iyilik canım benim bugün işlerim erken bitti, patron da gitti ohhh net keyfi yapıcam şimdi:))
oh ne güzel.ben cumartesi baya boş oluyorum onun dışında baya yoğun bir yer burası.akşam temizlik var ya( eşimle temizlik yapcaz.sabah erken kalkıp vitrini sildim gerisi akşama kaldı
bende bu akşam ve yarın evdeki işleri bitirip cts ye bitek ütülerimi bırakayım diyorum
sonra haftasonu rahat ederiz ... anneciğim gelir belkide
ya benm cumartesi kayınvalidem geliyo bende kalacakbende bu akşam ve yarın evdeki işleri bitirip cts ye bitek ütülerimi bırakayım diyorum
sonra haftasonu rahat ederiz ... anneciğim gelir belkide
evet çalışıyorum ya.izin aldım çıkıyorum şimdi temizliğe erken başlicam öpüyorum kızlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzzsen çalışıyodun dimi canım
evet çalışıyorum ya.izin aldım çıkıyorum şimdi temizliğe erken başlicam öpüyorum kızlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzz
evet çalışıyorum ya.izin aldım çıkıyorum şimdi temizliğe erken başlicam öpüyorum kızlar yarın görüşürüzzzzzzzzzzz
ben geldimmm:) sayfadaki paylaşımlar çok güzel, ben de 1 aylık evliyimevime 1 saat uzaklıkta bir ilçeye tayinim çıktı, gidiş geliş yapıyorum, ama çoook yoruluyorum eve gelince hiç halim kalmıyor, yemek yapmak işkence oluyor haliyle... haftasonlarını iple çekiyorummmm
ben geldimmm:) sayfadaki paylaşımlar çok güzel, ben de 1 aylık evliyimevime 1 saat uzaklıkta bir ilçeye tayinim çıktı, gidiş geliş yapıyorum, ama çoook yoruluyorum eve gelince hiç halim kalmıyor, yemek yapmak işkence oluyor haliyle... haftasonlarını iple çekiyorummmm
akşama ne yemek var kızlaaar
hele 2 gündür hiç işim yok sıkıntıdan oleceğimmm
akşama ne yemek var kızlaaar
hele 2 gündür hiç işim yok sıkıntıdan oleceğimmm
ya kızlar ben rahimdeki yanmanın nedenini sanırım buldum
ben ilk geceden sonraki 4.gün hamama gitmiştim yaatuzlu su ya o tahriş etmiş olabilir? ne yapmalıyım yaa inşalah sorun olmaz bundan sonra :26:
Bu arada günaydın kızlar.. Nasılsınız.... Ben kendimi çok yorgun hissediyorum, iki gündür akşamları dayanamıyorum koltuğa sızıp kalıyorum... Sonra dayanamayıp yatağa gidiyorum... Eşim ne zman yatıyor hiç haberim bile olmuyor, ona rağmen çok yorgunummmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?