2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem

eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn

kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem

eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn

gözün aydın canım ne güzelll bende pazar günü anacıma gidicem ksmetse nazlanıcam braz malum hastayım ya :2:

ay canım olurmu takıldım ben sana düşünceli arkadaşım benimm

oyy kıyamam nieki gelmedi zamanı olmamıştır yada daha çok yeni evlisin diedir

evet ya daha yeni evliyiz diye gelmiyorlar. çağırmıştım bi kere yemeğe müsait değillerdi. bakalım artık gelirler inşallah

evet ya daha yeni evliyiz diye gelmiyorlar. çağırmıştım bi kere yemeğe müsait değillerdi. bakalım artık gelirler inşallah

gelirler canım üzülmee bende kına gecemi hatırladım şimdi ekimde bi arkadaşımın düğünü var gözümde canlandı herşey annecim çok ağlamıştı bana sarılıp kıyamam ona ben

gelirler canım üzülmee bende kına gecemi hatırladım şimdi ekimde bi arkadaşımın düğünü var gözümde canlandı herşey annecim çok ağlamıştı bana sarılıp kıyamam ona ben

ben 3. kız cocuguyum evlenen. sanırım annem aman evleniyorlar sonra çoğalıp geliyorlar diyor herhalde pek ağlamadı dün gittim annemlere, babam yalnızlık çok zormuş yaaa dedi hemen damadına eşim de buruldu babam öyle deyince

ayyy ben ilk çocuğum evden ayrılan ilk evlenen ki anne ve babama çok düşkünüm arkadaş gibiyiz onlarla babam sıktı kendini ama annem dayanamadı tutamadı kendini

Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yani ayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN

aynı gün evlenmişiz ne güzell. bizimkini de herkes konuşuyor, çok şirin olmuşuz öyle diyorlar. arabamız da pembişti insan ne kadar mutlu oluyor değil mii

maşallah canımm aminn herkes mutlu olsunn gerçekten insanın sevdiğiyle evlenmesi kadr güzel birşey yokmuş benimde herşeyim dolu dolu çok güzel geçtii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…