kimsenin çocuğu kayınvalideye vermeye niyeti yok ama onların büyüttüğü oğlanlarla bayıla bayıla evlendik
kayınvalidem yakın değil benim o da uzak .. kısa zamanlı bakmalar olabilir bazı zamanlarda
beni çok sever bende öyle.. ağzı var dili yok .. ben hiç kk da anlatılan tarzda kayınvalideye sahip değilim..
çalıştığımda öyle uzun vadeli olarak başka sebeplerden dolayı bakamayacağı düşüncem var o yüzden.. yoksa dünya iyisi bana karşı
Ayy kızlar çok yoruluyorum bu aralar.dün akşam temizlik yaptm sabah işe geldm burada yoğun.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarında onlar bana gelecek ve bir hafta bnde kalacak kayınvalidem.tamda adet olacağım zaman geliyo ne yapcam ağrı varken ya
Ayy kızlar çok yoruluyorum bu aralar.dün akşam temizlik yaptm sabah işe geldm burada yoğun.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarında onlar bana gelecek ve bir hafta bnde kalacak kayınvalidem.tamda adet olacağım zaman geliyo ne yapcam ağrı varken ya
bnm kayınvalidemler memlekette yaşıyolar ama yakın zmanda düğün olcak ozman gelicek bizde kalcak çok hevesi var görümceme gelmiyo senelerdir bize gelcekmiş bakalım ne kadar kalcak
bnm kayınvalidemler memlekette yaşıyolar ama yakın zmanda düğün olcak ozman gelicek bizde kalcak çok hevesi var görümceme gelmiyo senelerdir bize gelcekmiş bakalım ne kadar kalcak
bu arada dün kendime nazar değdrdim heraldeakşam görümcem aradı çaya geliyoruz die elim ayama dolandı hazır bişeyimde yoktu sadece çay verebildim onlar yabancı değil gerçi ama benm mutlaka hazırlığım olurdu evleride bize 3 dakika olduğu için öyle oldu
ya aslında kayınvalidenin gelip kalması çok da önemli bişi değil. benimki de iyidir ama karakterlerimiz pek uyuşmuyororta yolu bulacağız işte bir şekilde. hiç tartışmamız olmadı zaten
ya ben bu çat kapı gelme olayına bitiryorum yaa, evim müsait değilse ne olacak yani
Hmm anladım canım ozman braz sen braz o alttan almasını bileceksiniz artık .. yoksa zor olur işiniz enişteye yazık olur
Olmazda inşallah canım
aynenn bende bide hafta içi kızıyorum açıkcası ya nebilim mesela biz yemeği yemiştik ama daha soframı kaldırmamıştım yorgunluktan telefon gelince anında toparladım
gecen hafta salı günüde eşimin arkadaşının eşi aradı çay koy yoldayız toplandık size geliyoruz diebende bulaşık yıkıyodum daha duş alıp uzanıcaktım haliyle işten gelmişim ama telefon gelince sinir olmadım değil
ama napıcaksın gelene geleme denmiyo işte ..
aynen hiç hoşlanmadığım birşey.. bu şekilde habersiz gelenlerde olmuştur
ama dediğin gibi gelene gelme denmiyor..
böyle sağda solda sohbette lafı geçerse söylerim ki ben misafir ağırlamayı çok severim
ama en az 1 gün önceden haber verilmesini isterim diye
netice çalışan insanlarız.. yorgun geliyoruz eve.. evde iş oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?