2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

kayınvalidem yakın değil benim o da uzak .. kısa zamanlı bakmalar olabilir bazı zamanlarda

beni çok sever bende öyle.. ağzı var dili yok .. ben hiç kk da anlatılan tarzda kayınvalideye sahip değilim..

çalıştığımda öyle uzun vadeli olarak başka sebeplerden dolayı bakamayacağı düşüncem var o yüzden.. yoksa dünya iyisi bana karşı

maşallah o zaman

Ayy kızlar çok yoruluyorum bu aralar.dün akşam temizlik yaptm sabah işe geldm burada yoğun.akşam kayınvalideme yemeğe davetliyim yarında onlar bana gelecek ve bir hafta bnde kalacak kayınvalidem.tamda adet olacağım zaman geliyo ne yapcam ağrı varken ya

nedenn 1 hafta sende kalıyor? sabır sabır canımm

1 hafta mı ? neden :26: sen çalışıyorsun ne yapacak ki sizde kalıp ?

sen akşama kadar iştesin zaten canım

özel dönemine denk geldiği için endişeleniyorsun rahat rahat edemem felan diye..

belkide sana faydası dokunur yemeğini felan yapar

Bende seni merak ettim nerde bu kız die görünmedin hiç kuzu ayy üzülme belki faydası olur sana kızların dediği gibi yemeğini flan yapar

bnm kayınvalidemler memlekette yaşıyolar ama yakın zmanda düğün olcak ozman gelicek bizde kalcak çok hevesi var görümceme gelmiyo senelerdir bize gelcekmiş bakalım ne kadar kalcak

bu arada dün kendime nazar değdrdim heralde akşam görümcem aradı çaya geliyoruz die elim ayama dolandı hazır bişeyimde yoktu sadece çay verebildim onlar yabancı değil gerçi ama benm mutlaka hazırlığım olurdu evleride bize 3 dakika olduğu için öyle oldu

Son düzenleme:
bnm kayınvalidemler memlekette yaşıyolar ama yakın zmanda düğün olcak ozman gelicek bizde kalcak çok hevesi var görümceme gelmiyo senelerdir bize gelcekmiş bakalım ne kadar kalcak

ya aslında kayınvalidenin gelip kalması çok da önemli bişi değil. benimki de iyidir ama karakterlerimiz pek uyuşmuyor orta yolu bulacağız işte bir şekilde. hiç tartışmamız olmadı zaten

ya ben bu çat kapı gelme olayına bitiryorum yaa, evim müsait değilse ne olacak yani

ya aslında kayınvalidenin gelip kalması çok da önemli bişi değil. benimki de iyidir ama karakterlerimiz pek uyuşmuyor orta yolu bulacağız işte bir şekilde. hiç tartışmamız olmadı zaten

Hmm anladım canım ozman braz sen braz o alttan almasını bileceksiniz artık .. yoksa zor olur işiniz enişteye yazık olur
Olmazda inşallah canım

ya ben bu çat kapı gelme olayına bitiryorum yaa, evim müsait değilse ne olacak yani

aynenn bende bide hafta içi kızıyorum açıkcası ya nebilim mesela biz yemeği yemiştik ama daha soframı kaldırmamıştım yorgunluktan telefon gelince anında toparladım

gecen hafta salı günüde eşimin arkadaşının eşi aradı çay koy yoldayız toplandık size geliyoruz die bende bulaşık yıkıyodum daha duş alıp uzanıcaktım haliyle işten gelmişim ama telefon gelince sinir olmadım değil
ama napıcaksın gelene geleme denmiyo işte ..

Hmm anladım canım ozman braz sen braz o alttan almasını bileceksiniz artık .. yoksa zor olur işiniz enişteye yazık olur
Olmazda inşallah canım

alttan almayı öğrenmek de ne kadar zor. hep şey düşünürüm alttan alınca, benim hayat tarzım ama bu değil. alttan alınca kabul etmiş gibi görünüyor aslında. bunu kayınvalideme de hiç yapmak istemiyorum o yüzden. senin yaptığın bana, benim hayat tarzıma ve yetiştirilişime uymuyor mesajını vermek daha doğru gibi geliyor

ayy tam kavga sebebi yaa! ne demek! yeni evli değil miyiz kızlar biz ya

aynen hiç hoşlanmadığım birşey.. bu şekilde habersiz gelenlerde olmuştur

ama dediğin gibi gelene gelme denmiyor..

böyle sağda solda sohbette lafı geçerse söylerim ki ben misafir ağırlamayı çok severim

ama en az 1 gün önceden haber verilmesini isterim diye

netice çalışan insanlarız.. yorgun geliyoruz eve.. evde iş oluyor ..

aynen canım ya, ben de severim misafir ağırlamayı; ama olmuyor bazen, hep de temizlik yemek değil ki konu. rahatlığı var, eşin var, beraber geçirmek istediğiniz vakitler var

Kızlar bugün yoğunum, patronumda burada sohbetinize iştirak edemiyorum malesef( Arada kaçamak bakıyorum yazamadan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…