• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Evet kociş var:)) onun eline vericem süpürgeyi zaten süpürsün evi, bende yemeklerimi yapim rahat rahat...

en güzeli hayat müşterek :1: benmde bu akşam yemek yapasım yok hemen yatmayı planlıyorum bakalım bnmki ne yapcak dışardan mı sölicek yoksa kendimi bişiler hazırlıcak :1:

az önce beni işe sokan kadın aradı evlenmişsin hayırlı olsn dedi ve ben onu evlenince aramadım mal gibi kaldm :1:

Bana da geçen gün çok iyi bir müşteirimiz dedi, evlenmissin beni niye çağırmadın diye, nasıl mahçup oldum patronlar falan da vardı, unutmuşum dedim... Günde 5 defa konuştuğun adamı nasıl unutursun dedi, iyice yerin dibine girdim, adam haklı çünkü:))

en güzeli hayat müşterek :1: benmde bu akşam yemek yapasım yok hemen yatmayı planlıyorum bakalım bnmki ne yapcak dışardan mı sölicek yoksa kendimi bişiler hazırlıcak :1:

yemek işini hiç düşünmüyorum zaten, bugün ne bulursak onu yicez:)) kahvaltılık bişeyler yeriz belki..

Bana da geçen gün çok iyi bir müşteirimiz dedi, evlenmissin beni niye çağırmadın diye, nasıl mahçup oldum patronlar falan da vardı, unutmuşum dedim... Günde 5 defa konuştuğun adamı nasıl unutursun dedi, iyice yerin dibine girdim, adam haklı çünkü:))

aman ne yapalım kız aklımızamı geliyo düğün telaşesi :1:

ay kızlarrr buradaya takılmışım genel müdür yardımcımızın toplantısı vardı. toplantı odasında bir sürü insan var. gmy dedi ki kimse geldi mi ben de hayır dedim :9::9::9::9: toplantı odası tıklım tıklım ay rezil oldum yaa :9: ama dediğini anlamadım bi an ondan hayır dedim :26::26::26::26:

ay okuyunca bi güldüm herkes bana baktı :1::1::1:

bazen bende kahvaltılık hazırlıyorum canım yemek istemiyo iyi oluyo ..[/QUOTE]

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..

$100_3132.jpg$100_3221.jpg iste kinammmmmmmm:-)

evet :1: ay of bu hafta geçseydi bi ya:6:

GEÇ ZAMAN GEÇÇÇ :1:

bazen bende kahvaltılık hazırlıyorum canım yemek istemiyo iyi oluyo ..

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..[/QUOTE]

ben ilk günler hazırlıyodum şimdi 5 dk uyusam kar sayıyorum ya kalkamıyorum :1:

maşallah sana ne güzelsin öyle :nazar::nazar:

GEÇ ZAMAN GEÇÇÇ :1:

Kesinlikle ve biz sabahları kahvaltı yapmıyoruz, sadece pazardan pazara,, kahvaltılıklar dura dura bayatladı artık, o yüzden arada tüketmek iyi oluyor..

ben ilk günler hazırlıyodum şimdi 5 dk uyusam kar sayıyorum ya kalkamıyorum :1:

maşallah sana ne güzelsin öyle :nazar::nazar:[/QUOTE]

Tsk ederim canim o senin guzelligin

Herkesler gitmiş sanırım, bugün burayı ben kapatacağım, sanırım, üzerime de çay döktüm, eteğim boydan boya çay oldu,:(( Allahtan uzun tuniğim var... iyi akşamlar kızlar yorucu bir akşam beni bekler:5:

günaydın kızlarr off hasta hasta işe gelmek hiç çekilmiyooo :2:

Back