı evlenmişsin hayırlı olsn dedi ve ben onu evlenince aramadım mal gibi kaldm :1:

haha :1: olsun telaştan oluyo böyle şeyler demek ki o alınmamış aradığına göre seni :1:

Evet kociş var:)) onun eline vericem süpürgeyi zaten süpürsün evi, bende yemeklerimi yapim rahat rahat...

Back