ben daha 25 yaşımdayım ya istemiyorum şimdilik:) 28 falan iyi ama
kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem
eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn
teşekkürler canım :)
anneciğimle iki değil ikibin lafın belini kırmayı düşünüyorum bu gece
ne güzelkıskandım şimdi bak
üzdüysem özürdilerim . annem epeydir gelmiyodu bana 1.5 ayı geçti ondan bu sevincim..
üzdüysem özürdilerim . annem epeydir gelmiyodu bana 1.5 ayı geçti ondan bu sevincim..
benim annem bize hiç gelmedi yeaaa
ay canım olurmu takıldım ben sana düşünceli arkadaşım benimm
oyy kıyamam nieki gelmedi zamanı olmamıştır yada daha çok yeni evlisin diedir
evet ya daha yeni evliyiz diye gelmiyorlar. çağırmıştım bi kere yemeğe müsait değillerdi. bakalım artık gelirler inşallah
gelirler canım üzülmeebende kına gecemi hatırladım şimdi ekimde bi arkadaşımın düğünü var gözümde canlandı herşey annecim çok ağlamıştı bana sarılıp kıyamam ona ben
ben 3. kız cocuguyum evlenen. sanırım annem aman evleniyorlar sonra çoğalıp geliyorlar diyor herhalde pek ağlamadıdün gittim annemlere, babam yalnızlık çok zormuş yaaa dedi hemen damadına eşim de buruldu babam öyle deyince
ayyyben ilk çocuğum evden ayrılan ilk evlenen ki anne ve babama çok düşkünüm arkadaş gibiyiz onlarla babam sıktı kendini ama annem dayanamadı tutamadı kendini
ayy benim de babam evde çıkarken çok ağladı yaannem ağlamadı
artık alışmış senin annecin ne güzel
evet canımmm dün gittiğimde annecim çok uğraşmıştı yemekler hazırlamıştı. canım benimm güleryüzünü de eksik etmez hiç bizi görünce
Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yaniayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN
Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yaniayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN
maşallah canımmaminn herkes mutlu olsunn gerçekten insanın sevdiğiyle evlenmesi kadr güzel birşey yokmuş benimde herşeyim dolu dolu çok güzel geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?