2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

iyilik canım benim bugün işlerim erken bitti, patron da gitti ohhh net keyfi yapıcam şimdi:))

oh ne güzel.ben cumartesi baya boş oluyorum onun dışında baya yoğun bir yer burası.akşam temizlik var ya ( eşimle temizlik yapcaz.sabah erken kalkıp vitrini sildim gerisi akşama kaldı

oh ne güzel.ben cumartesi baya boş oluyorum onun dışında baya yoğun bir yer burası.akşam temizlik var ya ( eşimle temizlik yapcaz.sabah erken kalkıp vitrini sildim gerisi akşama kaldı

bende bu akşam ve yarın evdeki işleri bitirip cts ye bitek ütülerimi bırakayım diyorum

sonra haftasonu rahat ederiz ... anneciğim gelir belkide

bende bu akşam ve yarın evdeki işleri bitirip cts ye bitek ütülerimi bırakayım diyorum

sonra haftasonu rahat ederiz ... anneciğim gelir belkide
ya benm cumartesi kayınvalidem geliyo bende kalacak NASIL GEÇECEK BU GÜNLER

ben geldimmm:) sayfadaki paylaşımlar çok güzel, ben de 1 aylık evliyim evime 1 saat uzaklıkta bir ilçeye tayinim çıktı, gidiş geliş yapıyorum, ama çoook yoruluyorum eve gelince hiç halim kalmıyor, yemek yapmak işkence oluyor haliyle... haftasonlarını iple çekiyorummmm

hoşgeldin aramıza ..sende çok yenisin.. çalıştığımız için hepimize zor geliyor ama.. zaman içerisinde alışıyorsun ..

haftasonlarına gelince hepimizin en sevdiği günler heralde

hoşgeldin , benimde işimden eve gelmem yarım saati buluyor... bu tempoya da alışıcaz elbet... insan keyifli olunca yapılacak iş bile koymuyor,,, yeterki keyfimiz huzurumuz bozulmasın..

bu akşam yemeğinde hiç bişey yapmayacağım çünkü evde tabağım tencerem kaşığım kolilerde

zaten bugün işten 8 de çıkacağım 7 de bi görüşmem daha var dışarda yeriz artık ..

hoşgeldin tatlım burada deneyimlerimizi ve deneyimsizliklerimizi paylaşıyoruz her ikisininde faydası oluyor ..

ben pazar günü iple çekiyorum .. hiç bitmesin istiyorum ama bitiyor

ya kızlar ben rahimdeki yanmanın nedenini sanırım buldum
ben ilk geceden sonraki 4.gün hamama gitmiştim yaa tuzlu su ya o tahriş etmiş olabilir? ne yapmalıyım yaa inşalah sorun olmaz bundan sonra :26:

ya kızlar ben rahimdeki yanmanın nedenini sanırım buldum
ben ilk geceden sonraki 4.gün hamama gitmiştim yaa tuzlu su ya o tahriş etmiş olabilir? ne yapmalıyım yaa inşalah sorun olmaz bundan sonra :26:

Bence bir doktora görünmelisin, teşhisi koyar b,r ilaç verir, iki günde bişeyciğin kalmaz, böyle canın acımaya devam edecek çünkü...

Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm(

günaydın kızlarrr! yeni bir güne merhaba :) yarın kendi arkadaşlarımı çağırmaya karar verdim en sonunda yarın sabah eşimle temizlik yapıcaz sonra o işe gidicek öğlenleyin

ben de böyleyim ya nolucak eşim biraz şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…