ben de böyleyim ya nolucak eşim biraz şikayetçi
ya kızlar ben rahimdeki yanmanın nedenini sanırım buldum
ben ilk geceden sonraki 4.gün hamama gitmiştim yaatuzlu su ya o tahriş etmiş olabilir? ne yapmalıyım yaa inşalah sorun olmaz bundan sonra :26:
Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm(
Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm(
bu ara bende öyleyim eve gidip sadece yatasım geliyo hemen hiç bişe yapasım gelmiyo grip oldum gerçi onun habercisiydi belkide bu hallerim
selamun aleykum kızlaaar
sanırım bu grip bugünlerde salgın eşimde hala tam olarak iileşemedi .. dikkat etmek lazım gerçektende..
geçmiş olsun deep :)
bende bugün sabah çok yorgunum akşam 3 makine çamaşır yıkadım astım ... kuruyanları kaldırdım mutfak banyo derken.. sabahda evi çıkarken topladım
iki kişi olmamıza rağmen sürekli bi toplama hali var bu ne yaw
annem bazen kızardı bekarken arkanızı toplamaktan mutfağa akşam giriyorum diyemeğer ne haklıymış anneciğimmm...
anneciğim demişken kızlaaaar bugün annem bize geliyor öğleden sonra onu alacağım biraz ofiste oyalanır sonra eve geçerizz
çık mıtlıyım
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine daha fazla ilerlemesin :2:
selamun aleykum kızlaaar
aleyküm selam canım teşekkür ederim
sanırım bu grip bugünlerde salgın eşimde hala tam olarak iileşemedi .. dikkat etmek lazım gerçektende..
geçmiş olsun deep :)
bende bugün sabah çok yorgunum akşam 3 makine çamaşır yıkadım astım ... kuruyanları kaldırdım mutfak banyo derken.. sabahda evi çıkarken topladım
iki kişi olmamıza rağmen sürekli bi toplama hali var bu ne yaw
annem bazen kızardı bekarken arkanızı toplamaktan mutfağa akşam giriyorum diyemeğer ne haklıymış anneciğimmm...
anneciğim demişken kızlaaaar bugün annem bize geliyor öğleden sonra onu alacağım biraz ofiste oyalanır sonra eve geçerizz
çık mıtlıyım
evet gerçektende.. hem çocuklu olup hemde çalışanlar
nasıl yetişiyorlar onuda ayrıca çok merak ediyorum :44:
ben Rabbim izin verirde bebeğim olursa birgün
çalışmak istemiyorum en azından onu ayaklandırana kadar..
ben çok duygusalım çünkü ağlaya ağlaya çıkarım her sabah onu evde bırakırsam
birde herşeyi ben öğretmek istiyorum bebeğime .. herşeyi benimle birlikte tatsın.. tüm sevimlilik anlarında yanında olayım istiyorum
gerçi şimdi iş ve ev zor geliyor .. o zamanda çocuk ve ev zor gelicektir..ama o sevimli minik melek için herşeye değer dimi
annelik hormonların tavan yapmış tatlımama söylediklerinde çok haklısın
annelik hormonların tavan yapmış tatlımama söylediklerinde çok haklısın
keşke herşe istediğimiz gibi olsa onun geleceği içinde çalışmak gerekiyor çok zor bir karar ben annmeden başkasına bırakamam herhalde eğer annem bakamaz ise bende çalışmayı düşünmüyorum.
allah hayırlsıını versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?