• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem

eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn :16::16:

kızlaaar annemle kız kardeşim geliyor :)) birazdan onları almaya gidicem

eşimde akşama balığa gidiyor evde ilk defa o olmadan kalacağım ama annemler var olsunn :16::16:

gözün aydın canım ne güzelll :16: bende pazar günü anacıma gidicem ksmetse nazlanıcam braz malum hastayım ya :2: :1:

ay canım olurmu takıldım ben sana düşünceli arkadaşım benimm :54:

oyy kıyamam nieki gelmedi zamanı olmamıştır yada daha çok yeni evlisin diedir :38:

evet ya daha yeni evliyiz diye gelmiyorlar. çağırmıştım bi kere yemeğe müsait değillerdi. bakalım artık gelirler inşallah :31:

evet ya daha yeni evliyiz diye gelmiyorlar. çağırmıştım bi kere yemeğe müsait değillerdi. bakalım artık gelirler inşallah :31:

gelirler canım üzülmee :48: bende kına gecemi hatırladım şimdi ekimde bi arkadaşımın düğünü var gözümde canlandı herşey annecim çok ağlamıştı bana sarılıp kıyamam ona ben :43:

gelirler canım üzülmee :48: bende kına gecemi hatırladım şimdi ekimde bi arkadaşımın düğünü var gözümde canlandı herşey annecim çok ağlamıştı bana sarılıp kıyamam ona ben :43:

ben 3. kız cocuguyum evlenen. sanırım annem aman evleniyorlar sonra çoğalıp geliyorlar diyor herhalde pek ağlamadı :9: dün gittim annemlere, babam yalnızlık çok zormuş yaaa dedi hemen damadına :14: eşim de buruldu babam öyle deyince :43:

ben 3. kız cocuguyum evlenen. sanırım annem aman evleniyorlar sonra çoğalıp geliyorlar diyor herhalde pek ağlamadı :9: dün gittim annemlere, babam yalnızlık çok zormuş yaaa dedi hemen damadına :14: eşim de buruldu babam öyle deyince :43:

ayyy :43: ben ilk çocuğum evden ayrılan ilk evlenen ki anne ve babama çok düşkünüm arkadaş gibiyiz onlarla babam sıktı kendini ama annem dayanamadı tutamadı kendini :43::43:

Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yani :-) ayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani :-) canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum:-) bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN :-):-)

Ayyyyy kizlarrrr bende eylul 2 de evlendim 26 gunluk gelinim yani :-) ayy hala inanamiyorum boyle gece bazen uyaniyorum yanimda sevdigim adam yatiyor benimle yani :-) canim kocam dugunum mukemmel oldu herkes bizim dugunu konusuyor hersey harikaydi herkes mutluydu cok mutluyum:-) bitanecik kocamda elinden gelenin fazlasini yapti bn mutlu oluyum diye.dugun fotolarimz cd miz hepsini aldik harika hersey..HERKES COOK MUTLU OLSUN BEN MUTLUYSAM HERKES MUTLU OLSUN :-):-)

aynı gün evlenmişiz ne güzell. bizimkini de herkes konuşuyor, çok şirin olmuşuz öyle diyorlar. arabamız da pembişti :9: insan ne kadar mutlu oluyor değil mii :16:

maşallah canımm :nazar: aminn herkes mutlu olsunn gerçekten insanın sevdiğiyle evlenmesi kadr güzel birşey yokmuş benimde herşeyim dolu dolu çok güzel geçtii :16:

Back