alttan almayı öğrenmek de ne kadar zor. hep şey düşünürüm alttan alınca, benim hayat tarzım ama bu değil. alttan alınca kabul etmiş gibi görünüyor aslında. bunu kayınvalideme de hiç yapmak istemiyorum o yüzden. senin yaptığın bana, benim hayat tarzıma ve yetiştirilişime uymuyor mesajını vermek daha doğru gibi geliyor
ayy tam kavga sebebi yaa! ne demek! yeni evli değil miyiz kızlar biz ya
nedenn 1 hafta sende kalıyor? Sabır sabır canımm
ben dedim kız gel diye1 hafta mı ? Neden :26: Sen çalışıyorsun ne yapacak ki sizde kalıp ?
sen akşama kadar iştesin zaten canım
özel dönemine denk geldiği için endişeleniyorsun rahat rahat edemem felan diye..
Belkide sana faydası dokunur yemeğini felan yapar
ay hiç sorma yoğun iş zaten bide evde yoğun oluncabende seni merak ettim nerde bu kız die görünmedin hiç kuzu ayy üzülme belki faydası olur sana kızların dediği gibi yemeğini flan yapar
aynen hiç hoşlanmadığım birşey.. bu şekilde habersiz gelenlerde olmuştur
ama dediğin gibi gelene gelme denmiyor..
böyle sağda solda sohbette lafı geçerse söylerim ki ben misafir ağırlamayı çok severim
ama en az 1 gün önceden haber verilmesini isterim diye
netice çalışan insanlarız.. yorgun geliyoruz eve.. evde iş oluyor ..
ya evde tek kalıyodu üzüldüm gel bende kal bu hafta dedim birden
ben dedim kız gel diyeArtk yemek yapar ne yapayım
evet ya hasta olduğum için endişeleniyorum uzanamam oturamam ağrı çekerken hizmet edemem diye
ay hiç sorma yoğun iş zaten bide evde yoğun olunca
arada gel ama vala alışmışım kız sana görmeyince bi tuhaf oluyorum haha
canımmmBak ovulasyon bölümünü okudunmu kadın adet olacağı gün ovu testi yapmş pozitif çıkmş gebelik testi yapmş onlarda pozitif.bi bakmş hamile..kız bazen inanasım geliyo ovu testiyle gebelik olmaz ama bak kadında öyle çıkmş benmde adet oldum olacam yani olmak üzereyim son 1-2 gün
evet canım okudum ay hayırlısı inşallah sende hamişsindir kuzum benim ya hadi bakalım gelmesin kırmızılarrr şöle bi çığlık atayımayy çok heyecanlandım senin bişe kalmamışşş Allahım nolurrrr sen kardeşimin bebişini mübarek cuma gününde ver aminnnnn
evet canım okudum ay hayırlısı inşallah sende hamişsindir kuzum benim ya hadi bakalım gelmesin kırmızılarrr şöle bi çığlık atayımayy çok heyecanlandım senin bişe kalmamışşş Allahım nolurrrr sen kardeşimin bebişini mübarek cuma gününde ver aminnnnn
kızlar kaça ylık evlisiniz yaaa, bu ne çabuk çocuk isteğiiay ben istemiyorum ya kesin ben erkenden hamile kalırım haberimi bekleyin
kızlar kaça ylık evlisiniz yaaa, bu ne çabuk çocuk isteğiiay ben istemiyorum ya kesin ben erkenden hamile kalırım haberimi bekleyin
inşallah canım yane güzel bir dua bu maşallahhhhh amin sanada banada isteyen her kardeşimizede amin işyerinde bir arkadaşm var sabah dediki 15 inde adet olacaktm olmadım dedi.kız üstünden 15 gün geçmiş adet olmamş merak edip bakmıyoda.bebek istemiyolarmş eşide korunuyomuş nasıl oldu bilmiyorum ama merak edip testte yapmıyo bizde 10 gün öncesinden test yapıyoz
hehe evet bencede öyle olur gibime geliyoben 3 aylık evliyim hatimde sanırım 3,5 aylık yanlış sölemiyosam dimi hatim kıs
inşallah canım yane güzel bir dua bu maşallahhhhh amin sanada banada isteyen her kardeşimizede amin işyerinde bir arkadaşm var sabah dediki 15 inde adet olacaktm olmadım dedi.kız üstünden 15 gün geçmiş adet olmamş merak edip bakmıyoda.bebek istemiyolarmş eşide korunuyomuş nasıl oldu bilmiyorum ama merak edip testte yapmıyo bizde 10 gün öncesinden test yapıyoz
evet deeppcim 3,5 aylık
Amn kuzum aminnmaşallah ya dediğin gibi biz olsak günde on kere test yapmıştık
ben 3,5 aylık evliyim 29 yaşına gircem ocakta.bende ocağa kadar istemiyordum normalde ama büyük bir çikolata kistim var gebeliğe engel.o yüzden bir an önce gebe kalıp o kisti atmalıyım vücudumdan.benmki bu yüzdenhemde biz eşimle hemen çocuk sahibi olmak istiyoruz 29 olduk kız
aman deyip boşversek bizde hamile olacazdadün gittm akaşm balkonları yıkadım 3 balkonum var 3 üde güvercin boku kaynıyo ya
ben daha 25 yaşımdayım ya istemiyorum şimdilik:) 28 falan iyi ama
3 tane balkon muu aboww nasıl yetişiyon kısss benim btane var oda küçük zaten
benim yaşımı söylemim ozman size
niye yaa daha cok merak ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?